• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

flörtümün bana kapanman şart demesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün kapan dedi diye kapanırsınız sonra kıyafetlerinize karışmaya başlar, arkadaşlarınıza müdahale eder bu işin sonu gelmez. Taviz her zaman tavizi getirir.

Cumadan cumaya namaza giden adamlar karısı 5 vakit namaz kılsın, sigara içen adam karım sigara içmesin ister. O zaman karşısında ki insanı kendi istediği gibi olması için zorlaması yerine kafasında ki profile uygun biriyle birlikte olması gerekir.
herkes ne istediğini bilse dünya çok güzel bir yer olurdu. belki de hayatını güzelleştirebilecek, sadakatli bi insanı kaybetti böyle yaparak. oturup üzülsün haline

gerçekten içimden çok şey geçti ama inanın karşı tarafa söylediklerim zaten geçmeyeceği gibi sinirle bir şeyler söyleseydim sonra sen zaten sinirli birisin şunu dedin bunu dedin diye üste çıkmaya çalışırdı ben bu potansiyeli gördüğüm için hiç bulaşmak istemedim onu kendi söyledikleriyle baş başa bıraktım gram sinirlenmeme değmez çünkü
İnsan sinirden ağzına geleni saymak istiyor ama bence de doğru yapmışsınız.
Açıkçası böyle kendini bulunmaz nimetten sayan biri için kaale alınmamak kadar büyük cevap da olmaz.
Bir anda kestirip attığınız ve tepki alamadığı için kuduruyordur şimdi aslında. İşte, insanın içi çok soğumuyor ama en doğru tepkiyi verdiğiniz konusunda katılıyorum. Bir de saçma sapan beyanlara tahammül etmek zorunda kalmadınız en azından.
aslında baktığınız zaman ayrılmak için önce sevgili olunmalı biz sadece oturup birbirimizi tanımaya çalışan kişilerdik günümüz tabiriyle flört yani, konu ne ara buralara geldi ve olay nasıl bana döndü orayı asla anlamayacağım. sanki evlilik lafını ben açmışım da ama kapanmazsam onunla olamazmışıma geldi konu. çok şaşırdım. bu insan beni öpmek istediğinde izin vermemiştim. iyi ki izin vermemişim bu arada, öpmesine bile izin vermediğim insan gelip beni tesettürlü olmadığım için bana kendimi kötü hissettirmeye çalışıyor... yazık sadece
Kendi küçük beyniyle sizi tarttı, baktı eğlenilecek (!) kadın değilsiniz nikahına hak kazandığınıza hühmetti muhtemelen.
Tüm kadınlar onunla evlenmek için sırada bekliyor ya, sizi bu şerefe layık görmeye karar verdi küçük aklınca.

İnsan sinirden ağzına geleni saymak istiyor ama bence de doğru yapmışsınız.
Açıkçası böyle kendini bulunmaz nimetten sayan biri için kaale almamak kadar büyük cevap da yok.
Bir anda kestirip attığınız ve tepki alamadığı için kuduruyordur şimdi aslında. İşte, insanın içi çok soğumuyor ama en doğru tepkiyi verdiğiniz konusunda katılıyorum. Bir de saçma sapan beyanlara tahammül etmek zorunda kalmadınız en azından.
kesinlikle kudurduğunu düşünüyorum ben de, çünkü istediği tepkiyi alamadı ve istediği şey olmadı. olmayacak. amacı her neyse de baş başa kaldı ve önünü açtım. dünya büyük, aramaya devam etsin.

adam kendine es diye netten acik kadinlar bulup dm atiyor ama ailesi kesinkes kapali istediği icin kendi zevkine uymayan kapali biriyle evlenecek.
sonra kkda konu acilan barzo kocalar gibi karisiyla yururken elin askililarini, elbiselerini suzecek.
ayı
ne iyi olmus en basindan soyledigi ve yol yakinken dehledigin

o biraz toplu biri ben de bi keresinde saka yapmistim hafif gobegi olduguyla ilgili o da gulerek beni kabul eden boyle edicek demisti sonra dün bu olayi hatirlattim bak boyle demistin sen neden beni oldugum gibi kabul edemiyorsun dedim onun soyledigi sey su; senle ben bir miyiz? sadece bunu soylemesi bile baya soguttu
Tabi ki değiliz sen öküzsün diyemedim mi?

dün basimdan gecen bi olayi anlatacagim.
1 aydir konustugum biri vardi dün 2. bulusmamizdi gayet iyi gecti bir sorun yoktu sonra evlere dagildik mesajlasirken de bir sorun yoktu sonra bana söyle bir mesaj atti
"ileride kapanmayi ve namaza baslamayi düsünüyo musun?" ben cok sasirdim oncelikle namaz kilmadigimi nerden cikardi diye. ben de ben zaten namaz kiliyorum ama kapanacagimi düsünmüyorum dedim o da "kapanmazsan benim ailem asla kabul etmez" dedi ben de tekrardan şok oldum henüz 2. bulusmadan sonra bunlari soylemesi cok garibime gitti. ben de dedim ki sen benimle tanistiginda sosyal medyada fotograflarimi gördün elbise giyiyorum sen bunu gördün, madem neden simdi bunu söylüyorsun dedim o da tekrar ailesinin isteginden bahsetti ve ben onun son yazdigi mesaji acip okumadim cevap vermeyi de düsünmüyorum.
bunu söylerken ki tavri beni suclu hissettirmek uzerineydi ve daha şoku uzerimden yeni attim. ben neden kendimi suclu hissediyim ki normal isinde gücünde siradan bir insanim. rahatlamak adina biraz icimi dökmek istedim sadece.
kapanmak dedigim icin tesettürlü hanimlar lutfen bana kizmasin baska anlatacak kelime bulamadim 🫂
2. buluşma sonrası söylemesi iyi olmuş en başta niyetini belli etmiş.Ben anlamıyorum madem ailen kapalı gelin istiyor gitsin bulsun anası, evlendirsin.Harbiden mal bunlar açık birini beğenip buluşup ama kapanmanı istiyorum demek nasıl bir ruh halinin eseri????

Ne münasebet ya.
Erkeklerin kadınlara bunu teklif edebilmesi bile çok sinir bozucu.
Sen kendini ne sanıyorsun da bir kadın ailen için ki onları da bahane ediyor, hayatını değiştirsin senin için.
Güzel bir cevap yazıp engelleseydiniz keske.
böyle bir güruh ne yazık ki hala nesli tükenmemiş olmakla birlikte böyle ütopik isteklerin kabul göreceğini zanneden garip bir canlı türü bunlar. beğeniyor görüşüyor kafasındaki evlilik kriterlerine uyar gibi olduğunda da kapan deme cesaretini kendilerinde buluyorlar. hem akıllı zeki güzel bakımlı birini isteyip hem aklı fikri yokmuşçasına isteklere tamam denmesini istemek büyük tezatlık...

1 aydir konustugum biri vardi dün 2. bulusmamizdi gayet iyi gecti bir sorun yoktu sonra evlere dagildik mesajlasirken de bir sorun yoktu sonra bana söyle bir mesaj atti
"ileride kapanmayi ve namaza baslamayi düsünüyo musun?" ben cok sasirdim oncelikle namaz kilmadigimi nerden cikardi diye. ben de ben zaten namaz kiliyorum ama kapanacagimi düsünmüyorum dedim o da "kapanmazsan benim ailem asla kabul etmez" dedi ben de tekrardan şok oldum henüz 2. bulusmadan sonra bunlari soylemesi cok garibime gitti. ben de dedim ki sen benimle tanistiginda sosyal medyada fotograflarimi gördün elbise giyiyorum sen bunu gördün, madem neden simdi bunu söylüyorsun dedim o da tekrar ailesinin isteginden bahsetti ve ben onun son yazdigi mesaji acip okumadim cevap vermeyi de düsünmüyorum.
bunu söylerken ki tavri beni suclu hissettirmek uzerineydi ve daha şoku uzerimden yeni attim. ben neden kendimi suclu hissediyim ki normal isinde gücünde siradan bir insanim. rahatlamak adina biraz icimi dökmek istedim sadece.
kapanmak dedigim icin tesettürlü hanimlar lutfen bana kizmasin baska anlatacak kelime bulamadim 🫂
Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz ki erkenden söylemiş bazıları evlendikten sonra söylüyor,hemen ayrılın daha 1 aylık ilişki ailesinin isteğini dikte edenden hayır gelmez

Bende bir benzerini yaşamıştım ama çok daha komikti. Vatandaşla tanıştık, hoşlaştık, biraz görüştük sonra aynı böyle durup dururken dan diye hani askılı falan giyiyorsun ya hep, bu ne zaman bitecek hala kapanmanı bekliyorum demişti 😂 arkadaşla pub'da tanıştık söyleyeceklerim bu kadar 😂
Herkes kendi işine baksın, anası bir kız bulsun getirsin tertemiz iş niye kendi flört yapıyor anlamıyorum

o biraz toplu biri ben de bi keresinde saka yapmistim hafif gobegi olduguyla ilgili o da gulerek beni kabul eden boyle edicek demisti sonra dün bu olayi hatirlattim bak boyle demistin sen neden beni oldugum gibi kabul edemiyorsun dedim onun soyledigi sey su; senle ben bir miyiz? sadece bunu soylemesi bile baya soguttu

Engelle gitsin maloğlumal

Son düzenleme:
böyle bir güruh ne yazık ki hala nesli tükenmemiş olmakla birlikte böyle ütopik isteklerin kabul göreceğini zanneden garip bir canlı türü bunlar. beğeniyor görüşüyor kafasındaki evlilik kriterlerine uyar gibi olduğunda da kapan deme cesaretini kendilerinde buluyorlar. hem akıllı zeki güzel bakımlı birini isteyip hem aklı fikri yokmuşçasına isteklere tamam denmesini istemek büyük tezatlık...
Bunun bir sebebi de bu teklifi kabul eden kadınların olması aslında. Oradan cesaret alıyorlar. Benim bir arkadaşım da kayınvalidesi istediği için evlenmeden açılmıştı. İki türlüsü de kadının kendi kimliğini yok sayması demek. Buna baştan ciddi tepkiler verilse kuş beyinlerinden gecirseler bile dile dökemezler.

Bunun bir sebebi de bu teklifi kabul eden kadınların olması aslında. Oradan cesaret alıyorlar. Benim bir arkadaşım da kayınvalidesi istediği için evlenmeden açılmıştı. İki türlüsü de kadının kendi kimliğini yok sayması demek. Buna baştan ciddi tepkiler verilse kuş beyinlerinden gecirseler bile dile dökemezler.
olayın iç yüzüne pek hakim değilim ama abisinin eşi tesettürlü, belki de o kadıncağızı da bunlar kapattı ve o da zannediyor ki "abimin eşi abim için kapandı ben de birini bulup kapatırım ne olacak" diye düşünüyor olabilir...

Seni değiştirmeye çalışan biriyle değil evlenmek, ilişki bile kurma.

Aslinda ileriye yonelik isteklerini en basindan soylemesi daha iyi olmus. Yillar gecirmis olsaniz ve evlilik arifesinde bu sart kosulsa dert olurdu. Ben baskasinin lafiyla kapanmicagim icin direkt ortibati keserdim. Ona kapilmadan beni uyardigi icin de mutlu olurdum.

Aslinda ileriye yonelik isteklerini en basindan soylemesi daha iyi olmus. Yillar gecirmis olsaniz ve evlilik arifesinde bu sart kosulsa dert olurdu. Ben baskasinin lafiyla kapanmicagim icin direkt ortibati keserdim. Ona kapilmadan beni uyardigi icin de mutlu olurdum.
evet şükürler olsun ki duygular oluşmadan bu gerçekleşti, üzülmedim şok oldum sadece. ama en doğrusu bunu şu an söylemek değil, tesettürsüz biriyle en baştan tanışmamalıydı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back