FOLİK ASIT HAKKINDA

semanurrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
63
33
3
28
KIZLAR MERABA BILIYOSUNZUKI BENDE SIZ GIBI BEBİŞ ISTEYENLERDENIM ASKER ESIYIM ESIMLE FAZLA VAKIT GECIREMEDIK DAHA 10 AYLIK EVLIYIM RAMAZAN BAYRAMINDA YANIMDA İZİNDE OLACAK INSALLAH DOKTORA GITTIM HORMON TAHLILLERIM FALAN HERSEYM NORMEL COK SUKUR FOLIK ASIT VERDI BANA ISTEDIGIN ZAMAN BASLA DEDI IKI AY VAR BASLAMAYI DUSUNUYORUM AMA SABAHA AC KARNAMI TOKMU BISEY SOLEMEDI YARDIMCI OLURMU HAMILE KALMAMA ONUDA BILMIYORUM SIZCE NEYAPIYIM YARDIMCZI OLURMUSUNUZ

Ben yemekle beraber alıyorum folic 1 kullaniyorum

ANLADIM CANIM NE ZAMANDIR KULLANIYOSUN NEKADARLIK EVLISIN GERCEKTEN HAMILELIGE YARDIMCI OLUYORMU

Dneyimlemedim henüz ilk hamileligim suprizdi 10 haftada kalp atışları olmadığı için kurtaj oldum 1 yil dinlendim 20 gündür kullanıyorum bu ay olursa soylerim sanada ya folic asit bebekte oluscak anomalileri azaltiyomus omurga eklem gelişimi için önemli demişti doktorum tabi süt iç bol bol kalsiyumda lazım amannn faydalı seylerden ye ışte cokta takma kafaya stres yaparsan olmaz akışına birak:-)

:) takıyorum ama bılıyomusun esımde ıstıoyor bıde cevremde cok hamıle kalan oldu dıyorum okadar hormon teslerım normel yasım normel neden olmadı cok sık sık bırlıkte olduk bız ılk zamanlar zaten 4 ay bırlıkte durabıldık sonra askere gıttı ıkı kere bırlıkte olabıldık askerlık surecınde ıkısındede adetım yakındı hemen adet gordum neblym olsun ıstyrum bunun stresınden nasl cıkıcam onuda bılmyrm

Folik asit ben de kullanmaya başladım. Açıkçası hamilelik için değil vücudumda eksikliği olduğu için doktorum önerdi. Bebekte düşünüyoruz. Ben günde 2 tane içiyorum sabah ve akşam yemekle beraber.

Canım benim bven 4 aydır içiyorum nedeyse bu bebek olmasına yardımcı olacak bişey değil vitamin gibi düşün hamilelik öncesi tedbirhamle kaldıında da ilk 3 ay kullanabiliyorsun.sonra zaten dr takibinde bırajkıyorsun
bende günde 1 tane tok içiyorum ama şu sırsalar aklıma geldikçe içiyorum bende henüz bişey olmadı

EVET YAPTIRDIM PROKLATIN HORMON DEĞERİM YÜKSEK CIKTI ODA 23'LERDE İLAÇ VERDİ ŞİMDİ ONU KULLANMAYA BASLADIM BAKALIM

ya ben 25 gunde bır falan adet oluyorum canım sanırım telefonumda takvımım dıye program var ayarlıyorum adet gunumden ılla bır ıkı gun ocne olyrm

bende orkid'in takvimini kullanıyorum bazen bir gün öne alabiliyor
sen adet olduğun günden itibaren say ve 11. gün ve 19. gün arası yumurtlama dönemin oluyor
ara eşinle birlikte olmalısın

takvim programını kullanıyorum ve adetlerim hiç şaşmaz gösterdiği gün mutlaka adet olurum.Ancak yumurtlama 2/3 gün şaştı.ovulasyon testiyle anladım.

Back
X