Yeni üye mıymış? Kız hiç aklıma gelmedi bakmak.Yeni üyelik alıp cinsellik konuşmaya başlamak ve konuyu nasıl açtın hayret
Bi kere kizim dedin yine kaybettinYemin ederim kızım bakireyim abla birde hayır troller yüzünden gerçekten yardıma ihtiyacı olan ben dalga geçiliyor
bakire olmanı vurgulaman, yeni üyelikle cinsel içerikli konu açman kadar önemli21 yaşında bakire bir kızım
Ya abla ciddiyim diyorum neden hala inanmıyorsunuzBi kere kizim dedin yine kaybettinburda kimse kimseye kizim demiyor.. bi dahakine daha profesyonelce davranirsan belki keklersin herkesi
Off buram buram Mahmut Abi...Off olabilir artık evlilik dışı birliktelik düşünmeyen ben bal istemeye başladı
Ciddiyet mühimYa abla ciddiyim diyorum neden hala inanmıyorsunuz
Inanmamiz icin daha somut seyler gostermen lazim bizlereYa abla ciddiyim diyorum neden hala inanmıyorsunuz
kızım diyor inanmıyorsunuz. hemde bakireOff buram buram Mahmut Abi...
Herkes trol sanıyor trol olarak sorulan sorulardan dolayı ama trol değilim lütfen yardımcı olur musunuz bakireyim ve ilk defa böyle bir durum yaşıyorum evet belki yazdığıma yine inanamayacaksınız ama lütfen erkek değilimMerhaba ardakaşlar flörtüm ile cinsel konuşmalarımız olmuyor ama onu arzuluyorum bakireyim birlikteliğim de olmadı ama onu arzuluyorum normal mi ne yapabilirim
çok cesurca oldu buInanmamiz icin daha somut seyler gostermen lazim bizlere
Arzulamak ciddiyetle yapılması gereken önemli bir iştirCiddiyet mühim
Inanmamiz icin daha somut seyler gostermen lazim bizlere
Keşke trol olmadığımı anlasanızCiddiyet mühim
Off olabilir artık evlilik dışı birliktelik düşünmeyen ben bal istemeye başladı
Anlatamayan sensinKeşke trol olmadığımı anlasanız
Abla trol değilsen git balını ye ahshdjf kim ne derKeşke trol olmadığımı anlasanız
İlk defa böyle bir şey yaşıyorum ve evlilik dışı birlikteliğe sıcak bakmıyorum bu yüzden nasıl anlatacağımı bilmiyorumAnlatamayan sensin
Bakireyim ve korkuyorumAbla trol değilsen git balını ye ahshdjf kim ne der
yaşanılan durum normal ama sanki siz gerçek değilsiniz gibi... gibi... ikinci üyelik olabilir gibi... gibi...Merhaba ardakaşlar flörtüm ile cinsel konuşmalarımız olmuyor ama onu arzuluyorum bakireyim birlikteliğim de olmadı ama onu arzuluyorum normal mi ne yapabilirim
O zaman derhal nikahi bas ve ya Allah bismillah deyip dal adamaİlk defa böyle bir şey yaşıyorum ve evlilik dışı birlikteliğe sıcak bakmıyorum bu yüzden nasıl anlatacağımı bilmiyorum
Aramızda yaş farkı var baya ve ek olarak da evlenmek istediğimi bilmiyorumO zaman derhal nikahi bas ve ya Allah bismillah deyip dal adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?