flörtüm kilo mu versen dedi..

İlişkisi olmadıysa bile bundan olmamıştır😒
bu o kadar haklı bi yorum ki :KK70:
bende geçen gün hödüğün birine yol verdim ama nasıl hödük ve kendini öyle belli etti ki
konu fiziksellik falan değil bambaşka bişiydi
bir iki cümlesi oldu bir iki hali tavrı oldu
heh dedim sino tamam bu kadınlarla nasıl konuşacağını ve kadınlara nasıl davranacağını bilmeyen bi mağara kaçkını
sen bundan kaç :)
ne olduğunu da söyleyeyim
rakı fotosu atıp sever misin dedi. 2 gündür konuştuğun kadına rakı fotosu atılmaz yani
ben onun altında çok farklı şeyler ararım
üstelik benim tüketip tüketmediğimi bilmeden
çok açık görüşlü bi kadın olmama ve hayat tarzımda rahat olmasına rağmen rahatsız olduğum çok net konular vardır
buda onlardan biriydi
beni zaman içinde tanısa benimle rakı da içebileceğini, çok güzel sarhoşda olabileceğini zaten anlayacaktı
ama böyle çat diye foto atıp sorması çirkin geldi çünkü severim desem o zaman rakı içelim teklifinde bulunacaktı
baştan falsooo
ertesi gün kahve içmeyi teklif etti, bu hafta yoğunluğum var dedim yarım ağızla , başka zamana planlarız belki gibisinden cevap verdim
bu başladı, başka zaman ikimizde müsait olursak içeriz , benimde haftaya seyahatlerim var çünkü, ne zaman vaktim olur bilmiyorum bilmem ne koca paragraf yazdı
ve bu mesajı şey gibi hissettirdi bana, "bu kahveyi bu hafta içmezsen bi daha beni bulamazsın" gibi hissettirdi
aşırı rahatsız oldum çünkü adam gibi adam orada "pekala tamamdır" der konuyu kapatır böyle sakız gibi uzatmaz
kadın olan benim, benim uygunluğum olmayabilir beni istiyorsa sabırlı olacak , anlayışlı olacak
başka zaman için şansını deneyecek, bu kadar basit
ondan sonra başka bişeyi oldu patladım artık, konuşmayı kestiğimi ifade edip gittim
yine abuk sabuk cevaplar falan
engellemek zorunda kaldım en son ahahah ayı

Aynen Bissu. Evin karşısında otopark vardı. Kaç gece orda yattı saymadım. 🤷🏻‍♀️ İşte kendince mantık arıyor. “Bu kadın çok güzel değil, çok eğlenceli değil” Ben niye vazgeçemiyorum diye. Sonra kabullendi zaten.
Ne zaman boşuyacan

Önemli bir konuydu madem seninle başlamasaydı, önemsizmiş neden söylemiş… 32 yaşına kadar neden hayatına kimse girmemiş belli oldu😂

Daha flört aşamasında söylenecek şey değil. İnsan direk soğur. Belli bir samimiyete gelirsiniz, sevgili olursunuz, sevginizden karşılıklı olarak emin olursunuz, bir güven oluşur tatlı dille söylenir karşı taraf soruyorsa. Kaldı ki öyle çok bir kilonuz yok bana kalırsa.
Buna gelmeden de yaş farkı var, yine olmaz. Siz 30 o 39 olsa neyse bi nebze olur belki ama siz daha küçüksünüz. 23 yaşındaki gencecik kızı buluyor da azıcık saçıyla kendi tipine bakmadan kızın kilosuna takılıyor.

Aynen Bissu. Evin karşısında otopark vardı. Kaç gece orda yattı saymadım. 🤷🏻‍♀️ İşte kendince mantık arıyor. “Bu kadın çok güzel değil, çok eğlenceli değil” Ben niye vazgeçemiyorum diye. Sonra kabullendi zaten.
Utanmaz nankör desem kızmazsın umarım. Çokta güzel kadınsın , eğlence arayan sirke gitsin.

Ne zaman boşuyacan
Allah nazardan saklasın 3 aydır tartışmıyoruz bile. Havaalanından trasfer işine başladı. Az görüşüyoruz şimdi de 🙏🏻
Utanmaz nankör desem kızmazsın umarım. Çokta güzel kadınsın , eğlence arayan sirke gitsin.
Ben hayatım boyunca kendimle barışık bir kadın oldum Bissu. Önemli olan ben aynaya baktığımda kendimi beğeniyor muyum. Her kadın Adriana Lima olacak diye bir şey yok. Erkeklerde sadece Adriana Lima gibi kadınlara aşık olacak değil. Ama en azından hayat tarzlarımızın örtüşmesinin zorunlu olduğunu hesap etmeyi isterdim. Ben çok problem olmaz diye düşünmüştüm. Ne o içkisini bıraktı, ne ben namazımı, orucumu 🤷🏻‍♀️

Merhabalar, canımı sıkan bir konuyu anlatıp fikir almak için geldim.
1 ay önce bir bey ile tanıştım, ortak arkadaşımız aracılığı ile. 3 saatlik bir mesafe var aramızda farklı bir şehirde yaşıyor. ben 23 yaşındayım beyfendi 32. öncesinde kendi dediğine göre hayatunda kimse olmamış. benim hayatımda insanlar olmuştu. tanıştıktan 15 gün sonra yanıma geldi sabahtan akşama kadar birlikteydik. muhabbeti, düşünce yapısı, anlayışlılığını sevdim. dış görünüş olarak çok etkilenmesem de dış görünüş benim için ikinci planda kaldı. kültürü, bakış açısı, aile yapılarımız da benzer olduğundan şans vermeyi seçtim. bir sonraki hafta yeniden geldi yanıma. gayet güzel vakit geçirdik. bana bakıp gülümsemeler, yüzümü izlemeler, gömleğimin-saatimin yakıştığını söylemeler. tatlı vakitlerdi yani. flört dönemindeyiz zaten. dün akşam telefonda konuşurken ilişkimizin nereye gittiğinden konu açıldı. bana ciddi baktığını vs söyledi. sonra soru işaretlerin, olumsuz fikirlerin var mı benle ilgili diye sordu. bende olmadığından (tamam bazı soru işaretlerim elbet var ama mesela saçlarının çok fazla olmaması ile ilgili bir şey söyleyemem ben. ya da başka şeyleri öyle kırılır diye düşünüp söylemedim) bu ufak sorunlar benim için ilişkiyi zedeleyecek şeyler değil, tölere edebilirim. sonra ben sorduğumda önce söylemedi, sonra da biraz kilon var ya onu versen daha güzel olursun sanki ama ben yanlış bakıyor da olabilirim dedi. ben anladım falan dedim. boyum 1.68. 72-73 kiloyum. biraz fazla olduğunun ben de farkındayım. geçen sene 66ya kadar inip işsizlik sürecimde aldım. keşke almasaydım ama bunu bana söyleyebilmesi benim canımı sıktı. soğukta yaptım, sürekli konu açmaya çalıştı, konuşturmak istedi ama ben istemedim. sonra kapattık. alınmakta haksız mıyım? nasıl devam ettirmeliyim? açıkçası kırıldım da. ben fiziksel olarak hiçbir yorum yapmadım ona, bilmiyorum belki de ben çok hassasımdır.
yorumlarınız için teşekkür ediyorum..
kendi kelliğine bakmadan kilona takılması erkekler erkekler

"İlişkinin ilk zamanlari söylenmez" deniyor ama devam edip edip artık birbirlerine iyice alışınca söylese daha kötü olmaz mı, kadın demez mi "tanıştığımızda da aynı kilodaydim ne değişti" diye. Ya da adam cidden kilodan hoslanmiyorsa , ama konuda yazan gibi direkt söylemenin de kabalık olduğunu düşünüyorsa ima etmesi vs daha saçma, daha kırıcı olmaz mi?
Ya da kadının 6 kilo fazlasindan rahatsız oldu diye hiç bir şey soylemeyip, cekinip kadını terketmesi daha mı doğru olurdu?

Bu arada 26 yasındayke benden 6 yaş büyük birine aşık olmuştum arkadasımın abisiydi.neyse ailesiyle tanıştım falan .kendisi ünlü bir yerde erkek berberi.ve kendini cok yakısıklı sana bir asalaktı( bunu yıllar sonra anlamıştım) bana sen biraz kilo ver bende biraz kas yapayım .evlenelim dedi:eğlence:bide siyah saçlarımı karamel yapacakmışım.neyse bu bende ayrıldı bende aşığımya o ara.gözüm dönmüş tabi. gittim 20 kg verdim saçımıda karamel yaptım.ama yok evlenmedi yine ahahah ay o günler geldikçe aklıma gülüyorum .sonra psikolojim bozuldu ve karamel olan saçımı sarı yapmıştım:KK71::KK71:bu dediğim zamanda 2010-2011 arası.şu aptallığımamı güleyim.o salakla evlenmediğim için şükretmememi bilemedim:KK9:

"İlişkinin ilk zamanlari söylenmez" deniyor ama devam edip edip artık birbirlerine iyice alışınca söylese daha kötü olmaz mı, kadın demez mi "tanıştığımızda da aynı kilodaydim ne değişti" diye. Ya da adam cidden kilodan hoslanmiyorsa , ama konuda yazan gibi direkt söylemenin de kabalık olduğunu düşünüyorsa ima etmesi vs daha saçma, daha kırıcı olmaz mi?
Ya da kadının 6 kilo fazlasindan rahatsız oldu diye hiç bir şey soylemeyip, cekinip kadını terketmesi daha mı doğru olurdu?

Ben de dogru bulmuyorum yok alişsin iliski ilerlesin sevgisinden emin olsun oyle soylesin filan daha yanliş geliyor bana, başta söylemesinden daha kirici olur gibi.
Ya şimdi konuşsun ya da sonsuza dek sussun. 😃

Benim başima boyle bir diyalog hiç gelmedi ama ben begenmeyince git şoyle yap boyle yap demiyordum hatirladigim kadariyla 😀zaten begenmeyince ilişki olmuyordu mukkemel sohbet etmek illa sevgili olmak gerektirmiyor

Merhabalar, canımı sıkan bir konuyu anlatıp fikir almak için geldim.
1 ay önce bir bey ile tanıştım, ortak arkadaşımız aracılığı ile. 3 saatlik bir mesafe var aramızda farklı bir şehirde yaşıyor. ben 23 yaşındayım beyfendi 32. öncesinde kendi dediğine göre hayatunda kimse olmamış. benim hayatımda insanlar olmuştu. tanıştıktan 15 gün sonra yanıma geldi sabahtan akşama kadar birlikteydik. muhabbeti, düşünce yapısı, anlayışlılığını sevdim. dış görünüş olarak çok etkilenmesem de dış görünüş benim için ikinci planda kaldı. kültürü, bakış açısı, aile yapılarımız da benzer olduğundan şans vermeyi seçtim. bir sonraki hafta yeniden geldi yanıma. gayet güzel vakit geçirdik. bana bakıp gülümsemeler, yüzümü izlemeler, gömleğimin-saatimin yakıştığını söylemeler. tatlı vakitlerdi yani. flört dönemindeyiz zaten. dün akşam telefonda konuşurken ilişkimizin nereye gittiğinden konu açıldı. bana ciddi baktığını vs söyledi. sonra soru işaretlerin, olumsuz fikirlerin var mı benle ilgili diye sordu. bende olmadığından (tamam bazı soru işaretlerim elbet var ama mesela saçlarının çok fazla olmaması ile ilgili bir şey söyleyemem ben. ya da başka şeyleri öyle kırılır diye düşünüp söylemedim) bu ufak sorunlar benim için ilişkiyi zedeleyecek şeyler değil, tölere edebilirim. sonra ben sorduğumda önce söylemedi, sonra da biraz kilon var ya onu versen daha güzel olursun sanki ama ben yanlış bakıyor da olabilirim dedi. ben anladım falan dedim. boyum 1.68. 72-73 kiloyum. biraz fazla olduğunun ben de farkındayım. geçen sene 66ya kadar inip işsizlik sürecimde aldım. keşke almasaydım ama bunu bana söyleyebilmesi benim canımı sıktı. soğukta yaptım, sürekli konu açmaya çalıştı, konuşturmak istedi ama ben istemedim. sonra kapattık. alınmakta haksız mıyım? nasıl devam ettirmeliyim? açıkçası kırıldım da. ben fiziksel olarak hiçbir yorum yapmadım ona, bilmiyorum belki de ben çok hassasımdır.
yorumlarınız için teşekkür ediyorum..
Bunu bana anca kocam diyebilir, ki oda bugüne kadar ne kilolu hallerime tanık oldu bikere bile imada bulunmadı. 2-3 kez görüştüğünüz keltoş tıfılın teki bunu size nasıl söyler siz onu nasıl yerin dibine sokmazsınız?
Ister kilo verirsiniz ister daha çok alırsınız, bu anca sizi ilgilendirir şu aşamada onu bağlayan bir durum yok
Hem gencecik kızsın ne işiniz var o kart horoz ile.
İyi birşey olsa bu yaşa kadar bekar kalmazmış zaten.

Dünyada en sevmediğim şey kibarlık olsun diye söylemen gerekenleri söylememektir. 168'e 72 çok gerçekten de. Alti - yedi kilo verirsen çok daha hoşuna gidecekse bunu neden söylemesin ki?
KKda konu açılıyor, kadın evlendikten sonra kocam 10 kilo aldı yazıyor, yüz sayfa "adamı uyar, dikkat etsin, salmasın" deniyor. Ama ne zaman kadının kilosuna bir şey söylense hemen adam hadsiz ilan ediliyor:) bir çifte standart var bence.
Uzun ilişkilerde isteklerini, beklentilerini, yapıcı tavsiyelerini söylemek iyidir tabii ki ama flört döneminde dan diye söylenmez diye düşünüyorum. (Sadece dış görünüş için değil) İnsan zaten beğenmediği kişi ile flört etmez.

Ben de dogru bulmuyorum yok alişsin iliski ilerlesin sevgisinden emin olsun oyle soylesin filan daha yanliş geliyor bana, başta söylemesinden daha kirici olur gibi.
Ya şimdi konuşsun ya da sonsuza dek sussun. 😃

Benim başima boyle bir diyalog hiç gelmedi ama ben begenmeyince git şoyle yap boyle yap demiyordum hatirladigim kadariyla 😀zaten begenmeyince ilişki olmuyordu mukkemel sohbet etmek illa sevgili olmak gerektirmiyor
Yani adam söylemiş. Hoşuna gitmeyen bir konuyu içinde tutup tutup imalarla söylese, ya da ilişki kemiklesince söylese, ya da kişi kırılır diye paylaşmaktan vazgeçip sussa daha kötü.
Adam söylemiş söyleyeceğini. Konu sahibi de ya 'evet, vermeyi düşünüyordum zaten' der, dikkat eder. Ya da 'host kel köpek' der ayrılır.

X