Flört etmeyi beceremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence burda bir üye yazmış ve çok haklı bence mantıklı geldi .. demiş ki tek ilgili olan esimdi ve sürekli yazardı dusunmeme gerek kalmazdı püf nokta bu bence oyleee surekli dert ettiriyorsa bu durumu olacak.gibi biri değildir zorlamamak lazımdır yani belkide
Katiliyorum bir erkek acaba mesaj atacakmi arayacakmi diye dusunduruyorsa uzak dur.beni cok seveni ben sevemedim hic o supheye dusurmediler ama beni sevmeyeni ben sevdim hep o supheyi yasadim.esimde karsilikli cok sevdik kesinlikle beni birakacakmi korkusu olmadi cok cok ilgiliydi

Eğer biriyle görüşmeye başlarken sonunu evlilik olarak görüp o niyetle başlıyorsanız o zaman Amerika'ya gitme düşüncesi olan adam sizin için uygun bir aday olmaz, bu konuda hak veriyorum. Herkesin flört, ilişki anlayışı ve beklentisi farklı, burada kendinize uygun bir yol izlemeniz evet sizin için daha doğru olur.

Söyledim aslında planı olan biri niye biriyle tanışır ki gerçi herkes ben gibi aynı amaçla tanışmayabulir dedim . O da bir dk sonramizi bilmiyoruz ki dedi belki ben değil sen gidicen bilinmez filan dedi .. bnde akışa bırakmayı düşündüm

Katiliyorum bir erkek acaba mesaj atacakmi arayacakmi diye dusunduruyorsa uzak dur.beni cok seveni ben sevemedim hic o supheye dusurmediler ama beni sevmeyeni ben sevdim hep o supheyi yasadim.esimde karsilikli cok sevdik kesinlikle beni birakacakmi korkusu olmadi cok cok ilgiliydi

Nasıl tanistiniz peki eşinizle evlilik olur dusunceniz varmiydi baslarda

Nasıl tanistiniz peki eşinizle evlilik olur dusunceniz varmiydi baslarda
Biz direk gorucu usulu tanistik o yuzden bi sıkntı olmadi ben aldatildim ve hic kimseyle flort etmeyecem gorucu usulu evlenecem dedim.baska gorustuklerimde oldu gorucu usulu ama ben esimi gorunce elim ayagim titredi onunda ayni sekilde

Biz direk gorucu usulu tanistik o yuzden bi sıkntı olmadi ben aldatildim ve hic kimseyle flort etmeyecem gorucu usulu evlenecem dedim.baska gorustuklerimde oldu gorucu usulu ama ben esimi gorunce elim ayagim titredi onunda ayni sekilde

Tipini beğendin yani :) elektrik meselesi. Görücü usulü nasıl getiriyorlar ya genelde bana hiç çıkmıyor mesela. Yengem filan demiştir iki kez akrabalarından kız arayan var diye. Ama ben şöyle düşünüyorum genelde böyle kendi bulamayan beceriksiz yüzüne bakılmaya erkekler oluyor diye düşünüyorum yada işte yaşı geçiyor annesi zorla kız bakıyor. Güzel eğitimli yakışıklı bir erkek kendi bulur gibi geliyor

Söyledim aslında planı olan biri niye biriyle tanışır ki gerçi herkes ben gibi aynı amaçla tanışmayabulir dedim . O da bir dk sonramizi bilmiyoruz ki dedi belki ben değil sen gidicen bilinmez filan dedi .. bnde akışa bırakmayı düşündüm
Tanışır bence tanışmasında sıkıntı yok.
Adam kimbilir ne zaman gidecek, o zamana kadar niye kendini dışarıya kapatsın?
Mesela benimle tanışmış olsa ben dert etmezdim.

Dediğim gibi bu tamamen flörtten, ilişkiden ne beklediğinize, nasıl bir şey istediğinize göre değişiyor.

Tanışır bence tanışmasında sıkıntı yok.
Adam kimbilir ne zaman gidecek, o zamana kadar niye kendini dışarıya kapatsın?
Mesela benimle tanışmış olsa ben dert etmezdim.

Dediğim gibi bu tamamen flörtten, ilişkiden ne beklediğinize, nasıl bir şey istediğinize göre değişiyor.

Bende korku var ya .. atıyorum sevgili olduk falan alıştım ona pat diye giderse nolcak diyorum özgüven sorunu galiba sonuçta beni seviyorsa onda ayrı kalmak istememeli

Tipini beğendin yani :) elektrik meselesi. Görücü usulü nasıl getiriyorlar ya genelde bana hiç çıkmıyor mesela. Yengem filan demiştir iki kez akrabalarından kız arayan var diye. Ama ben şöyle düşünüyorum genelde böyle kendi bulamayan beceriksiz yüzüne bakılmaya erkekler oluyor diye düşünüyorum yada işte yaşı geçiyor annesi zorla kız bakıyor. Güzel eğitimli yakışıklı bir erkek kendi bulur gibi geliyor
simdi gorucu usulu yolda falan oglanin annesi seni begeniyor gelmek istiyor gibi.ama esim oyle olmadi birisi haber vermis oyle geldiler benide begendiler sonra esimle biz gorustuk birbirimizi begendik ve evlendik bu arada Evet esimin yasi buyuk buyuk olmasinin nedeni kiz bulamadigi icin degil evlilikten sogmus olmasi kaynimla yengesinin evliligini gormus kadinlardan nefrt etmis hatta ben evlenmeyecegim diye geziyormus ama bana gelmis iste oylesine.birde esim cok donanimli harika bir insan butun ailesi onun agzina bakar sanki en kucuk o degilde abisigilden buyuk gibidir giyimine cok dikkat eder cok guzel yemek yapar ben evde yokken evi derli toplu bulurum cok ilgili bir babadir ayrica aramizdaki tek sorun yas farki bazn beni cocuk gibi goruyor onun disinda cok mutluyum cok sukur

Bende korku var ya .. atıyorum sevgili olduk falan alıştım ona pat diye giderse nolcak diyorum özgüven sorunu galiba sonuçta beni seviyorsa onda ayrı kalmak istememeli
Haklısınız, yani "amaan giderse gitsin canım nolacak" demem. İnsan tabii ki üzülüyor. Bunu demek havada kalıyor. Ama şu var, ne kadar üzülseniz de siz maviay olarak kalmaya devam ediyorsunuz. Hayat devam ediyor.

Bence o sevgiliden ayrıldıktan sonra yerle bir olmanın sebebi sevgiliyi hayatın tek merkezi haline getirmek. Sevgiliniz olması hayatınızdan vazgeçmeniz anlamına gelmiyor. Sevgiliniz varken de arkadaşlarınıza, kendinize, hobilerinize vakit ayırırsanız, sevgilinizden sonra sudan çıkmış balığa dönmüyorsunuz.

Ama "ya giderse, ya üzülürsem" diye korkarak da ömür geçiremezsiniz.

Sizi çok iyi anlıyorum çünkü ben de insanlara alışırım. Flörtlerime de alışırım mesela, özellikle sık yazışıyorsak veya beraber anılarımız oluyorsa. Ama o flörtün bitmesi beni bitirmez. Evet belki iki gün mesajları ararım sonra geçer. İnanın bir süre sonra siz de öyle olursunuz.

Benim hem eğlenceli hem trajikomik flört geçmişim var :KK70:
Mesela kaç defa görüştüğümüz, benimle takılmak için arkadaşlarını eken, haftasonu evde içme planı yaptığımız adam görüşmemizden iki gün önce eski sevgilisiyle barıştığını yazdı bana :KK70:

Bu arada her gün saatlerce yazıştığımız, sabah günaydın mesajıyla uyandığım, akşam iyi geceler mesajıyla uyuduğum, akşam iş çıkışı arayan 1 saat telefonda konuştuğumuz adamın hayatında benimle beraber 2-3 kadın daha vardı aynı anda! Yani bu da bir garanti değil aslında.

O yüzden akışına bırakın. Üzülürseniz üzülürsünüz, dünyanın sonu değil. Peki ya üzülmezseniz ve her şey çok güzel olursa?

(Ay destan yazmışım pardon :KK70: )

Haklısınız, yani "amaan giderse gitsin canım nolacak" demem. İnsan tabii ki üzülüyor. Bunu demek havada kalıyor. Ama şu var, ne kadar üzülseniz de siz maviay olarak kalmaya devam ediyorsunuz. Hayat devam ediyor.

Bence o sevgiliden ayrıldıktan sonra yerle bir olmanın sebebi sevgiliyi hayatın tek merkezi haline getirmek. Sevgiliniz olması hayatınızdan vazgeçmeniz anlamına gelmiyor. Sevgiliniz varken de arkadaşlarınıza, kendinize, hobilerinize vakit ayırırsanız, sevgilinizden sonra sudan çıkmış balığa dönmüyorsunuz.

Ama "ya giderse, ya üzülürsem" diye korkarak da ömür geçiremezsiniz.

Sizi çok iyi anlıyorum çünkü ben de insanlara alışırım. Flörtlerime de alışırım mesela, özellikle sık yazışıyorsak veya beraber anılarımız oluyorsa. Ama o flörtün bitmesi beni bitirmez. Evet belki iki gün mesajları ararım sonra geçer. İnanın bir süre sonra siz de öyle olursunuz.

Benim hem eğlenceli hem trajikomik flört geçmişim var :KK70:
Mesela kaç defa görüştüğümüz, benimle takılmak için arkadaşlarını eken, haftasonu evde içme planı yaptığımız adam görüşmemizden iki gün önce eski sevgilisiyle barıştığını yazdı bana :KK70:

Bu arada her gün saatlerce yazıştığımız, sabah günaydın mesajıyla uyandığım, akşam iyi geceler mesajıyla uyuduğum, akşam iş çıkışı arayan 1 saat telefonda konuştuğumuz adamın hayatında benimle beraber 2-3 kadın daha vardı aynı anda! Yani bu da bir garanti değil aslında.

O yüzden akışına bırakın. Üzülürseniz üzülürsünüz, dünyanın sonu değil. Peki ya üzülmezseniz ve her şey çok güzel olursa?

(Ay destan yazmışım pardon :KK70: )

Oha masaallah yaaa hem sana sabah aksam yazıp bi saat konuşup hemde başkaları ile he vay bee zaten güvensizm dur kız anlatma böyle şeyler hepten kafayı yeniyim. Evet üzülücm diye korkarak geçti ömrüm 27 yasindayim elde var iki sevgili liseyi saymazsam onlar da korka korka kötü olan ilişkiler hemen biten.. bunu aşmak lazim

Görüyorum ve arttırıyorum 😅 haftanın 5 günü yanımda olan, dibimden ayrılmayan adam beni aldatıyormuş. (m.ö.ex)

Konuya yorumum cilek.yagmuru cilek.yagmuru nun ki gibi olurdu.

Zaten sizi ilk dakikadan hayatının merkezine alan adama şüpheyle bakın. Normal değildir. İnsanların hayatında yer etmek için vakit geçirmek, beraber bir şeyler yaşamak gerekir öncelikle.

Ama flört döneminde de yeterli ilgi alakayı göstermeyen adamla da olmaz.
İlginin derecelerini öğrenmeniz gerekiyor.

Görüyorum ve arttırıyorum 😅 haftanın 5 günü yanımda olan, dibimden ayrılmayan adam beni aldatıyormuş. (m.ö.ex)

Zaten sizi ilk dakikadan hayatının merkezine alan adama şüpheyle bakın. Normal değildir. İnsanların hayatında yer etmek için vakit geçirmek, beraber bir şeyler yaşamak gerekir öncelikle.

Seninkine de ben ekliyor ve arttiriyorum,aktif yazistigim gorustugum ilgisini eksik etmeyen eski sevgilim biz sevgiliyken başka bir kadini hamile birakti ahahahahahha :KK70:

"Çok önemsemiyor mu" demişsiniz, evet çok önemsemiyor. Ama sorun onun önemsememesi değil, sizin fazla önemsiyor oluşunuz.
Adamla internette tanışmışsınız, bugün ilk buluşmanızdı sanırım. Amerika hayalinden bahsetti diye "e bununla olmaz o zaman" kafasına girmişsiniz.
Olmasın ne olacak? Tanımadığınız adamla daha ilk günden ne olmasını umuyorsunuz, ne hayaller kuruyorsunuz ki "bununla olmaz" etiketini yapıştırıp gidiyorsunuz?
Sizi görür görmez bütün hayallerini bırakıp pembe panjurlu ev hayali kurmasını beklemeyin. Böyle bir dünya yok.

Yapmanız gereken şey akışına bırakmak. Bazı şeyler kendiliğinden, zamanla gelişir. İlk günden kimse kimseyi çok önemsemez.
Kaç tane ilişkim oldu, kiminde sabahlara kadar gezdik, kiminde sabahlara kadar konuştuk flört aşamasında. Ama bunlar da kendiliğinden gelişmişti.

Şu anki ilişkim yanlış hatırlamıyorsam 2 aylıkken, gülüştüğümüz bir konuşma sırasında sevgilim "askere gitsem beni bekler misin ki" demişti. "2 aylık bir ilişkide geleceğe yönelik konuşamam ama şu an gitsen beklemem" demiştim.
Belki biraz ayıyım ama gerçek buydu.
"Tabii ki beklerim, hasretle yolunu gözlerim yarim" dememin kimseye bir faydası yoktu.

Demem o ki gerçekçi olun. Flört dönemine bu kadar anlam yüklemeyin.
Tabii ki ilgi bekleyin, ilgi gösterin ama kimsenin üzerine plan yapmayın. O kişiyle doğmuşsunuz gibi davranmayın. Böyle şeyler anlaşılıyor ve gerçekten çok itici oluyor.

Karşınızdaki kişi öncelikli kriterlerinizi sağlıyorsa ve flört için uygun gördüyseniz gerisi plan yapma değil, tanıma, kendini tanıtma sürecidir. İlgi görmediğinizi düşündüğünüz bir durumda iletişimi sonlandırın tabii ama gereksiz tripleri kimse çekmez.
konu sahibi bu yorumu daha cok dikkate almani oneriyorum. :)

Seninkine de ben ekliyor ve arttiriyorum,aktif yazistigim gorustugum ilgisini eksik etmeyen eski sevgilim biz sevgiliyken başka bir kadini hamile birakti ahahahahahha :KK70:

Hamile bırakmanın üstüne çıkamam ama üç gün önce Kadıköy'de el ele yürüyüp "benim istediğim elimin altında zaten" diye sokak ortalarında öpen adam, son görüşmemizden iki gün sonra bana iş için çok yoğunum dediği gece eve başka kadın atmıştı :KK70:

Gelin dernekleşelim kızlar :KK70:

Hamile bırakmanın üstüne çıkamam ama üç gün önce Kadıköy'de el ele yürüyüp "benim istediğim elimin altında zaten" diye sokak ortalarında öpen adam, son görüşmemizden iki gün sonra bana iş için çok yoğunum dediği gece eve başka kadın atmıştı :KK70:

ne cektik be diye caps atasim geldi :KK70:
egitilmezler valla :KK70:

Ben de öyleydim, çok utangaçtım. O yüzden kimseyle konuşamadım. Sonra eşimle tanıştım, telefondan kendini anlatmak daha kolaydi benim için. Ciddi olduğunu bir şekilde anlıyorsun hissettiriyor sana karşindaki kişi.

Arkadaşlar Allah aşkına benim zaten kaygı sorunum filan var psikolojik ne biçim şeyler konuşuyorsunuz yapmayinnn lütfen amaaaa

Arkadaşlar Allah aşkına benim zaten kaygı sorunum filan var psikolojik ne biçim şeyler konuşuyorsunuz yapmayinnn lütfen amaaaa
Her erkek aynı değil merak etmeyin. Burada da genelde sorunlu ilişkileri görüp örnek veriyoruz.

Şimdi gelip buna laf eden olabilir 😅 ama şu an ki sevgilim 7-8 saat hiç yazmasa merak etmem. Uyuyordum yazar inanırım. Neden güveniyorum çünkü. O kadar kötü geçmişe rağmen güvenilir insanlar da çıkıyor insanın karşısına.

Her erkek aynı değil merak etmeyin. Burada da genelde sorunlu ilişkileri görüp örnek veriyoruz.

Şimdi gelip buna laf eden olabilir 😅 ama şu an ki sevgilim 7-8 saat hiç yazmasa merak etmem. Uyuyordum yazar inanırım. Neden güveniyorum çünkü. O kadar kötü geçmişe rağmen güvenilir insanlar da çıkıyor insanın karşısına.

Ee maşallah önemli olan çıkması değil sizin hala inanabilmeniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X