Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba mesajını yeni okudum.folic plus'ı 3 tane alman daha iyi olur aslında ben de onu 3 tane kullandım.canım nerdeyse 1 yıl kullandım.hamilelik öncesin 3 ay,hamilelikte 2 ay(2.ay sonunda düştü)düşükten sonra da 4 ay kullandım.gerçekten kilo aldım ve bu aya kadar da veremedim.ancak bu ay kilo vermeye başladım.çevremde de bu ilaçla kilo alanlar olduğu için genelledim.tabi belki sana bi etkisi olmamıştır.ama genel kanı bu.valla şuan ben de kilo filan geçtim ama olmuyo işte.nasip...hayırlısı inşallah hepimiz için...yerimsenibenmrb arkadaşım ben de 1.5 aydır folic plus kullanıyorum dr günde 2 adet kullanmmamı söledi oys aduyduğum herkes 3 adet alıyo neden acaba? ayrıca bu hapın sende kilo yaptığını nasıl farkettin ben asla kilo almak istemem de ama bende hiç etki yapmıyo gibi şişkinlik falan hiç bişey olmadı bir de bu iki ayda 4 5 kilo verdim ne kadar etkisi var acaba çok teşekkürler bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim gerçi öle istiyorum ki sağlıklı bi bebek kilo yaocanı bilsem bile sanırım içerim bay naniknanik
merhaba mesajını yeni okudum.folic plus'ı 3 tane alman daha iyi olur aslında ben de onu 3 tane kullandım.canım nerdeyse 1 yıl kullandım.hamilelik öncesin 3 ay,hamilelikte 2 ay(2.ay sonunda düştü)düşükten sonra da 4 ay kullandım.gerçekten kilo aldım ve bu aya kadar da veremedim.ancak bu ay kilo vermeye başladım.çevremde de bu ilaçla kilo alanlar olduğu için genelledim.tabi belki sana bi etkisi olmamıştır.ama genel kanı bu.valla şuan ben de kilo filan geçtim ama olmuyo işte.nasip...hayırlısı inşallah hepimiz için...yerimseniben