• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flort olarak mi arkadas olarak mi devam?

Twitter hesabım yok ama genelde twitt diye bahsettiklerini duymuştum. Demekki buna farklı bir tarafı .
bolca yazarak iletisim kurulabilen bir yer. ozelden ya da herkese acik (yazilan seye yorum atarak) konusulabiliyor. onceden cok guzeldi. espiriler paylasilirdi, gulmeye girerdim. son siralar sadece siyaset ve ekonomi konusuluyor. ic karartici 😶

Ben bir sefer demet akalınla ilgili tweet atana yürümüştüm :D Düşün DEMET AKALIN :D o yüzden çokta şaaapma. Adam eğleniyor belli ki.

Öyle bi kezboşa benzemiyorsun :KK70:
Bu arada kültürlü yürüşme iyidir. Altı üstü fingirdeyeceksin :KK70: nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap. Kullan at gerekirse hxhsjd
Cok kendini gelistirmis kulturlu biri ya bazen biri benimle dalga mi geciyor diye dusunuyorum 😂😂 artik konusma nereye giderse serbest biraktim...

Ya sosyal medyanın amacı zaten tanımadığın insanlarla da etkileşime geçebilmek😄 Yani wp grubu kurarsın amaç sadece arkadaşlarınla muhabbet etmekse. Bana çok normal geldi adamın her şeyi. Yani oh poor baby'i de ah zavallım der gibi alayla yazmış olabilir. Oh poor baby cry me a river gibi😁 Yani bir de nothing at the stake sosyal medyada flört sonuçta bence sonuna kadar git bakalım nereye varacak

kadina oh poor baby gibi bisey yazmis......

Oh poor ne demek
Bide menitonu cidden anlamadim🤔🙄🤭😁
"Yaaaa kıyamam" anlamında kullanılan bir şey.
Şimdi baktım da WhatsApp mesajlarima,bin kere demişim.
IMG_20211218_175449.jpg

Ne var ki bunda, çok iyi tanımadığım insanlara da demişliğim vardır , ucagini kaçırana, üzücü bir şey anlatana denir yani
Aylar önce gördüğünüz bu kelimeye takilacak kadar kıskanç biriyseniz bu çocuktan size ekmek çıkmaz. Adam neticede özgürlükler ülkesinde yaşıyor
Ayrıca ona buna mention atma huyu olmasa size de yazmazdi heralde . Adam demek ki aktif olarak kullanıyor sosyal medyayı. Rahatsız oluyorsaniz sosyal medya aracılığıyla tanıştığıniz kişilerden uzak durun. Çünkü size yazan,başkalarına da yazmıştır..
Onun dışında bebenin gelme planları var mıymış senin şehrine? Eger varsa ne ala, konuş bakalım, geldiğinde bulusursun. Ama yoksa ne işin var ,bir de elin adamının yolunu mu bekleyecegin? Saat farkı cabası...

*Bu arada yakın bir arkadaşım sosyal medya olmasa da Internet aracılığıyla tanıştığı adamla nişanlandı, nişanlılık vizesi onaylaninca gidip düğün yapacak. Olmaz diye bir şey yok

İyide güzelim burdada kimse kimseyi tanımıyor ama yorumlasıyoruz, fikir sahibi oluyoruz, konular açıyoruz ona bakarsak burda sende kimseyi tanımıyosun neticede ama soru sordun bak ne güzel herkes cevaplamıs.

Twitter’da öyle bir yer açık ortam kimisi anonim takılır kimisi ismiyle cismiyle Facebook değil ki kabul ettiklerinle konus, bic. Dünya nerdeyse Twitter’da dönüyor. Twitter’ın amacı bu.
Herkesin prensipleri farklı sen tanımadıklarına menşın atmazsın mesela ama sen atmıyosun diye o da atmayacak değil prensibi yok demek.
Ama bu adamıda tanımıyordun mensınlasmıssınız tanımıs oldun. Flörtlesmeye devam edin. Keyfine bak sevgili olup ortamı mahvetme.

Back
X