Flört aşaması

drfne

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2024
103
48
24
Flört aşamasında yüz yüze buluşmadık henüz. Seni yanımda istiyorum diyince geçiştirip tepki veriyorum hemen . Sonra bana Söylemimden rahatsızsın belli ki dedi. Ben de söyleminden rahatsız olmadım dedim. Başak bir anlamda düşünmedim çünkü. Sizce ne demek istedi? Ben böyle diyince benden cinsellik bekler mi?

Seni yanımda istiyorum biraz derin bir cümle olmuş. Senin nabzına göre şerbeti verip istediği anlama evrilebilecek bir cümle kurmuş. Bunu da farkında olarak yapmış. Zaten sonrasında da yoklama çekmiş farkındaysan. Niyeti şu an olduğundan temiz ve saf olsaydı seni bir an önce görmek istiyorum, artık görüşmek istiyorum gibi sade net bir cümle kurardı.

Seni yanımda istiyorum biraz derin bir cümle olmuş. Senin nabzına göre şerbeti verip istediği anlama evrilebilecek bir cümle kurmuş. Bunu da farkında olarak yapmış. Zaten sonrasında da yoklama çekmiş farkındaysan. Niyeti şu an olduğundan temiz ve saf olsaydı seni bir an önce görmek istiyorum, artık görüşmek istiyorum gibi sade net bir cümle kurardı.
Söylemimden rahatsız oldun belli ki Seni yanımda görmek istiyorum dedi. Sonrasında ben de hayır rahatsız olmadım dedim yani buraya çektiğini anlamamışım işte ben yanlış anlaşıldım galiba 🤦🏻‍♀️

Ben cinsellik anlamında söylediğini sanmıyorum ben mi çok safım acaba? :KK70: flörtken buluşma olmaz diye bir kuralda yok ki ayrıca. Sanaldan devam etmek yerine artık yüz yüze buluşmaya karar vermiş ve yanımda istiyorum demiş işte.

Ben cinsellik anlamında söylediğini sanmıyorum ben mi çok safım acaba? :KK70: flörtken buluşma olmaz diye bir kuralda yok ki ayrıca. Sanaldan devam etmek yerine artık yüz yüze buluşmaya karar vermiş ve yanımda istiyorum demiş işte.
Sizce ben söyleminden rahatsız olmadım diyerek diğer anlamı kabul mu etmiş oldum o beni yanlış anladın galiba demişti

Sanırım seni deniyor cinsellik anlamında gönlü var mı yok mu gibisinden yoksa daha yüz yüze gelmediğin biri neden seni yanımda görmek istiyorum der ki seni görmek istiyorum yüz yüze gelmek istiyorum der

[/QUOT
Sanırım seni deniyor cinsellik anlamında gönlü var mı yok mu gibisinden yoksa daha yüz yüze gelmediğin biri neden seni yanımda görmek istiyorum der ki seni görmek istiyorum yüz yüze gelmek istiyorum der
Sizce ben söyleminden rahatsız olmadım diyerek bunu kabul mü etmiş oldum. Ben o anlamda düşünmediğimi belirtmek istemiştim sadece

Daha önce aynı ortamda gördüğüm tanıdığım biriydi ilk defa görmüyoruz birbirimizi. Ben çalışttığı mekana gitmiştim. Bi dahakine gelmek yok seni yanımda istiyorum dedi. Sonra da söylemimden rahatsız mı oldun ben seni yanımda görmek istiyorum dedi. Ben de rahatsız olamdığımı söyledim işte ama o anlamda düşünmedim demek istemiştim🤦🏻‍♀️

Flört aşamasında yüz yüze buluşmadık henüz. Seni yanımda istiyorum diyince geçiştirip tepki veriyorum hemen . Sonra bana Söylemimden rahatsızsın belli ki dedi. Ben de söyleminden rahatsız olmadım dedim. Başak bir anlamda düşünmedim çünkü. Sizce ne demek istedi? Ben böyle diyince benden cinsellik bekler mi?
Yuvarlak konuşmuş yani diyor ki ben fesatım ama sen beni fesatça düşünürsende niyetim tertemiz senin için fesat

İkisi aynı kapıya çıkmıyor mu? Yüz yüze gördüğün biri zaten yanında olmuş olur.

Ha adam duştan çıkmış olur o zaman ''yanımda olmanı istiyorum'' der bu cinselliğe bağlanır tabi. Ama onun haricinde bana normal geldi

Yuvarlak konuşmuş yani diyor ki ben fesatım ama sen beni fesatça düşünürsende niyetim tertemiz senin için fesat
Ben de rahatsız olmadığımı henüz hazır olmadığımı kemdimi yanlış yansıtmaktan korktuğum için kabul etmediğmi söyledim. O zamanlar antidepresan kullanıyordum. Odaklanma ve dikkat eksikliği problemim vardı ondan bahsettim ona. Umarım başka anlamda ertelediğimi düşünmemiştir

Ben de öyle düşündüğüm için rahatsız olmadım dedim. Yani düzeltemene gerek yok anlamında dedim o benim istekli olduğumu mu düşğnmüştür

Buluşmada bir şey yok ki onu istemiş gibi geldi bana
Evet ama söylemimden rahatsız oldun derken başka bir anlamda düşündüğümü düşünüp düzeltti seni yanımda görmek istiyorum dedi. Ben de söyleminden rahatsız olmadım dedim diğer anlamda kabul ettiğimi mi düşündü acaba sonrasında hep senden bi beklentim yok sadece seni yanımda görmek istiyorum diyor artık.

Senin yanında olmak istiyorum demeliydi.

Gerçek anlamında kullandıysa da bencil ve kaba biri olduğu kesin.

X