- 17 Ağustos 2011
- 24.354
- 153.289
- 798
- Konu Sahibi danteninyuregi
-
evlenmeden iliskiye giren insan yamuk mu oluyor?Evet arkadaşlar maalesef ki var .ancak bunlar var diye biz de normallestirip git mi diyelim yani. Düzgün yaşayan kadınlar da var neden onlardan biri olmasın ki yani
Ben bana zararı olmadığı mudettce saygı duyarım ama bu benim yaşamıma ters hep nedenseevlenmeden iliskiye giren insan yamuk mu oluyor?
Evet oluyor .Bu zihniyeti normallestirmeyin.Hicte normal olmuyor .Biraz da tepki verin ya ozgurleselim derken bu kadarını da yapın demedikevlenmeden iliskiye giren insan yamuk mu oluyor?
Pardon siz kimsinizbu kadarını da yapın demedik
Evet oluyor .Bu zihniyeti normallestirmeyin.Hicte normal olmuyor .Biraz da tepki verin ya ozgurleselim derken bu kadarını da yapın demedik
Dedi görümcesinin kocasının kendisine bakışlarından farklı enerjiler ortaya çıktığını söyleyen kadın. Siz kafeste yaşadığınız için sizin haricinizdeki herkesin sapık,yamuk,terbiyesiz vs olduğunu düşünüyorsunuz eminim o adamın dünyadan haberi yok şu mesajınızla imajınız baya belli oldu.Evet oluyor .Bu zihniyeti normallestirmeyin.Hicte normal olmuyor .Biraz da tepki verin ya ozgurleselim derken bu kadarını da yapın demedik
Her fikre saygı duyuyoruz saçmalığı yüzünden böyle olduk zaten.Senin saçma düşüncelerinin kimse için bir önemi yok.
Bırak arkadaşım böylelerini değmez su dünyada ne olursan ol saygı duyup hayatımıza bakalım dimi ne olmuş evlenmeden cinsellik yaasadiysa illah oo olması lazım bıktım ya sizene demekten bıktım gercektenDedi görümcesinin kocasının kendisine bakışlarından farklı enerjiler ortaya çıktığını söyleyen kadın. Siz kafeste yaşadığınız için sizin haricinizdeki herkesin sapık,yamuk,terbiyesiz vs olduğunu düşünüyorsunuz eminim o adamın dünyadan haberi yok şu mesajınızla imajınız baya b
Evlenmeden sevişmeyen insan olmak kolayda dürüst,saygılı,şefkatli,adil insan olmak zor önce bunlara önem verseler zaten kimin ne yaşadığını eleştirme hakkına sahip olmadıklarını da bilecekler ama bu kafalarla zorBırak arkadaşım böylelerini değmez su dünyada ne olursan ol saygı duyup hayatımıza bakalım dimi ne olmuş evlenmeden cinsellik yaasadiysa illah oo olması lazım bıktım ya sizene demekten bıktım gercekten
benim daha önce ilişkim oldu konu ilişkiye girmek değildi sadece eleştirdikleri şey bu bazı kişilerinSizin bu saçmasapan fikirleriniz yüzünden kız belki de cesaret bulup hayatının hatasını yapacak .Bence siz olaya yüzeysel bakmak yerine daha derin bakın.
Evet hepimiz herkesin hayatına saygı duyuyoruz zaten fakat mevzu burda bunlar değil.Olaya her açıdan bakmak lazım. Çoğu kız aman bir şey olmaz diyerek hayatının hatasını canıyla bile ödüyor. Bunun olmaması için evet kızım sana saygı duyuyoruz herkesin fikri kendinedir ancak bizden fikir alıyorsan gitme dememiz lazım.Evlenmeden sevişmeyen insan olmak kolayda dürüst,saygılı,şefkatli,adil insan olmak zor önce bunlara önem verseler zaten kimin ne yaşadığını eleştirme hakkına sahip olmadıklarını da bilecekler ama bu kafalarla zor
Sizin bu saçmasapan fikirleriniz yüzünden kız belki de cesaret bulup hayatının hatasını yapacak .Bence siz olaya yüzeysel bakmak yerine daha derin bakın.
Kes sesini .Yanlış anlatmış olabilirim ancak zaten rahatsız olduğumu dile getirmiştim.Yorum yazarken herseyi bilerek yazın terbiyesiz .haddini bil sen önceKaynım bana kaydı ablası değil miydin ne güzel burda ahlak bekçiliği yapıyorsunsen neye derin bakıyorsun Allah aşkına, tertemizzzz bakire evlendin namuslu mu oldun yani, enişteye kaş göz ediyorsun bariz. Evlendin de ne oldu zihniyetin kötü, aklın eve gelen akraba heriflerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?