Yeni üye mıymış? Kız hiç aklıma gelmedi bakmak.Yeni üyelik alıp cinsellik konuşmaya başlamak ve konuyu nasıl açtın hayret
Ben de bundan sonra cinsellikle ilgili konularda ilk üyeye bakacağım
Kız güzel fantazi haşa
cinsellikte konu açanın önce üyelğie bakarım
bende konudan önce yorumları okumayı düşünüyorumBen de bundan sonra cinsellikle ilgili konularda ilk üyeye bakacağım
bununda yakındır bitmesiEglence mi var dunku eglence baslamadan bitmisti
Off olabilir artık evlilik dışı birliktelik düşünmeyen ben bal istemeye başladıAğzına bal dolsun emi...
Sizin o en saf zamanlarınızı kaçırdığım için üzülüyorumOff olabilir artık evlilik dışı birliktelik düşünmeyen ben bal istemeye başladı
Niye dalga geçiyorsunuzSizin o en saf zamanlarınızı kaçırdığım için üzülüyorum
çok ayıp ağzına bal yerine acı biber doldururlar mahmut abi.Off olabilir artık evlilik dışı birliktelik düşünmeyen ben bal istemeye başladı
Aşk olsun, yazmadiginizda daha çekicisiniz. Bilin istiyorum.Niye dalga geçiyorsunuz
Bunu dedin ve erkek oldugun kanaatine vardim dostumOnu hayal ederek mast yapıyorum bazen
Yemin ederim kızım bakireyim abla birde hayır troller yüzünden gerçekten yardıma ihtiyacı olan ben dalga geçiliyorBunu dedin ve erkek oldugun kanaatine vardim dostum
Yemin ederim kızım abla yaşadığım sorunu anlattım neden inanmıyorsunuzMaamıt mı gelmiş, hoşgeldin maamıt
ozaman çocukluğuna inelim nalancığım. ateşli hastalık falan geçirdin mi?Yemin ederim kızım bakireyim abla birde hayır troller yüzünden gerçekten yardıma ihtiyacı olan ben dalga geçiliyor
Ne sorunu?Yemin ederim kızım abla yaşadığım sorunu anlattım neden inanmıyorsunuz
21 yaşında bakire bir kızımçok ayıp ağzına bal yerine acı biber doldururlar mahmut abi
Bakire olduğunu her mesajda yazmasan mi?Yemin ederim kızım bakireyim abla birde hayır troller yüzünden gerçekten yardıma ihtiyacı olan ben dalga geçiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?