• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flort olarak mi arkadas olarak mi devam?

Anladım ozaman daldan dala uçup duruyor. Siz cvp verip sohbet ediyorsunuz. Ama ben olsam şüphelenirdim acaba benim gibi cvp verenlerle de benimle olduğu gibi samimi mi diye🤔

Çok güvensiz biri olarak bence...
ben oylesine yaziyordum gunde 3-4 mesaj seklinde, o da ayni sekilde ama sohbet ilerlemeye baslayinca profilini inceleyeyim dedim ve bunlari gordum 😒 erkeklere de yazmis ayni sekilde o yuzden ben mi abartiyorum diye supheye dustum ve bu konuyu actim.

kendisiyle ayni meslekten bir kadina. kadin cevap vermemis. kadini takip ediyor ama kadin onu takip etmiyor. bu poor baby disinda da mention yok. kadin bi konuda uzuldugunu agladigini yazmis o da bunu yazmis.

E adam seviyor demek ki insanlarla iletişim halinde olmayı. Sonuçta sizinle de böyle tanışmış.

selamlar herkese,
sosyal medyada spesifik bir konuda bir seyler yazdim,
daha sonrasinda o alanla alakali anonim bir hesap bana mesaj atti, zaten benim hesabim da anonimdi,
meger amerikada o yazdigim konuyla alakali bir meslekte calisiyormus ve gorunce yazmak istedim dedi, yazdigim konuda uzun uzun konustuk,
takip ettigi hesaplara ve takipcilerine baktigimda gercekten dedigi meslekten kisiler vardi,
bana yazmadan once de o konuyla alakali seyler paylasmisti,
cok da detayli incelemedim acikcasi profilini, oylesine gunde 3-4 mesaj konusmaya devam ettik baslarda, turkiyeyi turkce konusmayi ozluyordu ancak ordaki hayatindan bunun disinda memnundu,
her neyse birkac ay biz bu sekilde gunde az az da olsa konustuk, eninde sonunda sohbetin bitecegini dusunup cok da sallamadim,
ama garip bi sekilde sohbet ilerledi,
su an florte kaymak uzere, bu yuzden profilini detayli inceleyeyim dedim,
oyle rastgele mention attigi hesaplar var, basta sandimki kizlara mention atmis ancak sonrasinda baktigimda kizlara da erkeklere de mention atmis, genelde espirili seyler, elon musk’a dahi mention atmis ama bunlar bana garip geldi acikcasi. yani neden tanimadigin kizlara, erkeklere mention atarsin ki? ve son nokta 5-6 ay once bir kadinla da mentionlasmis, kadina oh poor baby gibi bisey yazmis. kadini tanimiyor muhtemelen. o kadina yazdigi sey disinda yazdigi kisilere espiri seklinde seyler yazmis, bir yurume seklinde degil yazilan sey hakkinda espiri seklinde ve hem erkeklere hem kadinlara yazmis. toplamda bu sekilde espirili 10-15 mention var.

sizce sosyal medyadan oylesine bir arkadasim olarak mi kalmali, yoksa florte izin vermeli miyim? yasim 25 onun 35. basta ikimiz de birbirimizin fotografini gormemistik. sonradan gorduk.
Konuş gitsin canım ne olacak içinden nasıl geliosa öyle konus.. boşver ona buna sunu yazmısı sen konusmana bak

ben oylesine yaziyordum gunde 3-4 mesaj seklinde, o da ayni sekilde ama sohbet ilerlemeye baslayinca profilini inceleyeyim dedim ve bunlari gordum 😒 erkeklere de yazmis ayni sekilde o yuzden ben mi abartiyorum diye supheye dustum ve bu konuyu actim.
Erkeklere yazdıysa normal demek ki... Madem flörtleşmeye doğru gidiyor yüz yüze gelince bir anda bu konuyu aç bakalım ne tepki verecek.

Menşorlara takılıyosan sevgili olursanız uzaktan ilişkiyi nasıl yürütcen 😁 eğer çok kapılmadıysan bence hiç flört işine girme..bi de çocuk amerikada azıcık eli yüzü düzgünse yazılanı da çok olur malum dolar 😂

Menşorlara takılıyosan sevgili olursanız uzaktan ilişkiyi nasıl yürütcen 😁 eğer çok kapılmadıysan bence hiç flört işine girme..bi de çocuk amerikada azıcık eli yüzü düzgünse yazılanı da çok olur malum dolar 😂
aslinda ben cok takilmadim, acaba amerikada diye gozume perde indi ve gercekleri goremiyor muyum diye bu konuyu actim 😂

Mention etiketleme veya cevap verme anlamında kullanılıyor Twitter'da.

”Oh poor baby”nin Türkçesi ise “Ah zavallı bebeğim”dir. Bunu bir kadına yazmış diyorsunuz. ”poor girl” veya “poor lady” yazmış olsaydı sıkıntı olmazdı ama “baby” erkeklerin ya sevgililerine ya da yürüdükleri kadınlara kullandıkları bir hitap şeklidir İngilizcede. Ben sorun ederdim. Kadını tanımıyorsa bile uçana kaçana yazan bir tip demek ki.

Menşınlara takılmadıysan, çok kıskanç değilsen, uzaktan ilşki yürütebileceksen konuş o zaman..Şimdi bak düşündüm orda ortamlar rahat kızlar rahat erkekler bizim tripleri de çekmek istemiyolar rahat kızları görünce😂😂 Ben senin içini karartmadan susuyorum😂

Menşınlara takılmadıysan, çok kıskanç değilsen, uzaktan ilşki yürütebileceksen konuş o zaman..Şimdi bak düşündüm orda ortamlar rahat kızlar rahat erkekler bizim tripleri de çekmek istemiyolar rahat kızları görünce😂😂 Ben senin içini karartmadan susuyorum😂
bulmus benim gibi citiri bunlari o dusunsun 😏 ben daha flort etsem mi ondan bile emin degilim herkes farkli bir sey diyor, benim kafa corba zaten 😂

Adamın paylaştığı şeylere fazla anlam yüklenmiyor musunuz🙄 Yazdıysa da yazmış, öylesine laf attı belki vakit geçirmek için bundan adamla ilgili ne çıkarılma varabiliriz ki burdan🙄 Öte yandan adam ABDde yaşıyor, göremeyeceğiz biriyle flört edip ne yapacaksınız😶

Adamın paylaştığı şeylere fazla anlam yüklenmiyor musunuz🙄 Yazdıysa da yazmış, öylesine laf attı belki vakit geçirmek için bundan adamla ilgili ne çıkarılma varabiliriz ki burdan🙄 Öte yandan adam ABDde yaşıyor, göremeyeceğiz biriyle flört edip ne yapacaksınız😶
ailesi burda, türkiyeye geliyor neden göremeyeyim ki 🤔

Bu ayırıcı bir tanı değil ki. Önceden flört de etmiş olabilir, etmemiş de. Hepimiz flört ediyoruz ordan burdan.
Twitter'ın olayı zaten iletişim kurmak ki anladığım kadarıyla anonimmiş bir de. Bazıları da özel mesaj yoluyla yapıyordur bunu. Kimin sosyal medyada neler yaptığını bilemezsiniz ki. Tanıyın, bakın kendiniz anlarsınız zaten. Büyütülcek bir şey değil bence.

sosyal medyada spesifik bir konuda bir seyler yazdim,
daha sonrasinda o alanla alakali anonim bir hesap bana mesaj atti, zaten benim hesabim da anonimdi,
meger amerikada o yazdigim konuyla alakali bir meslekte calisiyormus ve gorunce yazmak istedim dedi, yazdigim konuda uzun uzun konustuk,
Adam herkese o şeyden attığı gibi sizede atmış işte. Oltaya hangi balık takılırsa oradan devam ediyor.

Back
X