- 30 Nisan 2016
- 3.904
- 8.962
- 158
- Konu Sahibi danteninyuregi
-
Ya Allah aşkına hepi topu kaç kez görüşmüşsünüz de bir şey yapacak? Görür görmez üzerine atlayacak hali yoktu.takıntılı biriyim açıkçası görüntülerin çekilmesi vs benimde aklıma geldi ama hiçbir zaman istemediğim birşeyi yapmadı bir de memur olduğu için kafam karıştı açıkçası ben mi çok takıntı yapıyorum diye
Buna katılıyorum ya. Bazen de yazılıyor ya evlenmeden önce hiç mi tanımadın? Adamla full cafede otur otur nasıl taninabilir ki? Ben yaşam alanlarını da görmek istiyorum mesela. Pis mi temiz mi nasıl bir yerde yaşıyor? Elinden iş geliyor mu? Neler yapıyor? Ya da gittim bana saygısı var mı bir şeyi istemiyorum diyorsam buna tamam diyor mu?yorumlardan içim şişti
(adam infaz koruma memuruymus. polis asker vs bu tarz iliskiler kurmayi sevmiyorum sahsen. sizde de adamin yakin dövüş, silah kullanma egitimi var, muhtemelen zimmetli tabancasini yaninda tasiyordur. bu beni görüşmemek icin tutabilirdi ama genel olarak)
ben eger istiyorsam giderdim ya - ki kendim de gittim boyle durumlarda flortlerimim evine. yedik ictik koklastik sonra evime bırakıldım
herkes sapık mi tecavüzcü mü?
böyle bir korkuyla panikle kim saglikli bir ilişki yasayabilir ki?
tüik verilerine göre bu ulkede öldürülen kadınların 2024te öldürülen kadinlarin %71i aile ici siddetten öldürülmüştür. yani yorum yazan arkadaslar eger gercekten bu kadar korkuyorsaniz korkmaniz gereken kisi kisa surede hayatinizda olan insanlar degil - eşleriniz, babalariniz, ogullariniz, dedeleriniz, dayilariniz. Haberlede sevgilisi tarafından katledilen kizlari görüyoruz, ben de tanik oluyorum ve herkesle ayni hisleri paylasiyorum. ama o haberlerde haber bile olmayan, bir kelimeyle gecen aile ici cinayetler 3 kat daha fazla.
ona rağmen burada hic bir yorum görmüyorum mesela "evlenme- cinayete kurban gidersin" demiyor kimse. burada aldatilana dayak yiyene bosan diyip yaziyoruz. o aile ici cinayetlerin neredeyse tamami bosanmak isteyen kadinlarin "ya benimsin ya kara topragin" modundaki kocalarindan geliyor.
iliskisi olana "evlen" deyip, dayak yiyene "boşan" derken sevgilisiyle basbasa kalana "sakın gitme, öldürülürsün" demek benim mantigima uymuyor- cok ezber geliyor
bu kadar korkup sevgilisiyle basbasa takilmaktan imtina eden insanların asil evlenmemesi lazim çünkü evlenince direkt o adamin bir parcasi oluyorsun. olasi ayrilik durumunda ya da bir kiskanclik aninda vs sizi oldurmek icin daha büyük bir motivasyonu var .ki benim 3. dereceden bir yakin akrabam serefsiz kocasi tarafindan bu sekilde öldürüldü bosanma asamasinda.
bu yüzden demek istedigim hayat bunca korka korka - kötü ihtimalleri düşüne düşüne yaşanmaz. yeniyilin ilk gününde bir kadin kafede silahla vurularak öldürülmüştü, bazen duyuyoruz bu sekilde öldürülen insanlari. yani adamin evine gitmemek de bizi koruyan bir mekanizma degil.
bence hayati bu kadar kötü düşünüp kötü yaşamaya ve kötüyü hayatımıza cekmeye gerek yok. bu kadar kötü düşünceyle insan nasil saglikli iliski kurabilir ki?
Polis, asker olup karısını öldürenlerin ülkesi burası.Memur olması bir şey ifade etmez ki. En güvenilir dediğimiz meslek grubundan ne haltlar yiyen adamlar var.. Ee ilk baslarda tabi ki huyunuza gidecek, güven kazanmaya çalışacak. Kafa karışıklığı varsa olmaz zaten. Tamamen güvenmeden girme hiç bu toplara.
Sizin oryantal dans geçmişiniz var herhalde cok güzel kıvırıyorsunuzEvet hepimiz herkesin hayatına saygı duyuyoruz zaten fakat mevzu burda bunlar değil.Olaya her açıdan bakmak lazım. Çoğu kız aman bir şey olmaz diyerek hayatının hatasını canıyla bile ödüyor. Bunun olmaması için evet kızım sana saygı duyuyoruz herkesin fikri kendinedir ancak bizden fikir alıyorsan gitme dememiz lazım.
Nasıl bildiniz ya.Yoksa sizinde mi aynı şekilde defolSizin oryantal dans geçmişiniz var herhalde cok güzel kıvırıyorsunuz
Endişelerinizden bahsettiğinizde sizi onaylayıp evet ben şerefsizin tekiyim demesini mi bekledinizöncelikle flört denir mi bilmiyorum. Şubat'ta biriyle tanıştım. ben 20 o 22 yaşında. daha önce istemediğim birşey yapmadı. son buluşmamızda yakınlaşmıştık. daha öncesinde de evine aldığı kişiler olmuş. amacım ciddi ilişki değil sadece birşeyler yaşamak ve vakit geçirmek. kendisi de muhtemelen takılmak isteyen birisi aramızda bir duygu sevgi yok bana göre. 3. kez görüşücez ve sık sık ya da her gün yazışan biri değiliz zaten sadece görüşeceğimiz zaman konuşuyoruz genelde. memur kendisi. son buluşma sicilinin temiz olduğunu güvenilecek birisi olduğunu söyledi ben endişelerimden bahsetmiştim kendisine bunun üzerine kendini açıkladı. yarın evine davet etti yemek yemeye ama tabii bahane bu, bunu bilerek gitmeyi düşündüm bende. istersem belki birşeyler yaşamayı düşündüm ama biraz da güven duyamıyorum. doğru mu yaparım sizce gitmekle en fazla ne olabilir?
Ama bu konudaki hata 3. görüşmenin evde olacak olması.yorumlardan içim şişti
(adam infaz koruma memuruymus. polis asker vs bu tarz iliskiler kurmayi sevmiyorum sahsen. sizde de adamin yakin dövüş, silah kullanma egitimi var, muhtemelen zimmetli tabancasini yaninda tasiyordur. bu beni görüşmemek icin tutabilirdi ama genel olarak)
ben eger istiyorsam giderdim ya - ki kendim de gittim boyle durumlarda flortlerimim evine. yedik ictik koklastik sonra evime bırakıldım
herkes sapık mi tecavüzcü mü?
böyle bir korkuyla panikle kim saglikli bir ilişki yasayabilir ki?
tüik verilerine göre bu ulkede öldürülen kadınların 2024te öldürülen kadinlarin %71i aile ici siddetten öldürülmüştür. yani yorum yazan arkadaslar eger gercekten bu kadar korkuyorsaniz korkmaniz gereken kisi kisa surede hayatinizda olan insanlar degil - eşleriniz, babalariniz, ogullariniz, dedeleriniz, dayilariniz. Haberlede sevgilisi tarafından katledilen kizlari görüyoruz, ben de tanik oluyorum ve herkesle ayni hisleri paylasiyorum. ama o haberlerde haber bile olmayan, bir kelimeyle gecen aile ici cinayetler 3 kat daha fazla.
ona rağmen burada hic bir yorum görmüyorum mesela "evlenme- cinayete kurban gidersin" demiyor kimse. burada aldatilana dayak yiyene bosan diyip yaziyoruz. o aile ici cinayetlerin neredeyse tamami bosanmak isteyen kadinlarin "ya benimsin ya kara topragin" modundaki kocalarindan geliyor.
iliskisi olana "evlen" deyip, dayak yiyene "boşan" derken sevgilisiyle basbasa kalana "sakın gitme, öldürülürsün" demek benim mantigima uymuyor- cok ezber geliyor
bu kadar korkup sevgilisiyle basbasa takilmaktan imtina eden insanların asil evlenmemesi lazim çünkü evlenince direkt o adamin bir parcasi oluyorsun. olasi ayrilik durumunda ya da bir kiskanclik aninda vs sizi oldurmek icin daha büyük bir motivasyonu var .ki benim 3. dereceden bir yakin akrabam serefsiz kocasi tarafindan bu sekilde öldürüldü bosanma asamasinda.
bu yüzden demek istedigim hayat bunca korka korka - kötü ihtimalleri düşüne düşüne yaşanmaz. yeniyilin ilk gününde bir kadin kafede silahla vurularak öldürülmüştü, bazen duyuyoruz bu sekilde öldürülen insanlari. yani adamin evine gitmemek de bizi koruyan bir mekanizma degil.
bence hayati bu kadar kötü düşünüp kötü yaşamaya ve kötüyü hayatımıza cekmeye gerek yok. bu kadar kötü düşünceyle insan nasil saglikli iliski kurabilir ki?
Düzgün ne yaEvet arkadaşlar maalesef ki var .ancak bunlar var diye biz de normallestirip git mi diyelim yani. Düzgün yaşayan kadınlar da var neden onlardan biri olmasın ki yani
akşam görüşeceğizD danteninyuregi naptın gittin mi?
İllaki gidecem diyosunilk görüşmeler olduğu için yakından tanıyorum her şeyini tüm huyunu suyunu biliyorum diyemem. ya da o yüzden bugün dışarıda yiyelim derim sonraki günler giderim
Ne yapalım sizin zihniyetiniz ve normaliniz gibi enistemizle bakisip elektrik mi kovalayalim, böyle mi yapın demiştinizEvet oluyor .Bu zihniyeti normallestirmeyin.Hicte normal olmuyor .Biraz da tepki verin ya ozgurleselim derken bu kadarını da yapın demedik
iyi de siz 21 yaşında evlenmediniz mi?Burda yaşanan bir olayı anlatayım. Burada lise 3 de bir kız,erkek arkadaşının evine gidiyor adam bundan 3/4 yaş büyük. 17 ile 21 yaştan bahsediyoruz. Bunlar beraber oluyorlar ve adam bunu kayda alıyor. Sonrasında tehdit etmeye başlıyor. Arkadaşlarıyla da birlikte olmasını yoksa görüntüleri ailesine göndereceğini söylüyor. Kız adamın 3 arkadaşıyla daha birlikte oluyor. Sonra adam durmuyor para karşılığı kızı satmaya başlıyor. Aile kızın hal tavrında bir değişiklik seziyor ama kız içine kapanıyor. Onlar da ergenlik herhalde diyorlar. Böyle böyle 1 sene geçiyor. 1 sene boyunda kızı satıyor adam. Aile hep konuşmaya çalışıyor ama sonuç alamayınca psikoloğa götürüyorlar yardım almak için. Ama adamlar hala ergenlik geçişi falan sanıyor. Psikolog sonrasında ortaya çıkıyor durum.
Açıkçası bana göre 20 Li yaşların başı bir erkeğin evine gitmek için de cinsellik deneyimi içinde erken. Kadının önce kendini tanıması,neyi istediğini bilmesi lazım.
Not: az önce anlattığım konuda adam(!) diye bahsettiğim kişiye mecbur adam denilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?