FOLİBORN MYFORCE KULLANANLAR

Ben de önce elbette Allah sonra bu vitamin sayesinde hamile kaldığımı düşünüyorum. Eşimle berabet 3 ay her gün içtik. Eşimin sprem sayısı 200bindi bende de ileri derece pkos vardı tüp bebeksiz çocuk mümkün değil demelerine rağmen 3 ay içtik bıraktık 2 3 ay sonra hamile kaldım

Allah razı olsun insallah size de en kısa zamanda sağlıkla afiyetle nasip olsun 😍🩷 benim reglim 16 ocakta bitmiş, 17 ocakta kullanmaya basladım o gün temin edebildim. O günden beri her gün kullanıyorum, bu bittiği zaman folik asite başlayacağım insallah, bu foliborn myforce yumurtalık kalitesini artırdığı gibi bebeğin tutunmasına da destek oluyormuş
Merhaba internete yazdığımda şase çıkıyor o mu acaba?

Yaa masallah Allah bağışlasın ne güzel bi kızınız varmıs 🥹 insallah zamanını bekliyor diyelim ablasını cok bekletmesin 😊 insan heyecan yapıyor tabi ki bende şak diye söylemiştim ve sonucunda üzülmüştük ilk düsüğümde 🙂↕️ hayırlısı olsun insallah 🫶
İnşallah canım benim sende dualarında bana da yer ver sende benim dualarımdasın inşallah ❤️🙏

Ben de önce elbette Allah sonra bu vitamin sayesinde hamile kaldığımı düşünüyorum. Eşimle berabet 3 ay her gün içtik. Eşimin sprem sayısı 200bindi bende de ileri derece pkos vardı tüp bebeksiz çocuk mümkün değil demelerine rağmen 3 ay içtik bıraktık 2 3 ay sonra hamile kaldım
Ya çok güzel valla okurken senin adına mutlu oldum sağ sağlim kucağına alırsın inşallah banada dua etmeyi unutma 😀❤️🙏

Kızlar bi baksanıza 🥴

Eklentiler

• 5FC0BBF8-4992-49C3-BC97-2BEA38BD74C9.webp
    5FC0BBF8-4992-49C3-BC97-2BEA38BD74C9.webp
    12 KB · Görüntüleme: 64
Back
X