Flört etmeyi beceremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ee maşallah önemli olan çıkması değil sizin hala inanabilmeniz

Neden inanmayayım ki bana baştan o güveni vermiş biri.

Hayatta sadece siyah ve beyaz yoktur yalnız bizim sayfalardır anlatmaya çalıştığımız bu veteriner bey gibi olanların sahte samimiyeti, samimiyetsizliği.
Daha bismillah birinci dakikadan size kendini ajite ederek hayat hikayesini dökmüş, ağrı kesici peşine düşmüş.
Flörtümün başı ağrısa geçmiş olsun derim geçerim, kendi ağrı kesici bulabilir.
Bunlar zamanla hak edilen şeylerdir, içinizin ısınmadığı öylesine konuştuğunuz biriyle yapılacak muhabbetler değil.
Buradan bakacak olursam evet flört etmeyi gerçekten bilmiyorsunuz ama bu hemen bağlanmanızdan önce daha
ne konuşulur konuşulmaz bilmediğinizden geliyor.

Ayrıca bu korkularınızın temeli kendiniz de olabilirsiniz. Sonuçta biriyle flört ederken bir başkasıyla da görüntülü konuşuyorsunuz.

Biz cok beceriyoruz . O yuzden hala bekariz . 0 000
Evet özellikle ben canım..
Flört konusunda burada bir sürü konu okudum.
Youtube'da Adil Yıldırım, Serhat Yabancı..vb gibi ilişki koçlarını takip ediyorum..
Gene de fiyasko..
Ama umudum var olacak..

Seninde olacak canım benim..

Tahminen sizden başka bir iki kızla daha görüşüyordur.
Yeterli ilgiyi alamadığım flortlerimde hep bu olmuştu.
Ilgilenmek isteyen erkek ilgilenir.
Erkekler bizim gibi çok komplike canlılar değil..
Oğlak erkekleri hariç..
Onlar sizden çok taktik yapabilir.
Eski sevgilim öyleydi..

Kendim değilim emin olabilirsiniz bu veterinerle konuşasim hiç yk kendisi yazıp duruyor ve ısrar etti iki dk görüntülü arıyorum diye açmış bulundum onunla bişey düşündüğüm d yok. Acitasyon kısmına gelince ben tam ağlarken bana yazmıştı bn boşlukta bulunup isyankar konuşunca o da kendi hayatini anlattı ben samimi kendimi axtigim için. Ama sonuçta hoslanmadigim biri ve çok samimi davranması hoşuma gitmedi ve sahte olabilir evet bunu bende düşünüyorum.
Ben hemen alışıp bağlanma reaksiyonu göstermekten şikayetçiyim kendimde

Genelleme yapmışsınız bana göre de oğlak lar iyidir..

ben siz yazdıktan sonra adil yıldırımı izledim,cogu tespiti bos, aklima gelen bi tanesini yazayım ; gorustugunuz kişi sizi annesine anlatirsa kesssinlikle ciddidir demiş, benim 3 4 arkadasim vardi erkek, her flortu evlerine goturur analarıyla tanistirirlardi, hatta analar artik sikildim sürekli farkli kızlar diye isyan etmislerdi, bir kac tane daha vardi da onlar aklima gelmedi simdi , icinizden geldigi gibi davranin bunlar cok dogrucu degiller

Genelleme yapmışsınız bana göre de oğlak lar iyidir..
Herkes karşılaştığı kişilere göre algı oluşturur.
Olabilir sizin fikriniz bu.

Benimkide bu.

Olabilir.Siz beğenmemişsiniz.
Ben beğeniyorum dediklerini.
Illa ki istisnalar var.Ayrıca her dediği doğru olmayabilir öyle bir iddiası yok. Ben bana mantıklı gelen tavsiyeleri yapıyorum.
Şu zamana kadar içimden geldiği gibi davrandım hicbir şey elde edemedim.

O yüzden temkinliyim.

sırf bu sebeplerden benim söylemem dışında fotoğraf paylaşmayan biriyle olmam sanırım, ciddi iliski kıstasında tabi. Ben söyledikten sonra zaten anlamı olmaz , kendi bunu gostermedikce bir cacık olmaz

Sevgilim de ben de fotoğraf paylaşmayız hiçbir yerde. Arkadaşlarla țopluca çekilmiş fotoğraflarımız var sadece
Bu konuda kazık yedim ama yine de benim için bir ölçüt değil bu. Yapmak isteyen benimle 500 fotoğraf paylaşıp gidip başka hesap açabilir, ikinci telefon alabilir vs
Fotoğraf paylaşması da güvenilir olduğunu göstermez ki.

hayir tabi,guvenilirlik anlamında soylemiyorum, benim sosyal medyam yok zaten ama aktif sosyal medya kullanip beni es gecerse bir durur dusunurum :)

ay demisken sunu da paylaşayım, bi arkadasim var 7 senelik iliskisi vardı sosyal medya kullanmiyodu ama arkadaslarinin hesabından alayina yuruyordu,sayisiz kere aldatti kız da zannediyor ki masum sosyal medyadan uzak biri neyseki bıraktı cocugu cocuk hala ayni.

Bütün negatifi saldiniz buraya kızlar saolun

Bütün negatifi saldiniz buraya kızlar saolun
Istesem ayni anda 10 tane hesap acarim , 20 kisiyle de ayri konusurum, 5 tane de telefon numarasi alirim kimsenin ruhu duymaz. Kapasitem var ama yapmam. Benim gibi yapmayanlar da var umudum var. Onemli olan karsidaki insana sonuna kadar guvenmek. Guven tek kullanimliktir .

Reactions: 000
Rahat olacaksın ne çok ilginle boğacaksın nede tamamen ilgisiz bırakacaksın... akışına bırak.

Erkeklerin yakalanınca söyledikleri "ben yazmadım arkadaşım yazmıştır" cümlesi her zaman yalan değil demek ki

İşte bu veteriner gibi adamlara hiç güvenmemeniz lazım.
İnsan hiç tanımadığı birine neden hayat hikayesini anlatsın, neden üstüne bu kadar düşsün ki? Sonuçta tanımıyor sizi.
Sosyal medyadan birileriyle tanışmak bir seçenek ama doğru kullanmanız lazım. Herkese güvenmeyin hemen.
Diğer çocuğun da ne olduğu belli değil ama veterinerden daha sağlıklı davranıyor en azından.
Veterinerin psikopat seri katil çıkma ihtimali diğerinden daha yüksek.

Ne bileyim ya çocuk esirgemeye gitmiş anne babası boşanınca kötü şeyler yaşamış ama şuan iyi görünüyor okumuş etmiş bu veteriner yalnız hissediyor olabilir aile kurmak istiyorms kendi ailesi olmadığı için yüzük takarim bn bulunca diyor flortle uğraşamam diyor ama cidden bı killaniyor insan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…