- 9 Şubat 2019
- 388
- 159
-
- Konu Sahibi mssnothing
Üff ne zor bi süreç allahım ömrümden ömuŕ gitti resmen sende baktıktan sonra bilgi verirsen iyi olur canim burda kontrole gidemeyenler var belki faydan olurBilmiyorum ki . Masaya yatirdi bakti. Bende Bakacagim ama. 3 de 1 i tutmuş kanama yuzde 30 40 olur dedi
Evet kesinlikle haklisin. Mutlaka haber vericem ama su var insallah anlarimÜff ne zor bi süreç allahım ömrümden ömuŕ gitti resmen sende baktıktan sonra bilgi verirsen iyi olur canim burda kontrole gidemeyenler var belki faydan olur
İnşlaalh canımEvet kesinlikle haklisin. Mutlaka haber vericem ama su var insallah anlarim
alla alla cok üzüldüm şimdi canım ya. 4 hafta boynca devam eden bir kabızlık mı senin ki ?Merhaba bahsettiginiz yere bende gittim 4. Haftamdi gecen hafta buyuk bir umutla gittim kontrole ve malesef... tutmamis sebebi kabizlikmis herseye okadar dikkat etmeme ragmen... ayni yerde ayni seyleri yasadik ve hersey anlattiginiz gibiydi ... mutlaka iletisimde olalim sonucunuzu haberr verin
alla alla çok üzüldüm canım ya. kabızlığı fazla mı yaşadın acaba baska sebep söylediler mi?Merhaba bahsettiginiz yere bende gittim 4. Haftamdi gecen hafta buyuk bir umutla gittim kontrole ve malesef... tutmamis sebebi kabizlikmis herseye okadar dikkat etmeme ragmen... ayni yerde ayni seyleri yasadik ve hersey anlattiginiz gibiydi ... mutlaka iletisimde olalim sonucunuzu haberr verin
Bilmiyorum ki . Masaya yatirdi bakti. Bende Bakacagim ama. 3 de 1 i tutmuş kanama yuzde 30 40 olur dedi
Isim vermek istemiyorum reklam gibi algılanıyor.Anladım cnm sen hangi doktora yaptırdın?
Normalde ben kabiz olan biri degildim bagirsaklarimin calismasi dahi bozuldu ondam sonra... simdi hergun kefir iciyorumalla alla çok üzüldüm canım ya. kabızlığı fazla mı yaşadın acaba baska sebep söylediler mi?
Evet canim 4 hafta ve sonrası beni cok etkiledi bu durum senin sonucunu sabırsızlıkla bekliyorumalla alla cok üzüldüm şimdi canım ya. 4 hafta boynca devam eden bir kabızlık mı senin ki ?
Canim sen bugun kontrole gidicektin galiba gittin mialla alla çok üzüldüm canım ya. kabızlığı fazla mı yaşadın acaba baska sebep söylediler mi?
Karanfıl7070 bana dun ozelden tuttuğunu yazmıs burada tutmadı yazmıs anladım ama neden böyle bısey yaptığınıCanim sen bugun kontrole gidicektin galiba gittin mi
Ciddimisin canim sen neden boyle birsey yapmış acaba bende anlamadim simdiKaranfıl7070 bana dun ozelden tuttuğunu yazmıs burada tutmadı yazmıs anladım ama neden böyle bısey yaptığını
Sordum yanlışlıkla yazdım dedi amaCiddimisin canim sen neden boyle birsey yapmış acaba bende anlamadim simdi
Hmm belki de olabilir canım sen kime işlem olmuştun pekiSordum yanlışlıkla yazdım dedi ama
Turgay karakaya canımHmm belki de olabilir canım sen kime işlem olmuştun peki
Tuttdumu peki canım gittin mi kontroleTurgay karakaya canım
Yok canım 6. Gun um daha ınsallah tutarTuttdumu peki canım gittin mi kontrole
bana da tutmadı yazmıştı, hatta doktor yeniden yaparız diye yazmış. Nedir bu karalama politikası mı??Karanfıl7070 bana dun ozelden tuttuğunu yazmıs burada tutmadı yazmıs anladım ama neden böyle bısey yaptığını
Bana tuttu yazmıs sanırım yanlıs yazmıs sonradan sordum tutmadı yazmışsın dedım Baska yerde yanlıs yazmışım dedi tutmamıs yani[/QUOTE]bana da tutmadı yazmıştı, hatta doktor yeniden yaparız diye yazmış. Nedir bu karalama politikası mı??