flört.. soru işaretleri..

Konuşurken sıkılmışsın elektiriğiniz tutmamış zaten .Yol yakınken ayrılmanız iyi olmuş vakit kaybı olacaktı .

bence görüş tam emin ol bitireceksen öyle bitir

Çok negatifsin

Bir insanın hep kendinden anlatması hadi belki heyecanına bağlayıp sizi etkilemek istediği düşünerek yanlış düşünülmeyebilirdi fakat sizin anlattıklarınız karsisinda sadece hmm deyip yine kendini anlatması bence olumsuz bir durum...ve karşı taraftaki insanın bencil ve tabiri caizse kendisine aşık biri olduğunu gösteriyor. Ayrica akilli bir insan karsi taraf kendisine uygunmu degil mi anlamak icin karsi tarafida konusturur tanimak adina. Demekki iliskide zaten karsi tarafin ozellikleri onem tasimiyor onun bilinc altinda cunku zaten hersey onun istedigi gibi olacak.
Belki cok pesin hukumlu vede negatif gibi oldum ama bence yeterince gosterge hep kendinden bahsetmesi..

Ama sorun etmeyin yani benim için taa oradan gelecek diye, tanışacaksanız da tanışın. O da sizi düşünmüyor yani hep kendimden bahsediyorum işte oda kendini anlatsin ayip oluyor demiyor. Icinizde kalsın istemiyorsanız bir görün ama bence aslında olumsuz bir durum, tayin durumuda varmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…