• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fobileriniz nelerdir, bunun için ne gibi önlemler alıyorsunuz?

Benim de nefessiz kalma korkum var yani üstümü bile değiştirirken kazağım boynumdan çıkmasa iki saniyede panik olurum nefessiz kalıcam diyeo_O

Biyerde Kapali kalmak.araclara bile tahamulum yok.anlicaniz hayatim hep sınırlı.cok uzuluyorum bu duruma.eskisi gibi rahat yasamak istiyorum.cok yorucu :(

Karanlıktan korkuyorum hele evde yalnızken..Önlemimse cok basit tüm ışıkları açıp öyle uyuyorum baya zor olsa da..

Benim ki cok tuhaf sanırım herkes garip tepkiler veriyor duyunca mesela mutfak dolapları asagi dusecek diye korkuyorum binalarda cok insan veya esya varsa dayanamayip göçeceginden korkuyorum bi cok kisiye garip gelse de elimde olan bisey degil maalesef :(

Benim ki cok tuhaf sanırım herkes garip tepkiler veriyor duyunca mesela mutfak dolapları asagi dusecek diye korkuyorum binalarda cok insan veya esya varsa dayanamayip göçeceginden korkuyorum bi cok kisiye garip gelse de elimde olan bisey degil maalesef :KK43:

Gercekten ilginc ama benim ablamda balkona cikmaz göcer diye.gulerdik ona.hic bu yonden bakmamistim :KK57:

yükseklik korkum var amane tuhaf ki uçakta korkmuyorum bide zamansız gelen misafir korkum yaranmışgelin geldikden sonra. çat kapı geliyor ya her kes ondan hastalığa saldılar beni naletler :D

Düdüklü tencere ve şimşek korkum var, hemde çok şiddetli derecede, mecbur kalıpta tencerenin altını kapatmak zorunda kaldığımda çığlık çığlığa gidiyor ortalık..

Telefonla konuşma fobim var. Mecbur kalmadıkça kimseyi aramam.Zorlanıyorum açarken çalan telefonumu.Ne bilim tüm anksiyete belirtilerini yaşıyorum resmen.Ama aşmaya başlıyorum sanki son dönemlerde.

köpek balığı korkum var, havuzdan bile panikle çıkıyorum :KK43: havuzda köpek balığı olur mu hiç? saçma ama adı üstünde fobi işte :mad:

Böcek korkum var küçücük bitane böcek bile gorsen içim karincalaniyor elim ayagim birbirine dolasiyor tiskiniyorum ve sosyal fobim var muhasebeciyim çok insanlammuhatap olmak zorunda kaliyorum ama buna rağmenutanma kizarma el ayak titremesi kalp carpintisi ses titremesi yok yok kafamdan kaynar suyun dokulmadigi kaliyor bbir tek oda bu sendromu yasadiktan sonra tek basima koseme çekilince neden boyleyim derken dökülüyor yas 30 oldu ama halen asamdim

sunum yapma korkum var, sesim titriyor, ellerim titriyor, ama normalde insanlarla çok konuşurum, girişkenim hem. ama o bir sürü insanı karşımda beni dinlerken görünce çok kötü oluyorum :(

çok fazla fobim var ama beni rahatsız edenleri özellikle
zifiri karanlık, kapalı yerde kalamama vs

balon fobim var. çok komik gelebilir ama balon olan ortamda kalp hızım artıyor ve çok mutsuz oluyorum. o balon ya patlasın, ya da odadan hemen çıksın istiyorum :(

Back