Flörtüm evleniyormuş ( ekran görüntüsü koydum)

Valla bilemiyorum artık gerçekten dediğiniz gibiyse güzel kandım Aynı şehirdeydik ama görüşmemiştik daha bir kere bile oturmadık.
Görmediğin adamla mı aşırı uyumlu olduğunuzu düşünüp aşkından çöllere düşüp aylarca ilişki yaşadığını sandın

Töbest...

Görmediğin adamla mı aşırı uyumlu olduğunuzu düşünüp aşkından çöllere düşüp aylarca ilişki yaşadığını sandın

Töbest...
Benim duygularım sizin nezdinizde makul bir zemine oturmak zorunda değil :) Anonimsiniz diye bu kadar rahatça yazıyorsunuz sadece bana değil çoğu konuya böyle sivri dillisiniz maşAllah. Diyeceğim o ki çok alakadar etmez sizi iyi günler

Teşekkür ediyorum güzel görüşleriniz için

Merhabalar, Yanlış anlamazsanız, bana yazma gibi bir mesaj atması, siz her ne kadar aksini söyleseniz de ona mesaj atmaya devam etmiş olduğunuzu gösteriyor…

İlk konunuzdaki ayrılma gerekçeleri bana saçma gelmişti zaten, demek ki sizden ayrılmak için bahane üretiyordu. Kaldı ki internet üzerinden yürütülen bir ilişki için fazla gerçek üstü beklentilerdi.

Burada da muhtemelen sizi kırmadan nasıl kendinden uzaklaştırabileceğini düşünüp bu gerekçeyi söylemiş. Yani evlenme durumu yok büyük ihtimalle

Öncelikle teşekkür ederim kırıcı yorumların aksine nazik yanıtınız için. Yazma dedi evet çünkü onu sıkboğaz ettiğimi düşünüyordu.Hatta beni arayıp engeli kaldırmamı istediği gün yine sıkboğaz edici davranmıştım. Bir konuda ona inanmadım ve ekran görüntüsü istedim.Konuda bu kadar detaylı yazmamıştım buraya yazmış olayım.Ekran görüntüsü istediğimde “yok ya bu bana kafayı yedirecek görüşürüz hadi ya” dedi ve bu kez de o beni engelledi. Bende engellemediği bir yerden üzüldüğümü belirten bir mesaj attım ve ahımı aldığından söz ettim çünkü gerçekten çok üzülmüştüm. Oda mesajıma karşılık evleneceğinden bahsetti ve engelleyip kayboldu. İşin aslı bu aslında ben çok detaylı anlatmak istememiştim kısaca evleneceğini söyledim dedim ama keşke detaylıca anlatsaydım daha doğru olur haklısınız.

Gurursuzluk yapmadım. Aramıza maddiyatın girmesini istemedim. Zaten maddiyattan sonra cinsellik konusu aramızı bozdu. Engelledim ve gittim. Sonrasında vicdan yapıp dönen o oldu ben değil
Döndüyse bu ne???? Dönen bunu yazmazzzz,çok darlanan yazar

Bütün kötü yorumcular sana kurban ossun, seni doğran ana o ana ne desem çok haklısın

Yaşınız çok genç. Maddi durumunuz iyi. Aileniz nasıl bilemiyorum ( baskıcı , aşırı muhafazakar vs ) ama hayatınızı yaşayın. Gezip tozun

Yaşınız çok genç. Maddi durumunuz iyi. Aileniz nasıl bilemiyorum ( baskıcı , aşırı muhafazakar vs ) ama hayatınızı yaşayın. Gezip tozun
Biraz baskı var evet :) akşam vakitleri gönlümce çıkıp gezemem başımdaki babadan ötürü

Valla bilemiyorum artık gerçekten dediğiniz gibiyse güzel kandım Aynı şehirdeydik ama görüşmemiştik daha bir kere bile oturmadık.
Hiç görüşmediğiniz adam için mi iki konudur yorum yapıyoruz ya. Özür dilerim parmaklarım

İşte bakın siz de kendiniz söylüyorsunuz, gerçekten biraz darlamışsınız…

İnternetten özellikle de yüz yüze görüşmeden, güvenli ilişki kurmak zor oluyor. Kuran var tabi ama, o güvene de insanlar kolay ulaşmıyorlar.

Bitti gitti önünüze bakın. Tecrübe ettiniz, cebinize atın ve yolunuza bakın. Sakın bi daha yazmayın o adama

zorla mı yorum yaptırdım Ne kadar cins insan var ya ben ne kadar anormal davranıyorsam siz de bir o kadar anormalsiniz
Sizin bir ilişkiniz yokmuş ki zaten. Aynı şehirde bir gün bile sizle görüşmeyi düşünmemiş. Arada yazıp cinsellik yaşayabilir miyim diye ölçüp tartmış sizi . Bakmış cinsellik olmayacak sizden kurtulmanın yollarını aramaya başlamış. Biraz aklınızı başınıza alın. İlişki , sevgili olma aynı şehirde birbirini görmeden olmaz

Önceki konunuzdan :

"Görüşmek nedir ?" diye eğitim mi verilse okullarda , tv de program mı yapılsa artık.

Nereden görüştünüz bu hayali karakterle , c2.me mi , rib*ny mi ? Geçenlerde başka bir konu sebebiyle ilgili uygulamalar hakkında bilgi sahibi olmuştuk.

Bot hesapla yazışmış bile olabilirsiniz.

Bir de 2 konudur insanlar size tavsiye veriyor ,teselli ediyor. Halbuki ortada ne gerçek bir adam ne de ilişki var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…