- 12 Mayıs 2017
- 196
- 320
- 103
- 34
- Konu Sahibi Crazy-cat-lady
-
E hoş geldin lütfen yorumları oku çok değerli yorumlarda varHerkese merhaba :)
Öncelikle sağım sağlıklıyım, merak eden herkese teşekkür ederim
Mesai saatlerinde birkaç boşlukta yazmaya yeltendim ama bir türlü göndermeye fırsat olmadı.
Dediğiniz gibi mekanda değişiklik önerisi sunmadım, ortama uyum sağlayıp eğer görüşmelerimizin ve aramızdaki etkileşimin devamı gelirse böyle bir konuşma yapmaya karar verdim.
Her şey çook güzel geçti, sohbetimiz çok akıcıydı hiç sustuğumuz bi an olmadı, görsel olarak birbirimizden etkilendik tavırları da düzgündü, samimiydik, kokmuyorduMaalesef akşam yemeğine alkol de eklenince söylediğim rakamdan çok daha fazla hesap geldi, hep de taksiyle hareket ettik. Aslında bugün benim doğum günüm, sanırım bu yüzden biraz da planı bugüne taşırmak istedi, gece 2-3’e kadar birlikte vakit geçirdik Geç dönüp sabah da mesaiye gelince ne mesajlarınızı okumaya fırsatım oldu ne de bir haber vermeye, pardon :)
güzel geçtiğine sevindim :)Herkese merhaba :)
Mesai saatlerinde birkaç boşlukta yazmaya yeltendim ama bir türlü göndermeye fırsat olmadı.
Dediğiniz gibi mekanda değişiklik önerisi sunmadım, ortama uyum sağlayıp eğer görüşmelerimizin ve aramızdaki etkileşimin devamı gelirse böyle bir konuşma yapmaya karar verdim.
Her şey çook güzel geçti, sohbetimiz çok akıcıydı hiç sustuğumuz bi an olmadı, görsel olarak birbirimizden etkilendik tavırları da düzgündü, samimiydik, kokmuyorduMaalesef akşam yemeğine alkol de eklenince söylediğim rakamdan çok daha fazla hesap geldi, hep de taksiyle hareket ettik. Aslında bugün benim doğum günüm, sanırım bu yüzden biraz da planı bugüne taşırmak istedi, gece 2-3’e kadar birlikte vakit geçirdik Geç dönüp sabah da mesaiye gelince ne mesajlarınızı okumaya fırsatım oldu ne de bir haber vermeye, pardon :)
Af buyurun hesabı ödedi mi?Herkese merhaba :)
Boyle tutumlu biri eğer kendi ödemek zorunda kalsaydı yazardı.Af buyurun hesabı ödedi mi?
Onlarca kişi, akıllardaki tek soruAf buyurun hesabı ödedi mi?
Herkese merhaba :)
Her şey çook güzel geçti, sohbetimiz çok akıcıydı hiç sustuğumuz bi an olmadı, görsel olarak birbirimizden etkilendik tavırları da düzgündü, samimiydik, kokmuyorduMaalesef akşam yemeğine alkol de eklenince söylediğim rakamdan çok daha fazla hesap geldi, hep de taksiyle hareket ettik. Aslında bugün benim doğum günüm, sanırım bu yüzden biraz da planı bugüne taşırmak istedi, gece 2-3’e kadar birlikte vakit geçirdik Geç dönüp sabah da mesaiye gelince
Aynen öyle.Son cumleniz o kadar doğru ki. Vakti zamanında bizden baya tecrübeli bir ustumuz hepimize demişti sakın yok ne gerek var minibüsle gidelim yok bişey yemeyelim böyle yapmayın diyeerkekler cidden tabiri caizse yatırım yaptıkları kadını daha çok bırakmak istemiyorlar
2 duble rakı ya da 2 kadeh şarap yasal sınırı geçmesine yeterli. Benim eşim alkol aldığında ben kullanırım arabayı.Ay bana sanki fakir ama seni etkilemek için kasıyor gibi geldi. Araba niye kullanmicakmıs ne kadar alkol alabilir ki ilk buluşmada.
Valla ben tam tersi yeni nesilin tabiriyle aşko kuskolardanim galiba bu konudaAynen öyle.
Ben kendimden biliyorum maalesef.Benim ex ağzıyla söylemişti; ihtiyaç duyulmak istiyor erkek senin hiçbi şey için bana ihtiyacın yok diye.
Hoş bendeki durum başkaydı. Kendi kendine eziklenip sonradan hırsını çıkarmak istedi ama her halükarda durum bu.
aslında ilk buluşmada 2 kadeh şarap veya 2 kadeh rakı neyine yetmiyor? illa kafayı mı bulmak lazım hele ki ilk buluşmada, anlamıyorum. ben artık ilk buluşmaları kesinlikle alkollü yapmıyorum, bazısı sapıtıyor.2 duble rakı ya da 2 kadeh şarap yasal sınırı geçmesine yeterli. Benim eşim alkol aldığında ben kullanırım arabayı.
Bence de abartmaya gerek yok wurstria ama bazısı seviyor içmeyi.aslında ilk buluşmada 2 kadeh şarap veya 2 kadeh rakı neyine yetmiyor? illa kafayı mı bulmak lazım hele ki ilk buluşmada, anlamıyorum. ben artık ilk buluşmaları kesinlikle alkollü yapmıyorum, bazısı sapıtıyor.
aslında içmeyi ben de çok severim ama artık sadece tanıdığım kişilerle alkol alıyorum, ilk kez görüştüğüm kişilerle değilBence de abartmaya gerek yok wurstria ama bazısı seviyor içmeyi.Bir de aslında test etmek için iyi bir fırsat. Mesela benim bir tane buluşmamda adam içince kadar agresifleşti ki ben “Saat geç oldu dönmek istiyorum” dediğimde arabamın camını yumrukladı. İçkiyi herkes taşıyamıyor.
Geçtiğimiz ay tek başıma yediğim menülerin fiyatları bunlarCok ozur dilerim ama McDonalds fiyati gercek mi? Yaklasik 1 senedir Turkiye'ye gelmedim ve su an 150tlye sok oldum
İlkokulda çalışıyorum kantinimizde tost ve ekmek arası köfte 12₺. Artık nasıl yapıyorlarsa her yediğimde mide asidi patlaması geçiriyorumsu durumda gerçekten makul konu sahibinin bahsettigi miktar ve mekan.
ama bu çocuklar nasıl sağlıklı ve dengeli beslenip büyüyecek aklım almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?