ferhatice Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2015 26 10 1 29 6 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi irem naz #41 Siz düşük felan yaptinizmi kanikey
Sare Lavinya En az 3 çocuk, Gökay & Aden & Kayra Kayıtlı Üye 2 Şubat 2015 5.987 9.569 198 7 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi irem naz #42 kanikey .!.: kolaylaştırsa bende etki yapardı 7 aydır içiyorum Genişletmek için tıkla... bi arkadaş bana hamileliğimde folik içmezsen çocuğun zekası gelişmez dedi. inşallah benimki olursa süper zeka olur. 7 aydır folik kullanıyorum bende ramazan dolayısıyla ara verdim ama
kanikey .!.: kolaylaştırsa bende etki yapardı 7 aydır içiyorum Genişletmek için tıkla... bi arkadaş bana hamileliğimde folik içmezsen çocuğun zekası gelişmez dedi. inşallah benimki olursa süper zeka olur. 7 aydır folik kullanıyorum bende ramazan dolayısıyla ara verdim ama
baronnes minik bir kalp büyütüyorum... Kayıtlı Üye 22 Nisan 2008 2.076 2.171 333 7 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi irem naz #43 ferhatice .!.: Siz düşük felan yaptinizmi kanikey Genişletmek için tıkla... hayır canım hiç hamile kalamadım sare_sare .!.: bi arkadaş bana hamileliğimde folik içmezsen çocuğun zekası gelişmez dedi. inşallah benimki olursa süper zeka olur. 7 aydır folik kullanıyorum bende ramazan dolayısıyla ara verdim ama Genişletmek için tıkla... hahah kesin öyle olacak ıy bende tiksindim artık ramazanıda fırsat bilip ara verdim
ferhatice .!.: Siz düşük felan yaptinizmi kanikey Genişletmek için tıkla... hayır canım hiç hamile kalamadım sare_sare .!.: bi arkadaş bana hamileliğimde folik içmezsen çocuğun zekası gelişmez dedi. inşallah benimki olursa süper zeka olur. 7 aydır folik kullanıyorum bende ramazan dolayısıyla ara verdim ama Genişletmek için tıkla... hahah kesin öyle olacak ıy bende tiksindim artık ramazanıda fırsat bilip ara verdim
ferhatice Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2015 26 10 1 29 7 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi irem naz #44 Hmm hiç hamile kalmayanlardakini bilmiyorum da Ben Düşük yaptım doktor bana dedi 2 3 ay korun folik asit içmeye devam et dedi bakalım:))
Hmm hiç hamile kalmayanlardakini bilmiyorum da Ben Düşük yaptım doktor bana dedi 2 3 ay korun folik asit içmeye devam et dedi bakalım:))
nazah35 3 MELEĞİM KUŞ OLDU Kayıtlı Üye 8 Nisan 2013 2.142 1.984 133 12 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi irem naz #45 bende anlamadım hamile kalmayı kolaylaştırıyomu kolaylaştırmıyomu kime evt dyo ki hayır dıyo
ferhatice Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2015 26 10 1 29 12 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi irem naz #46 Canimbo bebegin kemik gelisimi beyin gelisimi icinmis .. sen Allah a dua et rabbim isterse hersey olur .
Canimbo bebegin kemik gelisimi beyin gelisimi icinmis .. sen Allah a dua et rabbim isterse hersey olur .
nazah35 3 MELEĞİM KUŞ OLDU Kayıtlı Üye 8 Nisan 2013 2.142 1.984 133 13 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi irem naz #47 ferhatice .!.: Canimbo bebegin kemik gelisimi beyin gelisimi icinmis .. sen Allah a dua et rabbim isterse hersey olur . Genişletmek için tıkla... cnm tüm dualarımız bunun için zaten canm Allahım hepimize hayrlı evlatlar versn inş
ferhatice .!.: Canimbo bebegin kemik gelisimi beyin gelisimi icinmis .. sen Allah a dua et rabbim isterse hersey olur . Genişletmek için tıkla... cnm tüm dualarımız bunun için zaten canm Allahım hepimize hayrlı evlatlar versn inş
ferhatice Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2015 26 10 1 29 13 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi irem naz #48 Aminn canm
T tugsem_10 Minik dünyam... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Kasım 2014 9.200 4.789 198 1 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi irem naz #49 folik asit tüp bebeklilere veriliyor mu bilen var mı?
M Maysa58 Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2020 1 0 1 34 3 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi irem naz #50 Folik asit tutanmayi kolaylaştırır benim bildiğim en etkili de Falım asitde folbiol mor kutu olanı doktor bana verdi kullanmam için
Folik asit tutanmayi kolaylaştırır benim bildiğim en etkili de Falım asitde folbiol mor kutu olanı doktor bana verdi kullanmam için