- 23 Ağustos 2012
- 49.774
- 231.025
- Konu Sahibi civilenginar
Kapılarımda yattı Cherry. Bir sefer ayrıldık. 8. Gün gözleri kan çanağı geldi. “Ben yapamıyorum sensiz” dedi. Başlarda bu kurtulamama durumu da içten içe sinirini bozdu onun Biz zaten taban taban iki zıt karakteriz. İkimizinde hayal ettiği profil değiliz birbirimiz. Benim için yemek karnını doyurup kalktığın sofradır. O alkol alıp, sohbet edebilirdi. Onu da yapamıyor benle.
Eeee aynen, ben tanışma hikayenizi hatırlıyorum, boşandıktan sonra kısmet demeyip girişimci şekilde aşk aramanı çok takdir etmiştim, şurdaki en beğenerek takip ettiğim üyelerden birisin. Çok sayıda kişiyle tanıştım ama bununla birbirimize çok uyduk, üstelik aşık oldu ille de evlen dedi peşimi bırakmadı demiştin ben de böyle hatırlıyorum. basbayağı beğenmiş işte, sonra yok sevmedim diye yan çizmek için bahaneler bulmuş angut ee sevdiysen beğenmişsindir Valla ex denen angut da beni sevmeyi kendine yedirememiş??!, ortak arkadaşımıza benim için büyü işlerinden anlıyor mu, büyüler yapıyor mu diye sormuş Ne salak bir adam bu böyle, yani beni sevmektense büyüye yakalanmış olmak daha mı olası Gargamel miyim ben arkadaşım
Son düzenleme: