- 1 Temmuz 2009
- 5.806
- 6.055
- 773
- Konu Sahibi Crazy-cat-lady
Yemekten donunce bizi de guncelleyin. Umarim devlerin aski dogar bu aksam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de olumluyum ajaja.Ayy neden bilmiyorum sizden güzel bir çift olacakmış izlenimi aldım. Çok tatlısınız, gözü tok bir kadınsınız belli ki. Adamda anlattığınıza göre kibar ve düşünceli birine benziyor.
Gelişmeleri bizimle paylaşın lütfen
Bulsa bir hıyar da kurtulsak tövbe est.Darısı başına rainyy
geçen gün kızımı mahalledeki kıytırık bi parktaki kıytırık bi kafeye götürdüm. o kafenin kıytırık hamburgeri 72 tl idi. söyleyeceklerim bu kadarCok ozur dilerim ama McDonalds fiyati gercek mi? Yaklasik 1 senedir Turkiye'ye gelmedim ve su an 150tlye sok oldum
Ay sahi noldu o konu , çok gülmüştük :))Yat kalk ta dua et ya 1 pizzayı 3 kişi yeseydiniz tiramisu kaşığını yalasaydınız
Bilmiyorum ki evet gülmüştük konunun isminide unuttum : ))Ay sahi noldu o konu , çok gülmüştük :))
Cidden o neydi gııYat kalk ta dua et ya 1 pizzayı 3 kişi yeseydiniz tiramisu kaşığını yalasaydınız
Ay sahi noldu o konu , çok gülmüştük :))
Bilmiyorum ki evet gülmüştük konunun isminide unuttum : ))
Cidden o neydi gıı
Yaaa hahaha emeğine sağlık WurstriacımKonunun linki geldi kızlar sıcak sıcak
Hatırlatmadır efenim
İbretlik
Tanışma Yemeğinde Cimrilik ?
Herkese merhaba. 28 yaşındayım, kendi işimin sahibiyim, yeni sayılan bir ilişkim var. Erkek arkadaşım 35 yaşında, o da çalışıyor, işinin haricinde mülklerinden kira gelirleri de var. Bu detayları konuyla alakalı olduğu için belirtmek istedim. Annesiyle geçen cumartesi lüks sayılabilecek bir yere...www.kadinlarkulubu.com