- 18 Ekim 2018
- 7.890
- 32.649
Ee maşallah önemli olan çıkması değil sizin hala inanabilmeniz
Neden inanmayayım ki bana baştan o güveni vermiş biri.
Birde gönül n boka konma ozelligi var galiba . Şimdi ben bu adamla tanıştım ve bulustum ya bir kez bir elektrik hissettm ona karşı konuşmak istiyorum yazması mutlu ediyor filan. Başka bir adam vardı beni intagramdan eklemişti bnde hiç oralı olmamistim hatta cemkirmistim ne ekliyorsun önüne geleni diye. Sonra konuştuk sohbet ettik meğer nasıl bir hayatı olmuş yetimhane ayrılan anne baba vs bunlara rağmen auan veteriner hekim çok çalışkan saygın işi var aile kurmak istiyor ve bana çok ilgili davenaiyor buluşmak istiyor devamlı çirkin de değil ama baktığımda yakışıklı da gelmedi pek içimde.o his oluşmadı. Keşke bu kişiden hoslasaydim.diyorum işte niye hep boyle ters olur ki dimi... Mesela şuan basım tuttu ikisi de mesaj atmıştı basım ağrıyor dedim beğendiğim çocuk hadi geçmiş olsun benm gözler gitti iyi geceler yazdı diğeri ise AA dur ben hastanede hocaya sorucam sole böle yap gibi tavsiyeler veriyor daha ilgili mesela.. ah ah hep boka konsun gönül hep bok. Bu arada ikisiyle de bişey degiliz biliyorsunuz ... Yeni tanisilmis insanlar.suan ikisi de.
Hayatta sadece siyah ve beyaz yoktur yalnız bizim sayfalardır anlatmaya çalıştığımız bu veteriner bey gibi olanların sahte samimiyeti, samimiyetsizliği.
Daha bismillah birinci dakikadan size kendini ajite ederek hayat hikayesini dökmüş, ağrı kesici peşine düşmüş.
Flörtümün başı ağrısa geçmiş olsun derim geçerim, kendi ağrı kesici bulabilir.
Bunlar zamanla hak edilen şeylerdir, içinizin ısınmadığı öylesine konuştuğunuz biriyle yapılacak muhabbetler değil.
Buradan bakacak olursam evet flört etmeyi gerçekten bilmiyorsunuz ama bu hemen bağlanmanızdan önce daha
ne konuşulur konuşulmaz bilmediğinizden geliyor.
Ayrıca bu korkularınızın temeli kendiniz de olabilirsiniz. Sonuçta biriyle flört ederken bir başkasıyla da görüntülü konuşuyorsunuz.