flörtün evine gitmek sizce çok mu tehlikeli

Yaş 20 alan razı veren razıysa kimseye sorgulamak düşmez. Size zarar verip vermeme potansiyelinde biri mi onuda kendi içgüdülerinizi dinleyip karar verin korunmadan prezervatif olmadan yanaşmayında öldürmedi ama süründürdü olmasın sonu.

sizin hayat tecrübenizle konu açan 20 yaşındaki kızın tecrübesi bir olmayabilir. Eski konularına bakılırsa flörtleşmişler. 2 aylık tanıdığı ve 3 kez buluştuğu kişinin duyguları yoktur, değer vermiyordur. Sürekli konuşup ya da buluşup tanıma fırsatı yakaladığı biri değil ki. Buluşacağı zamana kadar ilgiyi verecek buluştuktan sonra niyetlerini gerçekleştirip iletişimi kesecektir. İstediğiniz kadar içiniz şişsin arkadaşlar 3 kez buluştuğunuz insana sümüklü peçete bile vermemelisiniz.

Gitmeni tavsiye etmiyorum. Daha küçüksün zaten maddi manevi istismara açıksın. Sana değer verdiğini düşünmüyorum. Biraz daha tanı.

Evet oluyor .Bu zihniyeti normallestirmeyin.Hicte normal olmuyor .Biraz da tepki verin ya ozgurleselim derken bu kadarını da yapın demedik
Dedi görümcesinin kocasının kendisine bakışlarından farklı enerjiler ortaya çıktığını söyleyen kadın. Siz kafeste yaşadığınız için sizin haricinizdeki herkesin sapık,yamuk,terbiyesiz vs olduğunu düşünüyorsunuz eminim o adamın dünyadan haberi yok şu mesajınızla imajınız baya belli oldu.

Bırak arkadaşım böylelerini değmez su dünyada ne olursan ol saygı duyup hayatımıza bakalım dimi ne olmuş evlenmeden cinsellik yaasadiysa illah oo olması lazım bıktım ya sizene demekten bıktım gercekten

Evlenmeden sevişmeyen insan olmak kolayda dürüst,saygılı,şefkatli,adil insan olmak zor önce bunlara önem verseler zaten kimin ne yaşadığını eleştirme hakkına sahip olmadıklarını da bilecekler ama bu kafalarla zor

Sizin bu saçmasapan fikirleriniz yüzünden kız belki de cesaret bulup hayatının hatasını yapacak .Bence siz olaya yüzeysel bakmak yerine daha derin bakın.

Burda mevzu sadece ilişki olamaz .Binlerce kadın bu erkeklerin eline koz verdikleri için tehdit ediliyor.Santaja uğruyor ve genelde hep genç kızlar. Bunu mu yaşasın bu kız ne kadar guvenirse güvensin gitmemeli.Her şey ilişkiyle kalmıyor maalesef

Evet hepimiz herkesin hayatına saygı duyuyoruz zaten fakat mevzu burda bunlar değil.Olaya her açıdan bakmak lazım. Çoğu kız aman bir şey olmaz diyerek hayatının hatasını canıyla bile ödüyor. Bunun olmaması için evet kızım sana saygı duyuyoruz herkesin fikri kendinedir ancak bizden fikir alıyorsan gitme dememiz lazım.

Sizin bu saçmasapan fikirleriniz yüzünden kız belki de cesaret bulup hayatının hatasını yapacak .Bence siz olaya yüzeysel bakmak yerine daha derin bakın.

Kaynım bana kaydı ablası değil miydin ne güzel burda ahlak bekçiliği yapıyorsun sen neye derin bakıyorsun Allah aşkına, tertemizzzz bakire evlendin namuslu mu oldun yani, enişteye kaş göz ediyorsun bariz. Evlendin de ne oldu zihniyetin kötü, aklın eve gelen akraba heriflerde.

Kes sesini .Yanlış anlatmış olabilirim ancak zaten rahatsız olduğumu dile getirmiştim.Yorum yazarken herseyi bilerek yazın terbiyesiz .haddini bil sen önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…