Çocuk Hastalıkları Fmf hastalığı olanlar??

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Cevabınız için teşekkür ederim maalesef Ankara da yaşıyoruz biz burada da bir iki iyi Dr ve hastane tavsiye eden oldu şimdi mecbur atak olduğunu düşündüğüm bir anda götüreceğim ki durumu izah edip gerekli testleri isteyebileyim benim kızımın karın ağrısının yoğun olduğu 4atagi oldu ama maalesef o zman her goturdugumde boğaz enfeksiyonudur diyip geri yolladılar sonra sagolsun bir Dr sürekli aynı sikayetlrimiz olduğunu öğrenince pfapa veya fmf olabilir dedi ve o şekilde başladı

Geçmiş olsun. Eğer atak geçirmişse vücutta bazı belirtiler bırakıyor. Sanırım bu yüzden amiloid A seviyesine bakılıyor. Geçirdiği ataklardan vücudunda amiloid proteini birikmiş mi,böbrek hasarı var mı diye. Biz de ara ara amiloid A seviyesine baktırıyoruz. Farketmeden atak geçirmiş mi diye. Belki çocuk doktorunuza bu durumu açıklayıp bununla ilgili test isteyebilirsiniz. Atakların vücutta bıraktığı hasar var mı diye.

İlk goturdugumde crp ve sedim yüksek çıktığı için idrar yolu enfeksiyonu dediler iki kutu antibiyotik yazdı enfeksiyon klinigine gittik ama oradaki Dr idrar yolu enfeksiyonu gorunmedigini söyleyip bide Dr un verdiği antibiyotigi icirdigim için kızdı ama hakliydi çünkü iki kutu antibiyotik verdiğinde bnde Dr nasıl yani ikisini de mi içecek dedim ısrarla evet demişti.. o ara fmf hala akıllarında yoktu sonra tekrar kan idrar derken enfeksiyon Dr siz romatolojiye gidin dedi romotolojiye başladığımızda bir atak geçirdi ama randevu alamadığım için goturemedim sonra bikez daha oldu ama baş ağrısı var diye atak değil sinüzit dediler yinede kan bakalim dedi sen ara biz sonuçları söyleriz atak değil zaten dedi eve gelip sonuçlar için aradığımda"aaa çocuk atak geçirmiş annesi bidaha olursa al gel yoksa bidaha ki ay ilaca başlayalım"dedi o ara ne hikmetse hastalanmadi 1ay sonra gittik "yoo biz fmf olduğunu düşünmüyoruz gen negatif çıkmış zaten "dedi başka Dr ama hastalık üzerine götürdüğüm her seferde crp ve sedim yüksekti farklı bir enfeksiyon bunu yaparmi bilmiyorum ama kime danissam kesin fmf diyorlar 2gundur yine hastaydi gece yarısı aniden başladı ateş karın ve bacak ağrısı bugün biraz topladı anlam veremiyorum

Bu kadar ayrıntılı yazıyorum belki benzer şeyler yaşayanlar vardır veya yazilanlar vaska birine yol gosterir diye ...kızım ağrı içinde kıvranırken bisey yapamamak üzüyor bizi

Bu kadar ayrıntılı yazıyorum belki benzer şeyler yaşayanlar vardır veya yazilanlar vaska birine yol gosterir diye ...kızım ağrı içinde kıvranırken bisey yapamamak üzüyor bizi
Meraba kiziniz nasil oldu acaba tam olarak hastaliga tani kondundumu birde ankarada hangi doktora gidiyorsunuz

Meraba kiziniz nasil oldu acaba tam olarak hastaliga tani kondundumu birde ankarada hangi doktora gidiyorsunuz
Benim oglumda 5 yasinda 5 aydir het ay karin agrisi kusma yasiyor eklem.agrilari 2 yasindan beri varfi cocuk doktoruna goturdugumde buyume agrisi demisti .ama 5 ay aydir her ay terarlayan eklem agrisi karin agrisi ates 37 enfazla oluyordu cocukda cok yoruldu bizde acile gidiyor gaz var deyip hicbirsey yapmiyorlar cocuk 6 gun fln gecmeyen karin agrisindan bitkin dusuyor çölyak testi yapildi gastroentrolojiye gittik baska testler yapildi sonuclar temiz ama cocuk her ay bunu yasiyor.gecen hAfta fmf testi yapildi sonucu bekliyoruz cok yorucu bir surec

Geçmiş olsun. Benim kızım çok şükür iyi. O ilaç sayesinde atak yok binlerce şükür. Ben duyunca çok ağlamıştım doktorumuz beni sakinleştirmişti. Sadece bir küçük ilaçla derdi bitecek neden ağlıyorsun demişti . Şimdi iyi ki doktorunu bulup doğru tedaviye ulaşmışız diyoruz . Sizin sonucunuzda da fmf çıkarsa lütfen üzülmeyin. Çaresiz dert değil çok şükür

Cevap verdiginiz icin cok teşekkur ederim oglum atak geldiginde oyle agrilar cekiyorki ailece cok uzuluyoruz test sonucu cikmadi ama fmf ciksada bu yorumu okudukdan sonra üzülmiycem ilacla agrilari azalacaksa buna şukur diycem Allahim sizin kizinizada benim oglumada herkese şifa versin

Istanbulda olanalr için kesinlikle prof.dr özgür kasapcopur bulun hiç zaman kaybetmeyin. Cerrahpasanin çocuk romatolji doktoru ve özel muayenesi de var . BIze tek görüşte teşhisi koydu araştırın isterseniz

Kan tahlillerinde değerleri hallac oluyor benim oğluma kan testi yaptırım hemoglobin ve fmfdaha çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…