-
- Konu Sahibi Hayatgercek
Bence direk evlendiğiniz kisiye soyleyin. Bir gun bu durumda bir arkadas var eski sevgilisi demiş ben bu kizla yattim. Yani diktirmek biyere kdar cozum. Dikterenlerw saygiliyim ama eşinize söyleyin. Yoksa evliliğiniz yarim kalir. Herseyi hallettin peki insanlarin çenesini susturabilecekmisiniz. Herseyi düsünun bence. Esımn haberi olmaz demeyin.Amın cnm amın herkese cok yıprattı benı bu sürec
Bence direk evlendiğiniz kisiye soyleyin. Bir gun bu durumda bir arkadas var eski sevgilisi demiş ben bu kizla yattim. Yani diktirmek biyere kdar cozum. Dikterenlerw saygiliyim ama eşinize söyleyin. Yoksa evliliğiniz yarim kalir. Herseyi hallettin peki insanlarin çenesini susturabilecekmisiniz. Herseyi düsünun bence. Esımn haberi olmaz demeyin.
Sana tek adimda güvenecegin kontrolunude kuşkusuz yaptirabilecegin bir doktor onerebilirim fiyatta dahi yardimci olurum mesaj at o mebla yuksek karsilama onu küçük bir operasyon içinKIZLAR YARDIMMMMBENDE ŞİŞLİ MEDDE AKIN BEYE GIDICEKTIM TAM NPARAYI BIRIKTIRDIM
ADAM YURT DISINA CIKMIS ŞÜKRÜ SANUS BEYI ONERDI KESIN VE NET SONUC ALIRSIN DIYO
bİRDE HARUN ÖZKAN VAR EN SON SANA 4.00O YAPARIM DEDI
AGLADIM INDIRIM YOK
AKIN BEY COK ESKI VE TECRUBELI ŞÜKRÜ SANUS BEYLE AYNI YERDE CALISMISLAR
BENDE ONA GIDICEM
DOKTORU COK IYI SECIN KIZLAR
BENIM KAFAMDA ŞÜKRÜ SANUS VE HARUN ÖZKAN BEY VAR
BASKASINA GÜVENEMEM
İlişkide dar olması ve kan gelmesi gerçekleşince kim ne derse desin eşim bana inanır. Erkekler için 2 anahtar : DAR VE KAN :)
İnanıp inanmamamı mesele?Eş aile demektir güven demektir kızlık zarıymış kanamaymış bunlar boş önemli olan dürüstlüktür.Ben daha önce ilişkiye girmediğim halde kanamam olmadı ne ben ne eşim lafını etmedik sorun etmedik çünkü birbirimizin ne kadar dürüst olduğunu biliyorduk.İlişkide dar olması ve kan gelmesi gerçekleşince kim ne derse desin eşim bana inanır. Erkekler için 2 anahtar : DAR VE KAN :)
Canım ilk bir hafta ara ara kanaman oldumu ?Arkadaslar cu.a gunu kızlık zari dikimimi yaptırdim.
Diktiren arkadaslarla konusmak istiyorum :)
Soru sirmak isteyen olursaa sorabilirler:)
Katılıyorum ben evlenmeden önce birileriyle birlikte oldum sonra evlenirken diktirdim eşim çok zevk almıştı ilk o yaptığını düşündüğü için.İlişkide dar olması ve kan gelmesi gerçekleşince kim ne derse desin eşim bana inanır. Erkekler için 2 anahtar : DAR VE KAN :)
Kime ameliyat oldunuz acabaKatılıyorum ben evlenmeden önce birileriyle birlikte oldum sonra evlenirken diktirdim eşim çok zevk almıştı ilk o yaptığını düşündüğü için.
Bence kadınlar olarak böyle şeyler olabilir kadın olmak zor yani.
Hangi doktora yaptırdınız ve ücret nedirArkadaslar cu.a gunu kızlık zari dikimimi yaptırdim.
Diktiren arkadaslarla konusmak istiyorum :)
Soru sirmak isteyen olursaa sorabilirler:)