• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FOLİBORN MYFORCE KULLANANLAR

Ayysssko

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2023
204
47
18
24
Kızlar merhaba. Ben 1 senedir korunmasız ilişkiye rağmen gebe kalamadım. Geçen hafta adetimin bittiği gün (6.günü) hastaneye gittim. Doktor vajinal ultrason yaptı pcos görüntüsü var ama adetin 3.günü gel kan alıp hormonlara bakmam lazım dedi. Bir de bana foliborn Myforce isimli takviyeyi verdi. Eşim de sperm test verdi onda bir sorun yokmuş. Takviyeyi kullanıyorum 8 gündür. Bugün 15.gün adetimin çok sancım var ve hafif kanlı akıntım oldu. Kullanan var mı ?

Merhaba ben foliborn myforce kullandım geçen yıl mart ayında kimyasal gebeliğim oldu daha sonra gebelik hiç oluşmadı. Eşimin sonuçları iyi cıktı bende de hormonsal sorun yoktu sadece sol yumurtalıkta polikistik görünüm var denmişti. Bende geçen ay kullanmaya basladım ama tamamen buradan duydum ve eczanelere danışarak bilgi alarak sadece takviye olduğunu öğrenip kullanmaya basladım.

Şu anda reglim gecikmeden pozitifi gördüm ve dün kan verdim beta 87 cıktı. Yaarın da kan vereceğim beklediğim regl günüm yarın insallah iki kat artısı be sağlıkla keseyi görmek nasip olur. Önce Allah’ın izni daha sonra bu takviye bana etki etti diye düsünüyorum. Yumurtalık kalitesi artırıyormuş. Şimdi tekrar firma ile iletişime geçtim gebelikte de kullanıp kutuyu bitirin dedi bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş. Daha sonra folik asit takviyesine başlayacağım her şey güzel ve yolunda giderse Allah’ın izniyle 🤲🏻🩷

Şu anda reglim gecikmeden pozitifi gördüm ve dün kan verdim beta 87 cıktı. Yaarın da kan vereceğim beklediğim regl günüm yarın insallah iki kat artısı be sağlıkla keseyi görmek nasip olur. Önce Allah’ın izni daha sonra bu takviye bana etki etti diye düsünüyorum. Yumurtalık kalitesi artırıyormuş. Şimdi tekrar firma ile iletişime geçtim gebelikte de kullanıp kutuyu bitirin dedi bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş. Daha sonra folik asit takviyesine başlayacağım her şey güzel ve yolunda giderse Allah’ın izniyle 🤲🏻🩷
Ayy çok sevindim sizin adınıza okurken yüzüm güldü inşallah sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız 🩷 ben de kullanmaya devam ediyorum daha regl günüme 1 hafta var. Siz ne kadar kullanıp gebe kaldınız

Bi de belirtiniz var mıydı

Allah razı olsun insallah size de en kısa zamanda sağlıkla afiyetle nasip olsun 😍🩷 benim reglim 16 ocakta bitmiş, 17 ocakta kullanmaya basladım o gün temin edebildim. O günden beri her gün kullanıyorum, bu bittiği zaman folik asite başlayacağım insallah, bu foliborn myforce yumurtalık kalitesini artırdığı gibi bebeğin tutunmasına da destek oluyormuş

Bi de belirtiniz var mıydı
Belirti olarak regl sancıları çektim hep zaten reglim sancılı olur, bel ağrısı kasık ağrısı ve sol kasığımda fazlalık doluluk gibi bir his oldu öğrenmeme yakın. Bir de bu akıntı denilen mesele süt kesiği gibi bir akıntı geldi bir kere. Onun dışında regl zamanı ne yaşarsam o vardı hep baska ayırıcı bir belirtim olmadı. 21 ocakta yumurtlama oldu ben ilk gebelik testini 1 şubatta yaptım ve cok silik çizgi ile gördüm daha sonrasında testi tekrar ettim birkaç gün,koyulaşma oldu ve kan verdim. 🥰

Belirti olarak regl sancıları çektim hep zaten reglim sancılı olur, bel ağrısı kasık ağrısı ve sol kasığımda fazlalık doluluk gibi bir his oldu öğrenmeme yakın. Bir de bu akıntı denilen mesele süt kesiği gibi bir akıntı geldi bir kere. Onun dışında regl zamanı ne yaşarsam o vardı hep baska ayırıcı bir belirtim olmadı. 21 ocakta yumurtlama oldu ben ilk gebelik testini 1 şubatta yaptım ve cok silik çizgi ile gördüm daha sonrasında testi tekrar ettim birkaç gün,koyulaşma oldu ve kan verdim. 🥰
Ayy insanın hiç tanımadığı biri için sevinebilmesi güzel bir duyguymuş🥺🩷 tebrik ederim daha güzel haberler alırsın hep inşallah

Ayy insanın hiç tanımadığı biri için sevinebilmesi güzel bir duyguymuş🥺🩷 tebrik ederim daha güzel haberler alırsın hep inşallah
Gerçekten öyle bu durumlar meydana geldiğinden beri bu foruma girdim bidaha da çıkışım olmadı😄 üzülenlerle üzülüyorum sevinenlerle seviniyorum Rabbim hepimize güzel günler göstersin insallah amiiin 🥹🤲🏻🩷

Back