Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fobileriniz nelerdir, bunun için ne gibi önlemler alıyorsunuz?
- Konu Sahibi AttaQue
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Nisan 2015
- 331
- 149
- 18
- 33
Öyle insanların biLeri anlayacağını düşünmüyorum bilebenimde böcek ve deniz böcekleri fobim var denize zor girebiliyorum
suan düsündükce bile tüylerim diken diken oldu
kimse anlayisda göstermiyor tam tersine kiziyorlar
- 15 Nisan 2015
- 5
- 7
- 1
bana zarar vermeyeceğini bilmeme ve çokta sevmeme rağmen köpek fobim var. Normal bir korku değil aşırı korkuyorum hiçbirşey yapmayacağını bildiğim halde uzaktan gördüğümde yanından geçemem yol değiştiririm kalbim hızlı hızlı çarpar dizlerim titrer.. bu fobiyi yenmeyi çok istiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum.
- 21 Mayıs 2015
- 8
- 9
- 1
- 45
arkadaşlar fobiler, korku, kaygı hayatımı benden çaldı. gittikçe her şeyden korkmaya ve kaygılanmaya başlamıştım evden çıkmamama boyutuna gelmiştim psikoterapilere başladım ve psikoloğumun tabiriyle korkularımın tutsağı olmaktan kurtulup onun efendisi olmayı öğrendim ve öğreniyorum
tecrüblerimden önerim üzerine gidin onlarla yüzleşin korkuyu beklemeyin.
tecrüblerimden önerim üzerine gidin onlarla yüzleşin korkuyu beklemeyin.
- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.229
- 548
Benim baya bir fobim var.Kapalı alan,deniz,uçak,karanlık,evde tek kalamama,her an deprem olacakmış korkusu.uçak fobimi yendm bindim ama yarım saat nefes kontrolü yaptım dar alanda kalamıyorum bide uçak baya bi küçüktü şansımdan.helikopter gibiydi gecenin 10'uydu birde cok gec iniş yaptı neyseki yemek verildi bi süre unuttum korkuyu
Benim ki sanırım fobinin de ötesinde hatta sacmalik biliyorum ama hamile kalmaktan çok korkuyorum . yanı öyle ilişkiye giripte hamilelik değil ordan buradan hamile kalmaktan korkuyorum. Bayramda misafir geliyor. erkekte oluyor . yakın Akrabalarimiz oluyor sarildigim zaman bile ya hamile kalırsam diye korkuyorum
Selamlar :)
Fobi tedavisinin en etkili yolu, fobilerle birlikte yaşamaktır. Örn: Yılana karşı fobiniz varsa, youtubeden yılan videolarını izleyin yada evinizde herzaman görebileceğiniz bir bölüme yılan resmi asın. 4 hafta sonra fobinizi yendiğinizi görceksiniz. İlk zamanlar için çok zor olcaktır fakat deneyen arkadaşlar, teşekkürle geri döncektir bana eminim :)
Fobi tedavisinin en etkili yolu, fobilerle birlikte yaşamaktır. Örn: Yılana karşı fobiniz varsa, youtubeden yılan videolarını izleyin yada evinizde herzaman görebileceğiniz bir bölüme yılan resmi asın. 4 hafta sonra fobinizi yendiğinizi görceksiniz. İlk zamanlar için çok zor olcaktır fakat deneyen arkadaşlar, teşekkürle geri döncektir bana eminim :)
benim böcek fobim vardı.hatta bir kere yanlışlıkla kovalamaya çalışırken bir böceğe dokunup panik atak geçirmiştim. bir hafta aşırı korkuyla heryerden devasal böcekler çıkacakmış gibi kaygı ile yaşadım. bu esnada bol bol nefes teknikleri uyguladım.bir de böcek fotoğraflarına bakıp resimlere dokundum=)sanırım şu an fobik değilim=) ama kafanıza göre fobinizle yüzleşmeye çalışmak ters tepebilir bu yüzden bir uzmana danışın.
- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
- 498
KomikmisBenim ki sanırım fobinin de ötesinde hatta sacmalik biliyorum ama hamile kalmaktan çok korkuyorum . yanı öyle ilişkiye giripte hamilelik değil ordan buradan hamile kalmaktan korkuyorum. Bayramda misafir geliyor. erkekte oluyor . yakın Akrabalarimiz oluyor sarildigim zaman bile ya hamile kalırsam diye korkuyorum
- 4 Mart 2014
- 1.826
- 1.339
- 133
- 34
Delik derken neyi kastediyorsun pijamadaki delik mi mesela...cok ilginc geldideBende de kopekbaligi ve delik fobisi var. Kopekbaligindan cokk korkuyorum denize ayagimi sokamiyorum gelmeyecegini bilsem de.. Ama delik fobisi hayati zindan ediyo bana ..
- 4 Mart 2014
- 1.826
- 1.339
- 133
- 34
Bende de ucan kus fobisi var....kus uctumu kacacak yer ariyorum ozellikle cok yakinimdaysa yer yarilsada icine girsem hesabi yere kapaklaniyorum...birde bacaklarima yumusak bisey degince cok korkuyorum eger gormediysem tabi bigun cafede oturuyoruz ruzgar esince etegin ucu bacagima degdi allahim bir ciglik bastim masadan uzaklastim falan herkes korktu kalp krizi geciriyorum sandim bide eger kedi degerse allahhhh yandigimin resmidir ortamdakilere eziyet resmen....
- 30 Ekim 2014
- 59
- 14
- 98
- 43
- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83