flörtün evine gitmek sizce çok mu tehlikeli

Ya Allah aşkına hepi topu kaç kez görüşmüşsünüz de bir şey yapacak? Görür görmez üzerine atlayacak hali yoktu.

Vallahi devir öyle bir devir ki 3. , 4. buluşmada sadece cinsellik yaşamak aşırı masum kalır ( kimisine göre evlenmeden cinsellik olmaz diye öyle yazdım).

Senin iğrenç bulduğun, canının yandığı bir şeyi adam, birlikte olurken isteyebilir.

Eve arkadaşını çağırır, grup yapmaya zorlar.

Elini, kolunu keser, öldürür çuvala koyar.

Seni bir yere bağlar, saatlerce öyle kalırsın.

Önceden bıçakla, silahla birini öldürürlerdi. Şimdi öldürme biçimleri çok vahşileşti ve üstüne öldürmeden önce türlü işkenceler yapılıyor.
 
Buna katılıyorum ya. Bazen de yazılıyor ya evlenmeden önce hiç mi tanımadın? Adamla full cafede otur otur nasıl taninabilir ki? Ben yaşam alanlarını da görmek istiyorum mesela. Pis mi temiz mi nasıl bir yerde yaşıyor? Elinden iş geliyor mu? Neler yapıyor? Ya da gittim bana saygısı var mı bir şeyi istemiyorum diyorsam buna tamam diyor mu?
Dısarda gezip tozup evlenip aynı evin içine girilen insan bambaşka biri çıkıyor bu seferde. Evde bir bardak kaldırmaz, pis, oyundan kafayı kaldırmaz biri çıkıveriyor.
İki ucu moklu değnek gibi gitsek ayrı gitmesek ayrı.
 
Polis, asker olup karısını öldürenlerin ülkesi burası.
 
Sizin oryantal dans geçmişiniz var herhalde cok güzel kıvırıyorsunuz
 
Endişelerinizden bahsettiğinizde sizi onaylayıp evet ben şerefsizin tekiyim demesini mi beklediniz
sadece bu kısma takıldım

Bence gitmeyin. Genelde kızlar daha duygusal bakarken siz bile amacım birşeyler yaşamak demişsiniz. Karşı taraf nasıl düşünmesin. Gereksiz bence. Ciddi olmadığınız birinin evine gitmeyin derim.
 
Ama bu konudaki hata 3. görüşmenin evde olacak olması.

Ben 3. kez gördüğüm bir kadına arkadaşım bile demem ki görüştüğüm adamın evine gideyim.
 
Evet arkadaşlar maalesef ki var .ancak bunlar var diye biz de normallestirip git mi diyelim yani. Düzgün yaşayan kadınlar da var neden onlardan biri olmasın ki yani
Düzgün ne ya Senin düzgünlük tanımın sana kalsın. Milleti eleştirmeden önce bir kendine bakmanı tavsiye ederim. O dar ufkun açılır belki
 
Cinsellik yaşamak istiyorsan git. Ölüm/tecavüz o kafalara gireceksek sokağa çıkmamak, hiç arkadaş edinmemek vs lazım. Kaza yaparım diye arabaya binmemek lazım.

Türkiye’de tecavüzler (diğer arkadaşlar da değinmiş benzer şeylere) ağırlıkla gündüz ve evlerde, kadının tanıdığı kişiler tarafından gerçekleştiriliyor. Halkımızın hayal ettiği gibi “diskoya” gidip tecavüze uğrayanlar azınlıkta. İstatistik ve gazete haberlerinden yola çıkarak ailenizdeki kadınları korumak istiyorsanız evinize akraba almayın her şeyden önce.
 
Evet oluyor .Bu zihniyeti normallestirmeyin.Hicte normal olmuyor .Biraz da tepki verin ya ozgurleselim derken bu kadarını da yapın demedik
Ne yapalım sizin zihniyetiniz ve normaliniz gibi enistemizle bakisip elektrik mi kovalayalim, böyle mi yapın demiştiniz
 
Memur deyip duruyorsunuz da konuyla alakası nedir anlamadım. Memurun sicili o'nun ilişkide bulunduğu kadınlara ne yaptığını göstermez.
Çok çok iyi tanımadığım sürece kimsenin evine gitmem.
 
Su aralar her seyden korkar oldum… her donem tehlikeli bu devirde olmaz derdik ama suan cidden bu devirde olmazin son noktasindayiz. Universitede ben de bu tip iliskiler yasadim ama donup bakinca kendi cesaretime hayret ediyorum. Suan olsa korkardim sanirim yapmazdim.
 
Kısa ve net bu devirde gidilmezz siz zaten kabul etmişsiniz bir şeyler yasamayi ama inanın cinselikkten ziyade sapıklık vahşice katlediler daha nicee nicee şeyler caninizami susadiniz yahu
 
iyi de siz 21 yaşında evlenmediniz mi?
evlenirsen erken olmuş olmuyor mu cinsellik deneyimi için?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…