flörtüm kilo mu versen dedi..

evlenmek gibi bir merağım yok böyle birbirinize uyarsınız bir konuşun denilenerek tanıştık
Allah aşkına bunlar nasıl arkadaş ?
Size layık bula bula bu adamı mı bulmuşlar?
Bakın mesela 28-38 yaş deseniz anlarım bi nebze.
Ama siz daha çok gencsiniz koskoca adam yahu.
Ayrıca kilo muhabbetini geçtim 32 yaşında herif nasıl hayatımda kimse olmadı der.
Hiç sevismemis mi mesela ?
Eğer öyleyse bu büyük sorun.
Cinsellikle alakalı problemi olabilir yoksa bile bunca sene sevismemis bu işi bilmiyor demektir zaten erken boşalma problemi falan olur kesin.
Yok eğer hayatında birileri olduysa ve yalan söylüyorsa bu da sıkıntı yalancı demektir.
Ayrıca 3 saatlik mesafe ilerde sorun olur şimdi gider gelir ama ilerde yorar karşılıklı sizi.
Gencecik insansınız lütfen yakınınızda ve yaşıtiniz birilerine bakın.
Ayrıca görsel olarak sizi tatmin etmeyen erkeklere şans vermeyin derim bence beğenmek çok önemli ilk izlenimde.

bende hiç demem şuranı şöyle yap buranı bilmem ne yap diye
2 sene kadar önce çoğu açıdan inanılmaz uyumlu olduğum birinin tipini beğenmemiştim
birkaç kez flört olarak görüştüm ama hep gözüm tipine takılıyordu
beğenmemek için adriana lima olmak gerekmiyor tipi bana hitap etmemişti
uyumluyuz diye şans verme aşamasındaydım ikimiz de birbirimiz için sevgili adayı idik sadece
bi yerden sonra bu durum benim açımdan çok kötü oldu çünkü adam bi foto atıyordu açıp bakmak içimden gelmiyordu falan
diğer çiftlere bakıyordum sosyal medyada, özellikle adamlara bakıyordum kızın yanında nasıl duruyor diye
adamın tipinde de bariz bi sorun yoktu bi kusur yoktu aslında sadece yakışıklı gelmiyordu gözüme
sonra kendimi çok değersiz hissetmeye başladım sanki kendime göre göre o tipi layık görmüşüm gibi bi his kapladı beni
hiçte bişi söylemedim hiç açıklama yapmadım kısa bi zaman içinde aramızdaki sohbeti normal arkadaşlığa döndürdüm
çokta severim hala hayatımdadır değerli bi arkadaşımdır ama ilişki olmadı, olamazdı
ki kendisinin benden sonra bir sürü flörtü sevgilisi oldu ona ayılıp bayılanda oldu
bazen olmaz , olmadığı noktada devam etmeye gerek yok koca insanlarız
istediğin kadar mükemmel sohbet olsun ben bi sebepten yükselmiyorsam oldurmaya çalışmam yoluma bakarım
bu olaydan sonra bi daha asla tipi bana hitap etmeyen insanla 2. kez bile görüşmedim flört anlamında

Evet farkındayım fazla kilom var ne demek
Görende obez sanacak
Hiçte fzla değil balık etlisin
Erkolar yine şaşırtmıyor

Burda herkes alınmış ama adam kibarca söylemiş ne var ki bunda? Senin iyiliğin için demiş kibarlığa gerek yok gerçekten fazlan var sende farkındasın zaten.
Aynı boydayız ben eşimle tanıştığımda 62’ydim 8 kilo fazlam vardı. O da benle aynı kiloydu biraz zaman geçince ben ona çok zayıf olduğunu söyledim. Ona zamanla kilo aldırdım 70 falan oldu. Şimdi derki ben o zaman kendimin hiç farkında değildim iyi ki kilo aldırdın bana. Kırılmasın diye sussaydımda zargana gibi mi gezseydi :) O benim kiloma laf etmedi ama ben biliyordum fazlam olduğunu bende kilo verip 54’e kadar düştüm. Bana hiç farketmedim o zaman ama kilo verince daha güzelleştin dedi. Fazla kilo hem sağlık açısından hem de moral açısından kötü. Önce kendin için kilo ver. Sen kendini beğen.
Bu arada yaş farkınız fazla bence. Şu an iyi gibidir ama yaş ilerledikçe uyumunuz azalabilir.

Ben de başta sizin gibi düşündüm ama daha önce flört etmiş birisi böyle bir öküzlük yapabilir mi kısmında tıkandım :) Afedersiniz de daha dün bir bugün iki sizi toy görüp hamur gibi yoğurmaya kalkmış daha şimdiden. Haddi değil kilonuza laf etmek hiç kusura bakmasın.

Belki Allah vergisi bir öküzlüktür, günahını almayalım:)

o zaman beyefendi gitsin daha ince bir kız bulsun daha evli değil nişanlı değil daha incesini bulabilir :)

Evliyim eşim kilo aldın der alınmam diyete girerim ve fazlalıkları veririm onu problem etmem ama hiç bir zaman 57 nin altında olmadım hep kollarım ve basenlerim dolgundu mesela fiziksel özelliğime laf ettiğinde seçimini daha zayıftan yana kullansaydın derim çok rahat bi şekilde.

Yok canim sen de.gayet de fazla.ben 1.68 e 53 kiloyum.ben normal gözüküyorum.
Siz zayıfsnz konu sahibi normal... herkes incecik olmak zorunda değil. Kadınlara yapılan bu 0 beden olma zorunluluğu kesinlikle psikolojikbir şiddet... konu sahibi sağlık için , keyfi için kilo vermek isterse verir bunu dile getrmek flörtün haddine değil...

Konuşamayacaksanız eş olamazsınız.

En güzeli ayrılmak.. Hiç birbirinizi yormayın. Belli ki eleştiri, öneri kabul etmiyorsunuz.

bende zamanında bir kişinin eleştirisi sonrası fiziksel görünüşümde ciddi şekilde iyileştirmeler yaptım
seneler önce
o kişiyle zaten olmadı , olmazdı başka sebeplerden
ama içten içe benimde sevmediğim yönlerimi bana göstermiş oldu ve ben bi kabuk kırdım
ben bedenimin farkında değilmişim meğer güzelliğimin farkında değilmişim
aslında bana efsane yakışacak önerilerde bulunmuş ama o dönem hadsizlik olarak görüp
rahatsız olmuştum
o sözler benim çok kafama takılmıştı ve ben değiştrdim kendimi, aynada gördüğüm kadın çok daha güzelleşti
belki o eleştiriler olmasaydı hala öyle giyiniyor öyle takılıyor olacaktım
kadınlığımın farkına vardım resmen
direkt olarak kötü algılamak yerine acaba değerlendirilebilir öneriler midir bunlar diye bakmak lazım

Aranızdaki yaş farkı çok…
23 yaşındaki birinin de (herhangi bir sağlık sorunu yoksa) dış görünüşüne, kilosuna çok dikkat etmesi gerekir. Ben ilkokul 5’te kilo almıştım ve baktım akran zorbalığına uğruyorum. Bu gerizekalıların ağzına laf mı vericem deyip yaz tatilinde diyet ve spor yaparak vermiştim kiloları yaa. Kendine azıcık saygısı olan insan görüntüsüne dikkat eder bana göre… He tabi böyle bunu açıkça yüzüme söyleyen bi hödükle de birlikte olmazdım.

Aynen öyle öküz gibi söylenmediği sürece direkt kötü algılamamak lazım. İlişki devam eder veya etmez ama bazen bi kişi hayatımızın görmediğimiz bi noktasına dokunabilir.
Biz eşimle hala birbirimizde gördüğümüz şeyleri söyleriz. Dışardan gözün gördüğü ile kendimizi gördüğümüz aynı olmuyor cidden

İyi de bunlar görüp aşık olmamış ki, eşi dostu birbirine önermiş,adam uzak yoldan gelmiş tanışmişlar. Belki gösterdiği resimde konu sahibi on kilo daha zayıftı, adamin resimdeki kişi ile karşısındaki gördüğü kişi farklıydı, gördüğü hali hoşuna gitmedi , belirtmek istedi.
"Madem hoşuna gitmedi, flört etme" demek 6 - 7 kilo fazlasindan rahatsız olduğun insanı sırf bu yüzden terket, ikinci buluşma hiç olmasın demek.
Mantıklı mı cidden bu?
Böyle yapsa daha mı doğru olurdu?
Uzun ilişkide de bu çift 6 ay çıksa, sonra adam ağzından baklayi çıkarsa kadın diyecek ki "ben 6 aydır aynı kilodayım, şimdi mi gozune battı? Acaba beni daha mı az seviyor da kusurlarımi görmeye başladı" vs.
Ya da diğer seçenek çiftler birbirinde hoslanmadigi fiziksel/kişisel seyleri kırıcı olmamak adına söylemesin, içinde tutsun. Bu mu saglikli olan?
Birisinin hoşuna gitmeyen taraflarınin söylenmesi bence yanlış değil. Ha dinler , dinlemez o senin bileceğin iş. Ama ayıp olur diye aklındaki şeyleri söylememek sağlıklı bir iletişim biçimi değil uzun vadede.

Kız yol ver bu herife ama önce buluşup keline laf et. Madem dürüst olunmalı ol.
Ayrıca hiç ilişkisi olmasıysa ya iflah olmaz bir elizabethçi yada esc*rtçu vaybı verdi.

Giyim kuşamda güzel öneriler veren erkek
Eşimde de öneri verme huyu olsa güzel olurdu, cevap alamayacagimi bile bile sectigim kiyafetleri gosterip bir ton konuşuyorum şunun rengi bana uydu mu etti mi modeli vs ya da aldiklarimi tek tek giyip mini defile yapiyorum kendisine. Ama sadece güzel der, şu renk olsaydi şu tarzi da deneseydin diye bir şey öneri duymadim 9 senedir.
Benim hoşuma gider öneri. Yani illa şu tarz giyineceksin şöyle olacaksin baskisi degil tabi ki ama öneriler güzel olur.

Orası öyle doğru söylüyorsun. E bide adam yeni tanışıyor kaybetme korkusu da yok haliyle esmiş söylemiştir tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…