Gebeliğe Hazırlık Folik asit kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İki buçuk yıldır olmuyorsa kesinlikle kesinlikle farklı tetkikler gerekli
Dün doktora gittik aslinda esime uzun suredir gitmemiz icin ısrar ettim bekleyelim dedi en sonunda ikna ettim dün gittigimizde doktor neden daha önceden gelmediniz dedi smear testi yapti hormon testi ve rahim filmi istedi esimden de test istedi baklm ne çikacak

Bende o yuzden saglikli bulmuyorum yurt disinda yasiyorum recetede ne yaziyorsa onu aliyorum folat formunu eczaneden direkt alabilir miyim ki

İnşallah sebebi tespit edilir çünkü sebepsiz olmaması çok zor oluyo . Rabbim meleginize kavuştursun inşallah

Ben doktora danışmadan kendim aldım. Günlük alınması gereken folat miktarı 400 mikrogram. Burda doktorların yazdığı 5 miligram. Arada dağlar kadar fark var. Ben onun için 40 mikrogram olan folic-1 kullanıyorum. Hala gebelik yok Temmuzdan beri bekliyorum ama folik asiti de kullanıyorum hala.

Son düzenleme:
İnşallah sebebi tespit edilir çünkü sebepsiz olmaması çok zor oluyo . Rabbim meleginize kavuştursun inşallah
İnsallah Allaha size ve tüm evlat hasreti çekenlere nasip etsin dediginiz gbi bi sorun yokken olmamasi daha zordur sakıncası yoksa sizin sorununuz var mı?

Benim kullandigimda 400 mg doktor 6 aylık yazdı inşallah yakın zamanda müjdeyi alırsınız sizin sorununuz var mi?

Benim kullandigimda 400 mg doktor 6 aylık yazdı inşallah yakın zamanda müjdeyi alırsınız sizin sorununuz var mi?
400 mcg mi 400 mg mi? Günlük alınması gereken 400 mcg diğeri fazla oluyor ve çocuklarda otizm vs neden oluyormuş. İnşallah hepimiz tez zamanda kavuşuruz Normalde bir sorunum yok ama 1 2 ay sonra gideceğim doktora eğer olmazsa

Bana doktorum günlük 400 mcg almalısın dedi hem gebelik öncesi hemde gebelikten sonra 3 aya kadar , folik asit zaten vitamindir fazlası idrarla atılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…