ama ama benim yazdigim konu onun meslegiymis, benle konusmadan aylar once de o konuda bir seyler paylasmisAdam herkese o şeyden attığı gibi sizede atmış işte. Oltaya hangi balık takılırsa oradan devam ediyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama ama benim yazdigim konu onun meslegiymis, benle konusmadan aylar once de o konuda bir seyler paylasmisAdam herkese o şeyden attığı gibi sizede atmış işte. Oltaya hangi balık takılırsa oradan devam ediyor.
Bekar olan her erkek gözümüzde hala çocukturcocuk mu essek kadar adam![]()
bu dille alakali bir sey degil. sosyal medyada o uygulamada o seye mention diyor herkes.3 dil biliyorum mention derken ne kastettiginizi anlamadim
ben de kendimi hala cocuk olarak goruyorum, yetiskin olmak istemiyorumBekar olan her erkek gözümüzde hala çocuktur![]()
Bende hiç duymadım bu kelimeyibu dille alakali bir sey degil. sosyal medyada o uygulamada o seye mention diyor herkes.
hahahah dogru diyorsunBence ne yap et evlen Türkiye batıyor keşke benim de Amerikada flörtüm olsa!!
o uygulamaya has bir sey. cok normalBende hiç duymadım bu kelimeyi![]()
Ne uygulaması ?o uygulamaya has bir sey. cok normal![]()
Ne uygulaması ?
Twitter hesabım yok ama genelde twitt diye bahsettiklerini duymuştum. Demekki buna farklı bir tarafı .
bolca yazarak iletisim kurulabilen bir yer. ozelden ya da herkese acik (yazilan seye yorum atarak) konusulabiliyor. onceden cok guzeldi. espiriler paylasilirdi, gulmeye girerdim. son siralar sadece siyaset ve ekonomi konusuluyor. ic kararticiTwitter hesabım yok ama genelde twitt diye bahsettiklerini duymuştum. Demekki buna farklı bir tarafı .
Konuş o zaman zaten uzaktaymıştamamen güvenmiyorum tabi. ben de anonim hesap kullaniyorum bu arada.:/
ah benim hayallerim vardi...Ben bir sefer demet akalınla ilgili tweet atana yürümüştümDüşün DEMET AKALIN
o yüzden çokta şaaapma. Adam eğleniyor belli ki.
Öyle bi kezboşa benzemiyorsunah benim hayallerim vardi...amerikadaki evimizi bile hayal etmistim dermisim
![]()
Cok kendini gelistirmis kulturlu biri ya bazen biri benimle dalga mi geciyor diye dusunuyorumÖyle bi kezboşa benzemiyorsun
Bu arada kültürlü yürüşme iyidir. Altı üstü fingirdeyeceksinnasıl mutlu hissediyorsan öyle yap. Kullan at gerekirse hxhsjd
"Yaaaa kıyamam" anlamında kullanılan bir şey.kadina oh poor baby gibi bisey yazmis......
Oh poor ne demek
Bide menitonu cidden anlamadim![]()