flörtüm kilo mu versen dedi..

Eeee aynen, ben tanışma hikayenizi hatırlıyorum, boşandıktan sonra kısmet demeyip girişimci şekilde aşk aramanı çok takdir etmiştim, şurdaki en beğenerek takip ettiğim üyelerden birisin. Çok sayıda kişiyle tanıştım ama bununla birbirimize çok uyduk, üstelik aşık oldu ille de evlen dedi peşimi bırakmadı demiştin ben de böyle hatırlıyorum. basbayağı beğenmiş işte, sonra yok sevmedim diye yan çizmek için bahaneler bulmuş angut ee sevdiysen beğenmişsindir Valla ex denen angut da beni sevmeyi kendine yedirememiş??!, ortak arkadaşımıza benim için büyü işlerinden anlıyor mu, büyüler yapıyor mu diye sormuş Ne salak bir adam bu böyle, yani beni sevmektense büyüye yakalanmış olmak daha mı olası Gargamel miyim ben arkadaşım

Son düzenleme:
Ay kesinlikle ya. Kadınların dokunulmazlığı yok sonuçta her zaman nazik olunacak diye bir şey yok. Kaldı ki sorulan soruya cevap olarak söylenmiş.

Hayır birde kendilerine sormuyorlar kimim ben büyüye değer miyim o kadar uğraşa değer miyim diye Brad Pitt sanki yamuk seyli herifler ya .

Öneri üzerine görüştükleri detayını atlamışım, o noktada haklısınız.
Baştan söylemek de iyi olabilir ama yeni görüşülen kişi hemen birkaç kilo fazlaya takılmamalı bence. Genel hali, tavrı, düşünce yapısı, değer yargıları karşısındaki ile uyuşuyor mu onu anlamaya çalışmalı. 5-6 kilo her zaman verilir de daha flört döneminde kusur arayan insan sonrasında yorucu olabilir.

32 yaşında bir adamın nasıl ilişkisi olmamış? Ya ciddi sıkıntılı bir adam ya da yakan söylüyor hangisi daha kötü bilemedim. Anlamadım sizden nerdeyse 10 yaş büyük bir adamla ne işiniz var. Daha yebi tanıştığı flörtüne kendi kel kafasına bakmadan şişman derse daha kimse de olmaz hayatında
Yerinizde olsam konuşmayı keserim 32 yaşındaki bir adamın 23 yaşındaki bir kızla ilişki istemesini normal bulmuyorum gidin yaşıtlarınızla takılın

Dış dörünüşü beğenmedim ama muhabbeti hoşuma gitti diye bişey yok... Bu sanki oldurmak için zorlamak gibi bişey. İnsanın bakınca içinden sevesi gelmeli.. Beğenmemek hakaret değil, alınır gücenir diye tipini beğenmeyip kendimizi feda mı edelim, sırf muhabbeti şusu busu güzel diye ?Gencecik kızsın gönlüne göre olmalı herşey..
Bu patavatsız ibneyi defet hayatından.

Allah’ın kelindeki özgüvene bak ya, hiç oralı olmayın ayrıca siz de görüntüsünü beğenmemişsiniz görüntü önemli, insan baktığı adamı beğenmek ister, yol berin gencecik yaşlar öküzlerle heba olmasın

Birincisi 32 yaşına gelmiş birisinin şuana kadar ilişkisinin olmaması çok büyük sorun, ikinci sorun ise daha tanışma aşamasındaki kıza kilo ver demesi de ayrı sorun. Bu sorunlar basit görünse biraz düşününce hiç normal değil.

23 yaşında seçeneği çok olan bir kadın için böyle bir adama hiç gerek yok.

Kadına direk kilo vermesi demesi tanisma aşamasinda normal değil.

32 yaşında ve hayatında kimse olmamış külliyen yalan.lutfen saf olmayin

Kart deme bozuluyorum.Bende 30 yaşındayım.
30-32 yaş kart değil, 23 yaşında bir kıza 32 yaşında kimseyle sevgili olmadığını idda eden kel adam kart :) konu sahibiyle ayni boydayiz ben 75 kgyum ama doğum sonrasi benimki gerçekten rahatsiz ediyor 62-63kg ise tam fit görüntüm oluyor fakat eşim asla yorum bile yapmaz kilo ver demez, tanıstigimizda karnim kasliydi baştanda böyle görmedi yani konu sahibine bunu diyeceksede yolu kesinlikle böyle değil aşırı itici bir adam

Öncelikle yaş farkınız fazla. 20’lerin başında ne işin var yani 30 üstüyle.
Uzak ilişki yorar hiç başlama derim.
Kilon obez seviyesinde değil sonuçta versen güzel olur demesi ayılık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…