-
- Konu Sahibi mssnothing
Merhava habgi dikyoradoktora yaptrmstnz ? Tuttumu?Bilmiyorum canim zaten ben sonuc aldim coktan benimle ilgili bi sorun yok da :) özelden de yazdım dönmedi burdan da yazdim dönmedi. Sen öyle diyince aciklama geegi duydum .
Canım o turgaya işlem oldu tuttu evlendi kanaması da oldu yok şuan bu sitede kapattı canım evlendikten sonra sağolsun çok bilgi verdi yardımcı olduMerhava habgi dikyoradoktora yaptrmstnz ? Tuttumu?
Öğrendiklerinizi paylaşabilir misiniz?Canım o turgaya işlem oldu tuttu evlendi kanaması da oldu yok şuan bu sitede kapattı canım evlendikten sonra sağolsun çok bilgi verdi yardımcı oldu
Sonic aldin mi peki turgay beyden canm bende ona gitmeyi düşünüyorum daBenimki turgay bey de konu sahibi farkliymis özelden yazdi
çok acılı bir işlem değil mi?? acı eşiğiniz yüksek galiba sizinCanım ben bayadır burdayım şans eseri gördüm bu formu inandırıcı gelmedi ilk ama bayadır araştırıyorum sadece bogazmanzarası değil kaç kişinin daha işlemini turgay hoca yaptı düğünü olan kişiler sorun yaşamadan kanamaları oldu işlem olup tutan daha evlenmeyen çok kiŞi var burda çok acılı bi işlem değil işlemden sonra bazı dikkat edilmesi gereken şeyler var onları doktor sana kağıt halinde veriyormuş canım tutması için çok özen ve dikkat gerektiriyor ben henüz olmadım işlem ama burda olan kizlar la konustum sürekli bilgi almaya calistim bildigim bukadar canim işlem olan kizlar ile iletisime gec yardimci olur hepsi sana
Ben bilmiyorum canım duyduklarımı söylüyorumçok acılı bir işlem değil mi?? acı eşiğiniz yüksek galiba sizin
pembe tablo çizenlere itibar etmeyin. vücudunuz da herhangi bir yere dikiş atılırken bile canınız acıyor.Ben bilmiyorum canım duyduklarımı söylüyorum
Sen işlem oldun galiba tuttu mu canın çok yanmis olmalipembe tablo çizenlere itibar etmeyin. vücudunuz da herhangi bir yere dikiş atılırken bile canınız acıyor.
Bende turgay beyi düşünüyorum ama endişelerim var bazi yorumlarda klinik icin merdiven alti diye tabirler yapılmışCanım o turgaya işlem oldu tuttu evlendi kanaması da oldu yok şuan bu sitede kapattı canım evlendikten sonra sağolsun çok bilgi verdi yardımcı oldu
Onu bende okudum ama sonuç alan kişiler önemliydi benim için ben ona odaklıyım şuanBende turgay beyi düşünüyorum ama endişelerim var bazi yorumlarda klinik icin merdiven alti diye tabirler yapılmış
Haklısın canım en kisa surede bende Turgay beye gidicemOnu bende okudum ama sonuç alan kişiler önemliydi benim için ben ona odaklıyım şuan
Merhaba nezaman düğün kime işlem olmuştunuz hayırlısıyla olumlu sonuc alırsınız inşallahKızlar selam nasılsınız benm düğün tarihi belli oldu işlemin üstünden 2 sene sonra ilişkiye girmiş olucam çok heyecanlanıyorum korkuyorum birazda diğer formu bulamadım konuştuğunuz yerde etiket yaparsanız oraya da gelirim
Düğün agustosta sonuç alırsam isim söylicem olduğum doktor tuttu dediMerhaba nezaman düğün kime işlem olmuştunuz hayırlısıyla olumlu sonuc alırsınız inşallah
Düğün agustosta sonuç alırsam isim söylicem olduğum doktor tuttu dedi
Canım anlamadım şimdi sen turgay hocadan memnun kaldın mı kalmadın mı tutumu işleminKonuyu editleyemedim hata verdi. Buraya üye olmayan biri bana yazdı. Bu yazdığım konuyu doktorun hemşireleri okumuş. Benimle aynı şekilde işlem olmuş ve benim kontrole gideceğim tarihte kontrole giden kızcağıza '' doktorumuz hakkında kötü şeyler yazmıssınız, çok ayıp hiç yakışmadı size'' gibi laflar saymış o ''hemşire'' kızcağız da buradan beni buldu bu yazıyı okusaydım asla ama asla gitmezdim oraya kendimi çok çaresiz hissetim dedi. Ben o gün şehir dışındaydım ve kontrole Turgaya gitmedim zaten bunu da konuma yazdım. Hani şu an da umarım okuyorsunuzdur da bana ulaşırsınız özelden.
Doktor işlemlerinde belki de bir numara olabilir ama ekibi de çok önemli. Lütfen bu tarz işlemlerinizi benim gibi oldu bittiye getirmeyin. Düşünün muayeneleri gezin doktoru asistanını ölçün. Hepimiz yangından mal kaçırır gibi kendimize işkence yapıyoruz. Önce siz kızlar!
henüz evlenmedim fakat ankara da başka doktora muayene oldum o tuttuğunu söyledi. İşlemi Turgay da yaptırdım ama kontrole ona gitmedim.Canım anlamadım şimdi sen turgay hocadan memnun kaldın mı kalmadın mı tutumu işlemin
Sürekli bir kabızlık haliniz mi vardı her seferinde ıkındınız miMerhaba bahsettiginiz yere bende gittim 4. Haftamdi gecen hafta buyuk bir umutla gittim kontrole ve malesef... tutmamis sebebi kabizlikmis herseye okadar dikkat etmeme ragmen... ayni yerde ayni seyleri yasadik ve hersey anlattiginiz gibiydi ... mutlaka iletisimde olalim sonucunuzu haberr verin