- Konu Sahibi civilenginar
bu o kadar haklı bi yorum kiİlişkisi olmadıysa bile bundan olmamıştır
bende geçen gün hödüğün birine yol verdim ama nasıl hödük ve kendini öyle belli etti ki
konu fiziksellik falan değil bambaşka bişiydi
bir iki cümlesi oldu bir iki hali tavrı oldu
heh dedim sino tamam bu kadınlarla nasıl konuşacağını ve kadınlara nasıl davranacağını bilmeyen bi mağara kaçkını
sen bundan kaç :)
ne olduğunu da söyleyeyim
rakı fotosu atıp sever misin dedi. 2 gündür konuştuğun kadına rakı fotosu atılmaz yani
ben onun altında çok farklı şeyler ararım
üstelik benim tüketip tüketmediğimi bilmeden
çok açık görüşlü bi kadın olmama ve hayat tarzımda rahat olmasına rağmen rahatsız olduğum çok net konular vardır
buda onlardan biriydi
beni zaman içinde tanısa benimle rakı da içebileceğini, çok güzel sarhoşda olabileceğini zaten anlayacaktı
ama böyle çat diye foto atıp sorması çirkin geldi çünkü severim desem o zaman rakı içelim teklifinde bulunacaktı
baştan falsooo
ertesi gün kahve içmeyi teklif etti, bu hafta yoğunluğum var dedim yarım ağızla , başka zamana planlarız belki gibisinden cevap verdim
bu başladı, başka zaman ikimizde müsait olursak içeriz , benimde haftaya seyahatlerim var çünkü, ne zaman vaktim olur bilmiyorum bilmem ne koca paragraf yazdı
ve bu mesajı şey gibi hissettirdi bana, "bu kahveyi bu hafta içmezsen bi daha beni bulamazsın" gibi hissettirdi
aşırı rahatsız oldum çünkü adam gibi adam orada "pekala tamamdır" der konuyu kapatır böyle sakız gibi uzatmaz
kadın olan benim, benim uygunluğum olmayabilir beni istiyorsa sabırlı olacak , anlayışlı olacak
başka zaman için şansını deneyecek, bu kadar basit
ondan sonra başka bişeyi oldu patladım artık, konuşmayı kestiğimi ifade edip gittim
yine abuk sabuk cevaplar falan
engellemek zorunda kaldım en son ahahah ayı