Kontakt Lens focus soft colors

balem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
84
1
kızlar bu lensi kullanan var mı evergreen rengi nasıl değişiklik yapar ve rahat mı lütfen acil cvp

kızlar bu lensi kullanan var mı evergreen rengi nasıl değişiklik yapar ve rahat mı lütfen acil cvp

cnm ben bu lensi araştırmıştım ama türkiye de yokmuş sanırım. bi renkli gözlüler için olan opak serisi var. bide kahve gözler için olanları var. o dediğin renk hangi seride bilmiyorum ama yeşil tonları pek değişiklik yapmıyormuş sanırım. yabancı forumlarda ole okumuştum. yapsa bile tuhaf bi sarı kahve yapıyormuş. tabi onların yalancasıyım bende:44: türkiyede satan biyer bulduysan bende almayı düşünüyorum aslında

canım ben türk lens satışı yapan sitelerde buldum içinde 6 tane varmış ama aylık lens. fiyatı 70 civarı google da aratırsan çıkıyo zaten. aslında burda kullanan bi arkadaşın fotosunu gördüm çok da beğendim ama göz rengi neydi bilmiyorum. kullananlar yorum yaparlarsa ya da foto koyarlarsa cok sevinirimm lütfen

lensi ben yeni sipariş verdim. ancak lens yurtdışından geldiği için 4ile 6 hafta arası gelir dedi ilgili firma..nette var aslında lens markete bir bak istersen..

Canım benim açtığım focus soft colors baslıgında ya da kendisi başlık açmıştı bi arkadas foto yüklemişti sanırım bi bak istersen. Bende dün dediğin siteye mail atmıştım:) arada kaldım adore bi yellow mu yoksa focus mu diyee
adore'yi de nerden alıcam bilmiyorum tabii
fotograf yükleyen arkadasta evergreen güzel durmustu ama göz rengi ela gibiydi biraz belirginleşmişti o kadar biz kahve gözlülerde nasıl olur bilmiorm şimdi alırım ve hiçbi değişiklk olmazsa çok üzülürüm adoore almadığıma

Canım benim açtığım focus soft colors baslıgında ya da kendisi başlık açmıştı bi arkadas foto yüklemişti sanırım bi bak istersen. Bende dün dediğin siteye mail atmıştım:) arada kaldım adore bi yellow mu yoksa focus mu diyee
adore'yi de nerden alıcam bilmiyorum tabii
fotograf yükleyen arkadasta evergreen güzel durmustu ama göz rengi ela gibiydi biraz belirginleşmişti o kadar biz kahve gözlülerde nasıl olur bilmiorm şimdi alırım ve hiçbi değişiklk olmazsa çok üzülürüm adoore almadığıma

göz renginiz çok açık deilse çok bir değişiklik yapmıyor şeffaf lens gibi oluyormuş..ama şimdiye kadar üretilen piyasadaki lenslerin soloticada dahil hiç biri bana doğal gelmiyor açıkcası..hepsi ben lensim diye bağırıyor benim gözlerim bal rengi bir ton daha açsa yeter diye düşünerek sipariş verdim bende bir deneyeceğim bakalım lensler gelsin yorumları tekrar yazarımm..

bal rengiyse güzel olur bence:) benim kahverengi yüzden sanıyrum pek değişsin.. lensler gelince foto isteriz:)

ben bugune kadar solotıca hıdrocer mel dusunuyodum en dogalı bu dıye fakat ogrendımkı focus evergreen lenlerde cok guzelmıs fakat benım gozlerım kahve rengı acaba focus evergreen nasıl durur gozleırmın rengını yesıl yaparmı yada cok saydam oldugu ıcın bı etkısı olmazmı bılgı verırsınız cok sevınırım lutfen

Lutfen arkadaslar bılgısı olan varmı benım gozlerım kahverengı ve bu focus evergreen kullanırsam naısl olur cok merak eıdyorum cunkı ben cok cok dogal lens ıstedıgım ıcın en son bunu dusundum lutfen arkıdesler yardım edın kahverengı goze nasıl oluyo hala cozemeıdm bu lenslerı lutfen yardımcı olun ((((((((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…