Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin inşaALLAHYa bu ay bende kullandım da diye bi ümitliyim ama sürekli kasıklarda batma vajinada ara sıra kramp gbi oluyo umarım hamileyimdir allah isteyen herkese kucağına almayı nasip etsin
Canım inofolic ı bi sorun olduğu için mi verdi doktor yanlış anlama bende okudum biraz bu ilacı folik asit gibi kendimiz alabiliyormuyuz acaba onu merak ettim2 bucuk Aydr inofolic içiyorum. Doktorum verdi. Yorumlarda çok iyi. Insallah faydasını görürüz hepimiz inşallah
Ayy cok sevindim canim yaa .. Bende inofolic kullandm bu ay ilk defa .. Doktora gittigimde bir tane yumurtamin gelistigini ve pko gibi gozukmedigini soyledi. Sonra tekrar gittigimde yine pko dediKızlar konuyu ben açmıştım ben ilk folik asit kullanıyodum sonra adetimin 3. Günü yani 29 Mayısta inofolic kullanmaya başladım nasıl olsa içeriğinde folik asit de var diye. Yumurtlama günüm geçene kadar kullandım sonrasında folik asit kullanmaya devam ettim ve bu ay hamile kaldım :)
Sen istersen inofolic kullanmaya devam et pko düzelene kadar sonra folik asite geçersin ama tam da bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem canımAyy cok sevindim canim yaa .. Bende inofolic kullandm bu ay ilk defa .. Doktora gittigimde bir tane yumurtamin gelistigini ve pko gibi gozukmedigini soyledi. Sonra tekrar gittigimde yine pko dediinofolic i bende yumurtlama zamanina kadar kullandim acaba bende folik asitle mi devam.etsem ?
hamile kalmadan önce tamamen duyumlarla eczaneye gidip teyid ettirip duyduklarımı, folik asit almıştım.kullanmaya başladım.3. aya doğru hamileliğim oldu, doktor da iyi yaptığımı 3 ay daha folik asite devam etmem gerektiğini söyledi.
Canım pko hastasıyım. Bu ilac pkolulara çok iyi geliyormuş reçetesnde de yazıyor zaten. Aynı zamanda folik asit takviyesiCanım inofolic ı bi sorun olduğu için mi verdi doktor yanlış anlama bende okudum biraz bu ilacı folik asit gibi kendimiz alabiliyormuyuz acaba onu merak ettim
Onu bilmiyorum canmBende pko yok ama olmadan da kullanılıyor mu acaba
folik asidin adetle bir alakası yok.Peki adetken mi başlanıyor hap illa ki adet olmadan başlanıyor mu
İnofolik ilacı, hormonal denge bozukluğu yaşayan bayanların kullanabileceği bir ilaçtır. Bunun dışında kolay anne olmak isteyen bayanlar da bu ilacı rahatlıkla kullanabilir.Bende pko yok ama olmadan da kullanılıyor mu acaba
Mantıklıkızlar doktoruma infolic combiyi sordum bu söylemlerle birlikte
yumurtlamasında bi problem hormonal dengesizlikleri olmayanlarda kullanılırsa yumurtalar gereğinden fazla büyüyüp kiste dönüşür dedi.
demem o ki her ilaç da olduğu gibi (ilaç olmasa da) büyük çoğunluğa iyi geldiği size de iyi geleceği anlamına gelmez.
doktorunuza danışıp alın derim ben![]()
Tsk canım bilgilendirdigin içinİnofolik ilacı, hormonal denge bozukluğu yaşayan bayanların kullanabileceği bir ilaçtır. Bunun dışında kolay anne olmak isteyen bayanlar da bu ilacı rahatlıkla kullanabilir.
internette buldm canm bu açıklamayı... pko olmasada kullanılıyo demekki