Onun bir suçu yok insan ne yaparsa kendine yapar bende kendime yaptım sorun yok :)
Bu olaya da ayrı tiltim.Harika yorum teşekkür ederim aynen bunu yapıcam şimdi uçak biletini iptal edip gidiyorum otobüs bileti alıcsm ama her masrafı benim için yaptı o yüzden ödemek istedim
F*** bady?
Bence adam için öyle. Çünkü konu sahibini umursamıyoradam için belki. konu sahibesi seviyorum diyor.
Yoldayım ama karşıdaki bir kadın duygularım olabilir komik bir durum yokBence gitmeyecek hala yazmaya devam ediyor
Aynen öyle ben istedim zaten ne kullanılması ben sadece değersiz hissediyorum 80 kilo kadınım gider o parasıyla en güzelleriyle olur. Neyin kafasına girdiler ben çözemedim benim derdim gitmesi yatıp kalkmam konusu da sorun yok onun aldığı hazzı bende aldımBirlikte olmayı cidden ne zannediyorsunuz şaşırıyorum, seven insan dokunmak ister karşılıklı bişeydir ve cinsel saldırı değilse kimse kimseden faydalanmaz, birlikte olundu diye de artık karşı tarafa tü kaka gözüyle bakılmaz, nasıl öküzlerle birliktesiniz yaşadığınız cinsellik nasıl bişe anlamıyorum, yok birlikte olmuş da ondan bırakmış gitmiş bik bik, çok saçma.
Cinsellikten bağımsız olayda saçma eksik olan bişeler var bence, ben bu tarz bi şaka yapsam ya da bana yapılsa, oturup haşlar derdimi anlatır sonra devam ederdim/ederdik. Bence olay şakayla ilgili değil , sevgilinin şeffaf olmaması. Bence makul bi zamanda senin derdin neydi nedem gece yarısı gittin diye onu didikleyin bişiler gizliyor. Hiç inandırıcı gelmedi hali.
Zengin olup üç gün için 1.000 TL lik odayı mı layık görmüş size?Verdi bile ilk günden 3 gün için 1000 TL
Ya yok telefonu eline bile almadı ayrıca yasak vakti gitti zatenBana sanki birisi çağırmış ya da size söylemek istemediği bir yere gitmek istiyormuş da o an bahane bulmuş gibi geldi. Olayın git demenizle bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Ahahahhahaha ya alemsinizZengin olup üç gün için 1.000 TL lik odayı mı layık görmüş size?
Zengin pislik.
Kalmadı içiniz rahat olsunev mi tuttunuz otelde mi kaldınız ? ikisi farklı :)
ayrıca çocuk yaşta olduğunuzu düşünüyorum, bir insana 50 kere çık git derseniz tabi ki gider.
bana o durumda sevgilim bunu söylese 3. söylemesinde giderim bende.
siz şaka yapıyorsanız da şaka anlayışınız hiç güzel değil. bu anlayışla ne sevgili, ne arkadaş kimse sizin yanınızda kalmaz zaten.
Ama onun garanti hesabı yok olur mu başka bankayaHiç kullanmadim, ama cepbank çok kolay.
Dur sana tarif edeyim; benimki garanti ama her bankada hemen hemen aynıdırEki Görüntüle 2801560
Eki Görüntüle 2801561
Eki Görüntüle 2801562 Eki Görüntüle 2801563
Size ödetmedim sakin olun banane sizden onu anlamadım erkeğe ödetmeyen kadınlar olarak kutsal değilsiniz merak etmeyin ödemek istedi ödedi misafirsin dedi sanki hemen evet dedim Red etti ben ödemek isteyince. Merak etmeyin burnumdan geldiBu olaya da ayrı tiltim.
Nasıl bilet paranıza kadar , kalacak yerinize kadar , yediğiniz lokmaya kadar bir kuruş bile ödemeden birine karşilattiriyorsunuz ya?? 3 günde 1500 TL harcayan erkek bence fuckboddy olarak falan görmez, her şeyin bir adabı olduğu gibi fckbyddyliğin de bir usulü , erkanı var. O da daha rahat ve ulaşılabilir olmasıdir. Böyle paraların döndüğü, geceliğini 500 TL olduğu iş çok daha başka bir sektör.
Adam zengin olabilir ama bu demek değildir ki sponsorunuz olsun, bir keresinde iş dolayısıyla tanıdığım, evinde şahin besleyecek ekonomik güce sahip bir Arap beyle çıkmıştım, ona rağmen adamin beni götürmek istediği adı duyulmus restorana gitmektese 'gel İstanbullu gibi takilalim' diye adama sahildeki satıcıdan on liraya balık ekmek ısmarladım,vapura bindirip kız kulesinde karşısında sokak satıcılarından çekirdek falan aldım, çay ismarladim (dönüşte geceyarisina kaldık diye beni tek bırakmak istemedi, taksi tuttu. Tek masrafı bu olmuştu). Yani adam milyarder diye, benden belki de yüz kat daha zengin diye neden kendime sponsor yapayım ki? Aynı şekilde kendi sevgilimle bir haft tatile cikmissam da üç günü o öder, üç günü ben öderim,ya da ikimizin gidiş dönüş biletlerini ben alırım onceden, otel işini o ayarlar... 30 yıllık hayatımda flört olarak kimler geldi kimler geçti, kimseye 1500tlyi geç, 150 lira bile kitlememişimdir. Bence bu davranışa bir son verin, kimse sizin sponsorunuz değil
Bu direkt cep telefonuna gidiyor.Ama onun garanti hesabı yok olur mu başka bankaya
Size ödetmedim sakin olun banane sizden onu anlamadım erkeğe ödetmeyen kadınlar olarak kutsal değilsiniz merak etmeyin ödemek istedi ödedi misafirsin dedi sanki hemen evet dedim Red etti ben ödemek isteyince. Merak etmeyin burnumdan geldiBu olaya da ayrı tiltim.
Nasıl bilet paranıza kadar , kalacak yerinize kadar , yediğiniz lokmaya kadar bir kuruş bile ödemeden birine karşilattiriyorsunuz ya?? 3 günde 1500 TL harcayan erkek bence fuckboddy olarak falan görmez, her şeyin bir adabı olduğu gibi fckbyddyliğin de bir usulü , erkanı var. O da daha rahat ve ulaşılabilir olmasıdir. Böyle paraların döndüğü, geceliğini 500 TL olduğu iş çok daha başka bir sektör.
Adam zengin olabilir ama bu demek değildir ki sponsorunuz olsun, bir keresinde iş dolayısıyla tanıdığım, evinde şahin besleyecek ekonomik güce sahip bir Arap beyle çıkmıştım, ona rağmen adamin beni götürmek istediği adı duyulmus restorana gitmektese 'gel İstanbullu gibi takilalim' diye adama sahildeki satıcıdan on liraya balık ekmek ısmarladım,vapura bindirip kız kulesinde karşısında sokak satıcılarından çekirdek falan aldım, çay ismarladim (dönüşte geceyarisina kaldık diye beni tek bırakmak istemedi, taksi tuttu. Tek masrafı bu olmuştu). Yani adam milyarder diye, benden belki de yüz kat daha zengin diye neden kendime sponsor yapayım ki? Aynı şekilde kendi sevgilimle bir haft tatile cikmissam da üç günü o öder, üç günü ben öderim,ya da ikimizin gidiş dönüş biletlerini ben alırım onceden, otel işini o ayarlar... 30 yıllık hayatımda flört olarak kimler geldi kimler geçti, kimseye 1500tlyi geç, 150 lira bile kitlememişimdir. Bence bu davranışa bir son verin, kimse sizin sponsorunuz değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?