- Konu Sahibi Crazy-cat-lady
-
Anladığım kadarıyla var, ben açıkçası maddiyatla ilgili şeyleri sormaya biraz utanıyorum şimdiye kadar da kendisi de vurgulamadı. Ben aslında diş hekimiyim, yani maddi açıdan az da olsa şanslı bir grupta sayılırım, kendisi gemi mühendisi. Bir seferinde bu yaşta uzaktan ilişki yaşamanın zor olacağını düşündüğümü söylediğimde son kez gemiyle gideceğini ve sonrasında İzmir’de olacağı bir işinin olduğunu, iyi para kazandırsa da böyle düzenli bir hayatının olamadığını falan söylemişti. Bir de genelde gemi mühendisleri için iyi gelirlerden bahsedildiğinden iyi kazandığını sanıyorum.
Karakterine dair şimdilik olumsuz bi izlenim edinmedim ama uzaktan edindiğim izlenim de yetersiz olabilir tabii.
Havaalaninda bu fiyatlara satılıyordu. Şu an kim bilir ne kadardır. Bu arada yanlış anlaşılmasın ben cimri değilimGeçtiğimiz ay tek başıma yediğim menülerin fiyatları bunlar.
Ben 400-500’ü kişi başı sandım ve o kadar da lüks bir yer değil herhalde diye düşündüm (alkol de olacağı için) . Antalya’da sıradan deniz gören bir restoranda iki kişi ortalama yemekler yiyip alkolle 1.500₺ ödedik daha bu yaz. İki kişiye 400-500 olabileceğini hiç düşünmedim o yüzden.bende ister istemez çok mu cimrisiniz diye düşündüm :)
400 500 tl 2 kişi yemek için hiç bir rakam bu devirde hiçbişey
birde adam seviyordur çok harcamayı.. siz sevmiyorsanız ona göre düşünün derim
Gerçekten artık nasıldır acaba. İlk kez tek başıma uçağa bineceğim zaman (aralık 2019) havaalanında Popeyes’tan ortalama bir menüye 80₺ vermiştim. Öyle bol parçalı bir menü değildi, boyutunu da büyütmemiştim. Şimdi iki kişi havaalanında gidip yese konu sahibinin çok fazla dediği paraları ödeyecek demek kiHavaalaninda bu fiyatlara satılıyordu. Şu an kim bilir ne kadardır. Bu arada yanlış anlaşılmasın ben cimri değilim
evet ya. diş hekimi arkadaşlarım maddi olarak en rahat gruplardan. ben de asgari ücretli falan sandımSen kıtlık bilincindesin o ise bolluk, sizden olmaz.
Bu arada öyle bir yazmışsınki, işsizsin sandım.Diş hekimleri de gayet iyi kazanıyor, çok kasmışsın
Adam güzel bir mekanda kendini ve seni şımartmak istemiş, bu kadar kasacaksan sahilde bira-kalamar yap
Fast food zincirinin Mart fiyatına baktım 1 menü 200 TL, bu 7 ay öncesinin fiyatı. Sen bayağı ucuza almışsınGerçekten artık nasıldır acaba. İlk kez tek başıma uçağa bineceğim zaman (aralık 2019) havaalanında Popeyes’tan ortalama bir menüye 80₺ vermiştim. Öyle bol parçalı bir menü değildi, boyutunu da büyütmemiştim. Şimdi iki kişi havaalanında gidip yese konu sahibinin çok fazla dediği paraları ödeyecek demek ki
1 ay önce sadece 5 tane sandviçe 400 kusur tl para ödedim havaalaninda.yaninda icecek falan da yok.sandvicler de öyle büyük falan da değil el kadar biseydi yaniGerçekten artık nasıldır acaba. İlk kez tek başıma uçağa bineceğim zaman (aralık 2019) havaalanında Popeyes’tan ortalama bir menüye 80₺ vermiştim. Öyle bol parçalı bir menü değildi, boyutunu da büyütmemiştim. Şimdi iki kişi havaalanında gidip yese konu sahibinin çok fazla dediği paraları ödeyecek demek ki
bir kampanya var 2 mönü 65 tl dünya kupası sebebiyle.Geçtiğimiz ay tek başıma yediğim menülerin fiyatları bunlar.
Mc yok benim ilçedebir kampanya var 2 mönü 65 tl dünya kupası sebebiyle.
benim içinde et olmayan bean burgeri mi bile seksen küsür yapmış namıssızlar.zam zam zam.bıktık ayoll.her yerde zam.Mc yok benim ilçedeBurgerda da öyle bir kampanya yok, en ucuz ikili menüsü 86₺ onun da hamburgerleri aşırı küçük
Arkadaşıma kupon gelmiş internetten otobüs bileti aldığı için. O hafta pazartesi yediğimiz menüyü cuma günü aynı fiyata yiyemedik düşün, hemen zam gelmişbenim içinde et olmayan bean burgeri mi bile seksen küsür yapmış namıssızlar.zam zam zam.bıktık ayoll.her yerde zam.
Aralık 2019 canısım benim yediğim. Bence o zaman için pahalıymışFast food zincirinin Mart fiyatına baktım 1 menü 200 TL, bu 7 ay öncesinin fiyatı. Sen bayağı ucuza almışsın
evet ya. diş hekimi arkadaşlarım maddi olarak en rahat gruplardan. ben de asgari ücretli falan sandım
Tam aradığım yorum...adam taksiyle gideriz demiş zaten ,neden hemen toplu ulaşım deyip kendinizi gülünç duruma düşürüyorsunuz , mekan seçmiş ayarlamış demek ki ödemeyi göze alıyor ,almasa ne olacak ?
maaşınız var öyle bi durumda gayet de ödersiniz .. her şeye karışmaya çalışmışsınız ,ayrıca bu kadar cimri olmanıza anlam veremedim , eşimle burgere 160 verdik seçimleri büyütsen 200 ü geçer belki , öyle bi mekan için elbette normal ,kasılmayın tanımaya çalışın
Benimde başıma benzer birşey geldi ben normalde asla ilk buluşmada hesap ödemem ve erkeğin ayağına gitmem. Çünkü erkekler maalesef iyi niyeti anlamıyor ve kullanıyor. Ben gittim buluşmaya sonra çıktık yemekten bir taksi çağırdı parasını ödedi ben tabi şok oldum çünkü evimden alıp bırakmaması taksi çağırması beni rencide etmişti acaba noldu beğenilmedim mi rahatsız mı oldu vs. kafada bir sürü şey kuruyorsunuz. Bende taksicinin elinden parayı aldım bu adama parayı verdim bir daha beni aramıyorsun bu saygısızlığı kabul etmiyorum dedim bindim gittim. Adam arkadan mesajlar aramalar hiç birine cevap vermedim 1 hafta boyunca mesaj attı aradı cevap vermedim sonra engelledim :))) Dikkat edin çevrenizdeki insanlara nekadar masum iyi niyetli kadın varsa erkekler onları sömürüyor eziyor kadın saçını süpürge etse de değeri olmuyor. Baştan belli ediyor. O yüzden ne hesap ödeyin nede sizi aldığı yere bırakmayan adamı hayatınıza sokun arkadaşlar erkekler kadınların iyi niyetini kullanmaya çok müsait değersizleşiyorsunuz anlamıyorlar.Yaa trajikomik ve çok ayıca.
Benim de bi flörtüm, iki veya üçüncü görüşmemizdi galiba, arabayla gelmesine rağmen beni eve arabayla bırakamayacağını söylemişti sinir olmuştum. Sonra ben de onu başka bir sebepten masada bırakıp gitmiştim. Böylelerine yağmurlu günde bi damla su vermemek lazım.
kesinlikle, gözü açtık artık bakalım :)Benimde başıma benzer birşey geldi ben normalde asla ilk buluşmada hesap ödemem ve erkeğin ayağına gitmem. Çünkü erkekler maalesef iyi niyeti anlamıyor ve kullanıyor. Ben gittim buluşmaya sonra çıktık yemekten bir taksi çağırdı parasını ödedi ben tabi şok oldum çünkü evimden alıp bırakmaması taksi çağırması beni rencide etmişti acaba noldu beğenilmedim mi rahatsız mı oldu vs. kafada bir sürü şey kuruyorsunuz. Bende taksicinin elinden parayı aldım bu adama parayı verdim bir daha beni aramıyorsun bu saygısızlığı kabul etmiyorum dedim bindim gittim. Adam arkadan mesajlar aramalar hiç birine cevap vermedim 1 hafta boyunca mesaj attı aradı cevap vermedim sonra engelledim :))) Dikkat edin çevrenizdeki insanlara nekadar masum iyi niyetli kadın varsa erkekler onları sömürüyor eziyor kadın saçını süpürge etse de değeri olmuyor. Baştan belli ediyor. O yüzden ne hesap ödeyin nede sizi aldığı yere bırakmayan adamı hayatınıza sokun arkadaşlar erkekler kadınların iyi niyetini kullanmaya çok müsait değersizleşiyorsunuz anlamıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?