- 1 Mayıs 2007
- 10.363
- 31
Benim de değildiirr..sabahtan beri pc de:26: ay pardon..ev de..temizlik yapmaktayım
Tamam çiçeğim sende aklandın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de değildiirr..sabahtan beri pc de:26: ay pardon..ev de..temizlik yapmaktayım
hıh benim evim değil. pc ile az haşır neşir olduğum için, bu ara hamaratlığım son sayfada. kızlar merhaba .. uzun bir aradan sonra sahnelere döndüm. inşallah çılgınınızı özlemişsinizdir.
çileğim ve ben sizleri öpüyoruz.
Günaydınlarrrrr
Vallah billah benin evim değillll kim dağıttıysa toplasın bir zahmett temizlesin
güzel kaçağım özlendin beaa geçenlerde seni arayacaktım merak ettim ama çocuklarım yanımda harala güreleden arayamadım İyimisin Şekercim
SENDE AKLANDIN İTİRAF EDİYORUM BU BENİM EVİİM
2gün yokum sonra buradayım hepiniz flaşlanacaksınız
hıh benim evim değil. pc ile az haşır neşir olduğum için, bu ara hamaratlığım son sayfada. kızlar merhaba .. uzun bir aradan sonra sahnelere döndüm. inşallah çılgınınızı özlemişsinizdir.
Günaydınlarrrrr
Vallah billah benin evim değillll kim dağıttıysa toplasın bir zahmett temizlesin
Kimleri görüyorum..herkesler burda mı..pek mutlu oldum benn..
Şapkam nasıl ama..uymuş di mi
Böcüğüm yaa..sen nerelerdesin..çeyis bakanını gördüm ya..nasıl tuhaf oldum..ne vafalıymışsın sen..ben unutmuştum..o bakanlıkları valla
h geldın ablammmmVAY VAY güzel vetatlı böcüğümüzde gelmiş HOŞGELDİN bea
Günaydınnn..senin msj.benimkinin üstüne geçmiş nasıl becerdin bunu
işteyım:)
full çalış
asıl sız nerdesınız ben hep olduğum gıbı beklıom sızı
valla hee hala meraklı olunca koltuğa bırakamadım bakanlığımı:)zaten ısteyende yok
huhuhu kizlar :)
Günaydınnnnn canım şimdi böyle oluyor mesajlar sorma hep yukarda kalıyorr
Böcüüüüü ne haberrrr kız nasılsın görüşemedik epeydirrrrr eşin ne yaptı gittimi yurt dışınaaa
Huuuuuuu kaçak ne haberrrr nasılsınnnnn
selamm bende geldimmm
arada bi ceeeeeeeeee deyip kaçıyorum tatlımmcım sen nasılsın kuzu
hoş geldin canım nasılsın sende epeydir yoktun
ne olsun ya iyiyim bende dişle uğraşıyom hala bu hafta gene gideceğizzz küçük bir operasyon yapacaklarr dişe