Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Flörtümü arzulamaya başladım normal mi!
- Konu Sahibi Bennalan
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #aşk#tutku #flört #sevgili
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? En iyi cevap
Yeni üye mıymış? Kız hiç aklıma gelmedi bakmak.Yeni üyelik alıp cinsellik konuşmaya başlamak ve konuyu nasıl açtın hayret
- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
Bi kere kizim dedin yine kaybettin burda kimse kimseye kizim demiyor.. bi dahakine daha profesyonelce davranirsan belki keklersin herkesiYemin ederim kızım bakireyim abla birde hayır troller yüzünden gerçekten yardıma ihtiyacı olan ben dalga geçiliyor
- 18 Haziran 2015
- 3.885
- 39.325
- 508
bakire olmanı vurgulaman, yeni üyelikle cinsel içerikli konu açman kadar önemli21 yaşında bakire bir kızım
Ya abla ciddiyim diyorum neden hala inanmıyorsunuzBi kere kizim dedin yine kaybettin burda kimse kimseye kizim demiyor.. bi dahakine daha profesyonelce davranirsan belki keklersin herkesi
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.210
- 598
Off buram buram Mahmut Abi...Off olabilir artık evlilik dışı birliktelik düşünmeyen ben bal istemeye başladı
- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
Ciddiyet mühimYa abla ciddiyim diyorum neden hala inanmıyorsunuz
- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
Inanmamiz icin daha somut seyler gostermen lazim bizlereYa abla ciddiyim diyorum neden hala inanmıyorsunuz
- 18 Haziran 2015
- 3.885
- 39.325
- 508
kızım diyor inanmıyorsunuz. hemde bakireOff buram buram Mahmut Abi...
Herkes trol sanıyor trol olarak sorulan sorulardan dolayı ama trol değilim lütfen yardımcı olur musunuz bakireyim ve ilk defa böyle bir durum yaşıyorum evet belki yazdığıma yine inanamayacaksınız ama lütfen erkek değilimMerhaba ardakaşlar flörtüm ile cinsel konuşmalarımız olmuyor ama onu arzuluyorum bakireyim birlikteliğim de olmadı ama onu arzuluyorum normal mi ne yapabilirim
- 18 Haziran 2015
- 3.885
- 39.325
- 508
çok cesurca oldu buInanmamiz icin daha somut seyler gostermen lazim bizlere
- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.383
- 548
Arzulamak ciddiyetle yapılması gereken önemli bir iştirCiddiyet mühim
Inanmamiz icin daha somut seyler gostermen lazim bizlere
Keşke trol olmadığımı anlasanızCiddiyet mühim
- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
Off olabilir artık evlilik dışı birliktelik düşünmeyen ben bal istemeye başladı
- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
Anlatamayan sensinKeşke trol olmadığımı anlasanız
- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
Abla trol değilsen git balını ye ahshdjf kim ne derKeşke trol olmadığımı anlasanız
İlk defa böyle bir şey yaşıyorum ve evlilik dışı birlikteliğe sıcak bakmıyorum bu yüzden nasıl anlatacağımı bilmiyorumAnlatamayan sensin
Nak
Bakireyim ve korkuyorumAbla trol değilsen git balını ye ahshdjf kim ne der
yaşanılan durum normal ama sanki siz gerçek değilsiniz gibi... gibi... ikinci üyelik olabilir gibi... gibi...Merhaba ardakaşlar flörtüm ile cinsel konuşmalarımız olmuyor ama onu arzuluyorum bakireyim birlikteliğim de olmadı ama onu arzuluyorum normal mi ne yapabilirim
- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
O zaman derhal nikahi bas ve ya Allah bismillah deyip dal adamaİlk defa böyle bir şey yaşıyorum ve evlilik dışı birlikteliğe sıcak bakmıyorum bu yüzden nasıl anlatacağımı bilmiyorum
- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
Aramızda yaş farkı var baya ve ek olarak da evlenmek istediğimi bilmiyorumO zaman derhal nikahi bas ve ya Allah bismillah deyip dal adama