Flört etmeyi beceremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lyanna Mormont un yorumunu şimdi gördüm ben
Benim de gece gündüz yazışıp, konuştuğum, görüştüğüm adam aldatıyormuş. Ama beni değil sevgilisini
Kadın aradı beni, uyardı sağ olsun :)
Benden başka bir sürü kişi varmış zaten. Sevgisiyle de aynı şehirdeler, işi gücü olan insandı. Ne ara fırsat buluyordu bilmiyorum.
Sevgilisinden sonra aradı beni, "ya ben sana söylemedim ama benim sevgilim var" dedi. Öğrendiğimi bilip de haber vermesi ne manaysa artık

Sağolun valla zaten kaygiliyim şimdi acaba bu çocuk kaç kişiyle konuşuyor bunun da sevgilisi varda söylemiyor mu diye düşünüyorum

Son kısım bence hala oluru var mı diye yoklamak

İşin ahlak boyutunu geçtim ben nasıl vakit buluyorlar onu çok merak ediyorum.

Erkek arkadaşımla ilişkiye ilk başladığımız zaman beni doğru dürüst aramaz mesaj atmazdı. Tabi daha 16 yaşındaydık.
Şu an 6 senedir ilişkimiz var gayet mutlu ve uyumlu bir çiftiz ve oldukça ilgili.
Bence erkeklerin tavrı zamanla değişiyor. Yalnızca zamana bırak.
Su yolunu buluur.

Sağolun valla zaten kaygiliyim şimdi acaba bu çocuk kaç kişiyle konuşuyor bunun da sevgilisi varda söylemiyor mu diye düşünüyorum
takilmayin,olacağı varsa oluyor
bu sekilde hayati kendinize zindan etmeyin cok manasiz

Arkadaşlar Allah aşkına benim zaten kaygı sorunum filan var psikolojik ne biçim şeyler konuşuyorsunuz yapmayinnn lütfen amaaaa
Amacımız sizi kaygılandırmak değil.
Bir erkek ne kadar yazarsa yazsın, yapacağı varsa yine yapar. Tek kriteriniz bu olmasın, onu söylemek istiyoruz.
Ne adamlar var az konuşur az yazar ama düzgün adamdır. Ne adamlar var işte bizimkiler gibi üstünüze titrer arkanızdan iş karıştırır.

Lyanna Mormont un yorumunu şimdi gördüm ben
Benim de gece gündüz yazışıp, konuştuğum, görüştüğüm adam aldatıyormuş. Ama beni değil sevgilisini
Off bunun üstüne çıkacak şahane bir hikayem var ama konu sahibi üzülüyor yazmayayım.

Son kısım bence hala oluru var mı diye yoklamak

İşin ahlak boyutunu geçtim ben nasıl vakit buluyorlar onu çok merak ediyorum.

Onu ben de anlamadım. Tek ben olsam bir nebze anlarım da o kadar kişi olunca insanın kafası karışır.
Farklı şehirlerdeydik biz ama tanıyorum yani bu insanı. İşini gücünü de biliyorum. Çok yoğun çalışıyordu, ona rağmen en ufak fırsatta arıyordu, mesaj atıyordu. Kamerada konuşuyoruz, haberleşmediğimiz an yoktu.

Hani diyorlar ya "sosyal medyada kız fotoğrafı yok, demek ki sevgilisi yok". Onların da fotoğrafı yoktu ama evlilik planı yapıyorlarmış meğer.
Bazı insanlarda vicdan, empati denen şeyler yok gerçekten

Kaygılanın diye söylemiyoruz. Herkesin başına her an her şey gelebilir. Sürekli kaygıyla yaşanmaz ki.

Çok düzgün adamlar da var. Önyargılı olmayın ama belli bir seviyeye gelene kadar gözü kapalı güvenip hayaller kurmayın.
Güvenmemezlik yapmakla kendini olacaklara hazır tutmak aynı şey değil.

Ben o anlattığım kişiyle 1,5-2 aydır flört ediyordum. Çok da bulutların üzerindeydim. Ama gerçekleri öğrenince dünyam başıma yıkılmadı. Birkaç gün sinirimden ağladım, sonra geçti.

Şimdi sevgilimle kaç senedir beraberiz, gözü kapalı güvenirim.
Aldatılsam yıkılırım, dötü başı toplamam çok zor olur ama bunu düşünerek yaşayamam. Olacağı varsa olur. Kaygılanmamın bir faydası yok.

Kadın beni "sen farklısın ama ben anladım. Diğerleri günübirlik ilişkilermiş, seni önemsediği belli" diye teselli etmişti. Hem buna hem soğukkanlılığına şok olmuştum.
Bunun üstüne çıkacaksa benim bile yüreğim kaldırmaz

Ben kadınla konuşmadım.
Henüz resmi olarak boşanmadığı KARISINI ve beraber yaşadığı SEVGİLİSİNİ öğrendim sadece İkisini de bilmiyor olduğumu söylememe gerek yok sanırım

Ben kadınla konuşmadım.
Henüz resmi olarak boşanmadığı KARISINI ve beraber yaşadığı SEVGİLİSİNİ öğrendim sadece İkisini de bilmiyor olduğumu söylememe gerek yok sanırım

Harem kurmaya çalışmış resmen.
Böylesinin gözünü toprak doyurur ancak. Gerçi toprağa da hallenebilir belli olmaz

konu sahibi bu yorumu daha cok dikkate almani oneriyorum. :)
ne cektik be diye caps atasim geldi
egitilmezler valla
takilmayin,olacağı varsa oluyor
bu sekilde hayati kendinize zindan etmeyin cok manasiz

Birde gönül n boka konma ozelligi var galiba . Şimdi ben bu adamla tanıştım ve bulustum ya bir kez bir elektrik hissettm ona karşı konuşmak istiyorum yazması mutlu ediyor filan. Başka bir adam vardı beni intagramdan eklemişti bnde hiç oralı olmamistim hatta cemkirmistim ne ekliyorsun önüne geleni diye. Sonra konuştuk sohbet ettik meğer nasıl bir hayatı olmuş yetimhane ayrılan anne baba vs bunlara rağmen auan veteriner hekim çok çalışkan saygın işi var aile kurmak istiyor ve bana çok ilgili davenaiyor buluşmak istiyor devamlı çirkin de değil ama baktığımda yakışıklı da gelmedi pek içimde.o his oluşmadı. Keşke bu kişiden hoslasaydim.diyorum işte niye hep boyle ters olur ki dimi... Mesela şuan basım tuttu ikisi de mesaj atmıştı basım ağrıyor dedim beğendiğim çocuk hadi geçmiş olsun benm gözler gitti iyi geceler yazdı diğeri ise AA dur ben hastanede hocaya sorucam sole böle yap gibi tavsiyeler veriyor daha ilgili mesela.. ah ah hep boka konsun gönül hep bok. Bu arada ikisiyle de bişey degiliz biliyorsunuz ... Yeni tanisilmis insanlar.suan ikisi de.

Ah ah, kadınların efendi adam yerine piç tercihi diyoruz buna.

Bakın ilgilenen sorana, üstünüze düşene mesafelisiniz, daha kaçanı kovalıyorsunuz. Çoğumuz böyleyiz aslında. Ben en azından.

Her zaman istediğimiz adamdan hoşlanamıyoruz, o çekim, o elektrik olmuyor. Halbuki ne güzel olurdu değil mi, "bu adamı seveceğim" dediğimiz an sevebilsek.

Öyle bir an geliyor ki gözünüz yakışıklı mı çirkin mi görmüyor. Başka bir konuda yazmıştım, beni en çok üzen adamlar hep göbekli adamlardı Ama o elektriği alamadığınızda her şey batıyor size, çok normal.

O veteriner beyle hiç buluştunuz mu? Yani reelde de tanıştınız mı yoksa şu an sadece yazışıyor musunuz?

Az önce görüntülü konuştum .. yüzyüze görüşmedim hiç daha içimden bile gelmiyor o elektrik yok yani .. keşke olsaydı :/ ama bu da garip geliyor bana ilgili olmayı anladım da bu çok üzerime düşüyor garip biri yani mutlu olmam için uğraşmak istiyormuş yok işte bebek gibi ruhun var be kadın böyle garip ve içten samimi davranması bana batıyor elektrik olmadığı için sanırım. Diğeri ise elektrik aldım o da mesaj atıyor aslında kaçmıyor bugün baya yazdı bana mesajlastik ama diğeri kadar ilgili filan değil ve daha belirsiz biri

Yapı meselesi bu tamamen bende çok flörtöz biri değilimdir. Mutlaka karşındakini etkileyen başka iyi özelliklerin vardır. Yoksa karşındakide senle flört edemez. Sohbetin güzeldir, gülüşün güzeldir, görünüşün, enerjin güzeldir vb... O yüzden kendini ben bunu beceremiyorum diyip üzme. İnsandaki aura çok önemli bence o iyi olunca bir şey yapmaya gerek kalmıyor

Bacım bu ne perhiz bu ne lahana tursusu
Hem adam baskalariyla da konusuyor mudur diye geriliyorsun hem de sen sana meyli olan biriyle görüntülü konusmaya devam ediyorsun.

Bacım bu ne perhiz bu ne lahana tursusu
Hem adam baskalariyla da konusuyor mudur diye geriliyorsun hem de sen sana meyli olan biriyle görüntülü konusmaya devam ediyorsun.

Ya hiç içimden gelerek konuşmadım ısrar etti açıkçası . Ben biriyle konuşurken başkaları ile konuşan biri de değilim aslinda. Çocuğa ben senle arkadaş olurum o niyetle bakıyorum da dedim hayat bu belli olmaz diyor. Benim kastettigim neden hep böyle oluyor üzerimize düşene bizi önemseyen e keşke aynı hisleri duysak..

Kaçan kovalanır unutma 2 kere evlenmıs bır abla tavsıyesı

Hani diyorlar ya "sosyal medyada kız fotoğrafı yok, demek ki sevgilisi yok". Onların da fotoğrafı yoktu ama evlilik planı yapıyorlarmış meğer.
Bazı insanlarda vicdan, empati denen şeyler yok gerçekten
sırf bu sebeplerden benim söylemem dışında fotoğraf paylaşmayan biriyle olmam sanırım, ciddi iliski kıstasında tabi. Ben söyledikten sonra zaten anlamı olmaz , kendi bunu gostermedikce bir cacık olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…