arkadaşlar kafam çok karışık folik asit kullanıyorum ancak sebebini tam bilmiyorum dr 3 ay onu kullanmalısın dedi ben 2 ay kullanmak istesem ve sonra bıarkıp hamile kalsam olmaz mı? neden illaki 3 ay merak ediyoeum ayrıca bu ilaç adetliyken içilebiliyo mu? lütfen bildiklerinizi yazın
slm canım folik asit vücuduna destek için ya en basiti demir ihtiyacı çünkü bebek bütün vücudun kalsiyum demir vs vs bunları kendisi alır bu da bizim gerekli folik ihtiyacını almamız gerektiğini gösteriyor bunun içinde folik asit destek amaçlı kullanılıropuyorumnanaktan ayrıca illa 3 ay kullanacaksın diye birşey yok en az iki ay kullanırsan iyi olur tabi.bu arada folik asit kilo yapıyor ama herkeste diil.
ay yemek yiyemiyorum ki onu da içeyim..dün olsun yemek yemesemde içeyim dedim ama çok afedersiniz sabah ilk uyandığımda çıkardım ve sırf hap tadı geldi ağzımdan...Allahım esirgesin ya..umarım bi sorunu olmaz bebeğimin((
ay yemek yiyemiyorum ki onu da içeyim..dün olsun yemek yemesemde içeyim dedim ama çok afedersiniz sabah ilk uyandığımda çıkardım ve sırf hap tadı geldi ağzımdan...Allahım esirgesin ya..umarım bi sorunu olmaz bebeğimin((
Folik asitin beni ne kadar rahatsız ettiğini tahmin bile edemezsin.AAMA MECBUREN KULLANIYORUM sende kullanmaya devem et ne olursa olsun.Folik asiti yüzünden kabız oldum ilaç kullanıyorum.Folik asit yüzünden yağladım.Folik asit yüzünden devamlı şişkinliğim var 1 bardak su bile davul gibi olmama yetiyor.12. haftadan sonra kimse bana bu ilacı kullandıramaz.
carna bu belirtiler bence hamişsin ya ondandır folk asitin bu tarz yan etkilerinin olduğunu sanmıyorum
Canım bünyeden bünyeye değişiyor ama bana kan ilacı vitamin ilacı, folik asit gibi ilaçlar yaramıyor.Midemi alt üst ediyor.Ama maalesef önümüzdeki ay senelerden beri kaçtığım kan ilacını kullanmaya başıycağım : (
Canım bünyeden bünyeye değişiyor ama bana kan ilacı vitamin ilacı, folik asit gibi ilaçlar yaramıyor.Midemi alt üst ediyor.Ama maalesef önümüzdeki ay senelerden beri kaçtığım kan ilacını kullanmaya başıycağım : (