• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FOLİBORN MYFORCE KULLANANLAR

Ben de önce elbette Allah sonra bu vitamin sayesinde hamile kaldığımı düşünüyorum. Eşimle berabet 3 ay her gün içtik. Eşimin sprem sayısı 200bindi bende de ileri derece pkos vardı tüp bebeksiz çocuk mümkün değil demelerine rağmen 3 ay içtik bıraktık 2 3 ay sonra hamile kaldım

Allah razı olsun insallah size de en kısa zamanda sağlıkla afiyetle nasip olsun 😍🩷 benim reglim 16 ocakta bitmiş, 17 ocakta kullanmaya basladım o gün temin edebildim. O günden beri her gün kullanıyorum, bu bittiği zaman folik asite başlayacağım insallah, bu foliborn myforce yumurtalık kalitesini artırdığı gibi bebeğin tutunmasına da destek oluyormuş
Merhaba internete yazdığımda şase çıkıyor o mu acaba?

Yaa masallah Allah bağışlasın ne güzel bi kızınız varmıs 🥹 insallah zamanını bekliyor diyelim ablasını cok bekletmesin 😊 insan heyecan yapıyor tabi ki bende şak diye söylemiştim ve sonucunda üzülmüştük ilk düsüğümde 🙂↕️ hayırlısı olsun insallah 🫶
İnşallah canım benim sende dualarında bana da yer ver sende benim dualarımdasın inşallah ❤️🙏

Ben de önce elbette Allah sonra bu vitamin sayesinde hamile kaldığımı düşünüyorum. Eşimle berabet 3 ay her gün içtik. Eşimin sprem sayısı 200bindi bende de ileri derece pkos vardı tüp bebeksiz çocuk mümkün değil demelerine rağmen 3 ay içtik bıraktık 2 3 ay sonra hamile kaldım
Ya çok güzel valla okurken senin adına mutlu oldum sağ sağlim kucağına alırsın inşallah banada dua etmeyi unutma 😀❤️🙏

Back