• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

flörtümün bana kapanman şart demesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vay be şehzadeye bak sen..
Senle ben bir miymişiz…
Beyefendinin olayı neymiş acaba?
Erkek olması mı onu ayrıcalıklı kılıyormuş.
Neyse bence çok iyi olmuş en başından böyle bir konuşma olması..
Ailesi istemezmişmiş o zaman öyle biriyle tanışmaya çalışacak..
demek ki bir olamayacagiz, bunu soylerkenki motivasyonu neydi acaba yukarıda birinin yazdigi cok dogru, hem kendi istedigi gibi biri olcak hem ailesinin kabul ettigi. benim de hic aklim fikrim yokmus gibi siz ne istiyosanız ben o olacagim... komik sadece :halay:

o biraz toplu biri ben de bi keresinde saka yapmistim hafif gobegi olduguyla ilgili o da gulerek beni kabul eden boyle edicek demisti sonra dün bu olayi hatirlattim bak boyle demistin sen neden beni oldugum gibi kabul edemiyorsun dedim onun soyledigi sey su; senle ben bir miyiz? sadece bunu soylemesi bile baya soguttu
Ne sanıyo kendini bu. Aldatır erkek yapar der öyle bi kafası var. Erkenden söylediği iyi olmuş Allah kurtarmış. Bende tesettürlüyüm ama böyle başkasının isteğiyle olmaz. Gitsin tesettürlü birini bulsun

Kapanmak tesetdure girmek Allah emrettiği için olur

Kul istediği için olmaz
Etrafta pek çok kişi aileden öyle gördüğü için adet ve geneleksel kapanıyor
Kapalı olanların çoğu zaten Allahım emrettiği şekilde kapalı da değil

O yüzden sevgiliniz kendine kapalı birini bulsun millete baskı yapmasın

dün basimdan gecen bi olayi anlatacagim.
1 aydir konustugum biri vardi dün 2. bulusmamizdi gayet iyi gecti bir sorun yoktu sonra evlere dagildik mesajlasirken de bir sorun yoktu sonra bana söyle bir mesaj atti
"ileride kapanmayi ve namaza baslamayi düsünüyo musun?" ben cok sasirdim oncelikle namaz kilmadigimi nerden cikardi diye. ben de ben zaten namaz kiliyorum ama kapanacagimi düsünmüyorum dedim o da "kapanmazsan benim ailem asla kabul etmez" dedi ben de tekrardan şok oldum henüz 2. bulusmadan sonra bunlari soylemesi cok garibime gitti. ben de dedim ki sen benimle tanistiginda sosyal medyada fotograflarimi gördün elbise giyiyorum sen bunu gördün, madem neden simdi bunu söylüyorsun dedim o da tekrar ailesinin isteginden bahsetti ve ben onun son yazdigi mesaji acip okumadim cevap vermeyi de düsünmüyorum.
bunu söylerken ki tavri beni suclu hissettirmek uzerineydi ve daha şoku uzerimden yeni attim. ben neden kendimi suclu hissediyim ki normal isinde gücünde siradan bir insanim. rahatlamak adina biraz icimi dökmek istedim sadece.
kapanmak dedigim icin tesettürlü hanimlar lutfen bana kizmasin baska anlatacak kelime bulamadim 🫂
Bu ana kuzusuyla evlenilir mi zaten.iyi olmuş söylediği.erkenden farkına varmışsın.

demek ki bir olamayacagiz, bunu soylerkenki motivasyonu neydi acaba yukarıda birinin yazdigi cok dogru, hem kendi istedigi gibi biri olcak hem ailesinin kabul ettigi. benim de hic aklim fikrim yokmus gibi siz ne istiyosanız ben o olacagim... komik sadece :halay:
Kesinlikle yaa bazı insanlar gerçekten çok ilginç.
Kadın olarak hiçbir bir söz hakkının, düşünce hakkının, duygularının olmadığı kanısına nereden varıyorlar ki..
Bizi böyle bilinçsiz düşünmelerinin nedeni ne ki gerçekten okuyunca üzülüyorum böyle konuları neyse ki karşısına dişli biri çıkmış 👊

Adamın yaptığı tek doğru şey bunu 2. Buluşmada söylemiş olması. Hatta daha 2. Buluşma demişsiniz keşke buluşmadan ya da ilk buluşmada bu kriteri söyleseydi.

Ne sanıyo kendini bu. Aldatır erkek yapar der öyle bi kafası var. Erkenden söylediği iyi olmuş Allah kurtarmış. Bende tesettürlüyüm ama böyle başkasının isteğiyle olmaz. Gitsin tesettürlü birini bulsun
senle ben bir miyiz dediği an aklımdan geçen buydu, sürekli ben erkeğim yaparım a gelecek konu belli ki

Kapanmak tesetdure girmek Allah emrettiği için olur

Kul istediği için olmaz
Etrafta pek çok kişi aileden öyle gördüğü için adet ve geneleksel kapanıyor
Kapalı olanların çoğu zaten Allahım emrettiği şekilde kapalı da değil

O yüzden sevgiliniz kendine kapalı birini bulsun millete baskı yapmasın
henüz sevgilim bile olamadan bunları yaşadım malesef komik tarafı bu :KK49:

Adamın yaptığı tek doğru şey bunu 2. Buluşmada söylemiş olması. Hatta daha 2. Buluşma demişsiniz keşke buluşmadan ya da ilk buluşmada bu kriteri söyleseydi.
ben şöyle düşünüyorum onun amacı benden emin olana kadar gerçek yüzünü göstermemekti, benden samimiyet ve sıcaklık görene kadar bekledi tabiri caiz ise erkek halk dili arasında "cepte görmek" gibi bir şey de olabilir sonra benim kapanmamı istemek, kapanmazsan evlenemeyiz vs demek, sanki ben evlilik konusu açmışım evlenmek istiyormuşum ama kapanmazsam beni terk edermiş gibi tavırlar takınmak. korkunç palu ailesi bunlar. bende size yedirecek ömür var mı Allah aşkına muhattap olmak istesem neler saydırırdım da gerek yok değmez

Ben olsam böylesine bende senin kapanmani istiyorum ailem öyle tercih ediyor derdim . Bu erkekler kendilerini ne sanıyor ya gerçekten anlamıyorum. Kendisi ve ailesi çok önemli onların ailesine girmekte çok önemli çünkü sen hemen ona göre hayat tarzını degistireceksin.
kendilerini mini sabancı+kraliyet ailesi sanıyor olabilirler :halay:

Kesinlikle yaa bazı insanlar gerçekten çok ilginç.
Kadın olarak hiçbir bir söz hakkının, düşünce hakkının, duygularının olmadığı kanısına nereden varıyorlar ki..
Bizi böyle bilinçsiz düşünmelerinin nedeni ne ki gerçekten okuyunca üzülüyorum böyle konuları neyse ki karşısına dişli biri çıkmış 👊
teşekkür ederim :KK200: bir de ben her şeye tamam diyen kadın imajı çizmedim böyle bir şeyi talep etme düşüncesi bile büyük cesaret. başkasının söylemesiyle yapılacak bir şey mi bu kafayı yemişler

ailem asla kabul etmez dedigi icin bu kisiyi hayatimdan cikartmam gerekiyor, boyle insanlarin icinde bulunmak buyuk hata olur
kesinlikle! Bu bugün tesettür olur. Yarın başka bir kişisel mevzunuz olur, öbür gün eşinizle ilgili durumlar olur. Bunu söyleyen adam bireyselleşememiştir. Evlenmeye, ilişki kurmuya uygun değildir, pişman eder. Bununla geçmiş olsun. Umarım daha iyileriyşe karşılaşırsınız.

kesinlikle! Bu bugün tesettür olur. Yarın başka bir kişisel mevzunuz olur, öbür gün eşinizle ilgili durumlar olur. Bunu söyleyen adam bireyselleşememiştir. Evlenmeye, ilişki kurmuya uygun değildir, pişman eder. Bununla geçmiş olsun. Umarım daha iyileriyşe karşılaşırsınız.
teşekkür ederim inşallah. Allah bütün güzel kalplere iyilikler nasip etsin, hak etmediğimizle sınanmayalım :KK200: bazen laf arasında kadının çalışmaması gerektiğini vurgulardı ama bunu üstü kapalı yapıyordu ben de pek üzerinde durmamıştım sonra bu olayda aklıma geldi ve siz şimdi yazınca daha taşlar yerine oturuyor. bugün kapan diyecek yarın çalışma, ertesi gün evden çıkma gibi bir şeye dönüşecekti belki de...

1735455434107.jpeg

Kizilcik Serbeti Fatih
Size saygı duymayan insandan ayrilin gitsin, en nefret ettiğim şey kapanma baskısı yapan erkekler. Böyle insanlarla ömür geçmez. Tesettür sadece kişinin rızasıyla olur başkalarının isteğiyle değil.

dün basimdan gecen bi olayi anlatacagim.
1 aydir konustugum biri vardi dün 2. bulusmamizdi gayet iyi gecti bir sorun yoktu sonra evlere dagildik mesajlasirken de bir sorun yoktu sonra bana söyle bir mesaj atti
"ileride kapanmayi ve namaza baslamayi düsünüyo musun?" ben cok sasirdim oncelikle namaz kilmadigimi nerden cikardi diye. ben de ben zaten namaz kiliyorum ama kapanacagimi düsünmüyorum dedim o da "kapanmazsan benim ailem asla kabul etmez" dedi ben de tekrardan şok oldum henüz 2. bulusmadan sonra bunlari soylemesi cok garibime gitti. ben de dedim ki sen benimle tanistiginda sosyal medyada fotograflarimi gördün elbise giyiyorum sen bunu gördün, madem neden simdi bunu söylüyorsun dedim o da tekrar ailesinin isteginden bahsetti ve ben onun son yazdigi mesaji acip okumadim cevap vermeyi de düsünmüyorum.
bunu söylerken ki tavri beni suclu hissettirmek uzerineydi ve daha şoku uzerimden yeni attim. ben neden kendimi suclu hissediyim ki normal isinde gücünde siradan bir insanim. rahatlamak adina biraz icimi dökmek istedim sadece.
kapanmak dedigim icin tesettürlü hanimlar lutfen bana kizmasin baska anlatacak kelime bulamadim 🫂
Seninle barışmak için tamam sıkıntı yok falan filan der. Ama sen inanma. İllaki ilerleyen zamanlarda tekrar konusunu açar,sana baskı yapar.

2. Buluşmadan sonra bunu söylemesi çok daha iyi değil mi?
İşler ilerledikten sonra duygularınız da incinirdi.
Sizden tesettür isteyebilir, öyle inanıyor olsaydı, nazik olsaydı, yaşam tarzı olsaydı ve kendisi öyle tercih ediyor olsaydı.
Ama bu adam ailesinin ağzına bakan asalaklardan olduğuna göre hiç uzatmadan yolları ayırmak en güzeli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back