- 6 Ağustos 2007
- 8.073
- 20
yafrummmm çiceğimm karpuz seviiiiyaaaa onun için dio zaten üstüme almadım diyeee
tabisiiiiiihangi doktor yaptıııı süleeeeee çıbıkkkk
He yaa..bi karpuzum var zaten.:84:Ona da göz koydu
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yafrummmm çiceğimm karpuz seviiiiyaaaa onun için dio zaten üstüme almadım diyeee
tabisiiiiiihangi doktor yaptıııı süleeeeee çıbıkkkk
He yaa..bi karpuzum var zaten.:84:Ona da göz koydu
valla kızlar çok nadir elime geçiyor bu laptop. hemen faceyi ve kk ya koşuyorum. oraları kolaçan ettikten sonra hemen oyun kulübüne dalıyorum. oradanda kopamıyorum anlayacağınız.
Bakıyorum bensiz, bizsiz sohbet ediliyor84: Sizi seviyorum
canım benim efecik iyi oldu şükür ama hastalık bana bir yapıştı bi türlü çıkmıyor
ankam sölememmmmmmmmmmm doktorumu sonram hepimiz tek tip karpuz olalım hehhehehe
ben sahiplenirim öle ne yaparsın
valla kızlar çok nadir elime geçiyor bu laptop. hemen faceyi ve kk ya koşuyorum. oraları kolaçan ettikten sonra hemen oyun kulübüne dalıyorum. oradanda kopamıyorum anlayacağınız.
çılgın betüşüm sahidende ne varsa şu oyun kulübünde bende girdim mi çıkamıyorum (ne olacak bizim halimizi similisi)
Anacımm o karpuzlar çiceğime ait sadece vermez kimselere ona göre
Efe nasıl oldu iyimi bariii bitirdinmi kitabııı haaaa sözlü yapcemm seni
Bizlerde sizi seviyoruz mine ablacımm özletmeyin kendinizi sıkçana uğrayın buraya
Betüş ablacımm ne oldu pc yapılmadı mı hala
Senin nerde olduğunu biliyoz zaten sen sus bakalım oyun canavarı seni
Barçommmmmmm ne oldu senin ev tadilatı bitmedi mi daha yaaaa ne zaman bitiyor gel artık sende
Anacımm o karpuzlar çiceğime ait sadece vermez kimselere ona göre
Efe nasıl oldu iyimi bariii bitirdinmi kitabııı haaaa sözlü yapcemm seni
Bizlerde sizi seviyoruz mine ablacımm özletmeyin kendinizi sıkçana uğrayın buraya
Betüş ablacımm ne oldu pc yapılmadı mı hala
Senin nerde olduğunu biliyoz zaten sen sus bakalım oyun canavarı seni
Barçommmmmmm ne oldu senin ev tadilatı bitmedi mi daha yaaaa ne zaman bitiyor gel artık sende
çiçeğim bana verir ödünç karpuzlarını aaaaa topla karpuzlarını oynamıyorum
nerde okumak kapağını bile açmadım leyla gibiyim desene sınıfta kaldım örtmenim
sen beni oyunlardan sözlü etsene onda 100 üzerinden 100 alırım eshatannn kıyak geç be örtmenim
Oyy canımıniçi bizde seni seviyoruz Kibar arkadaşım benim
Uleyyn bombalatmayın bana o oyun kulübünü
özletmeyin kendinizi
büyük bölümü bitti birtanem
Yiğit salı gününe kadar burada
Ömrüm ona sevdiği yemekleri yapmak için mutfakta geçiyor
ankaram henüz pc yapılmadı. bir parça gelecekti. tabii kızın iş yerine gelecekti. kızda bu hafta izinli. gidipte soramadı. pazartesi belki bu iş halolur. yinede fazla ümitlenemiyorum. gelsede kızın gönlünü yapıp taktırmak sorun. ah bir anlasam bu işlerden hemen yapardım. bu yaştan sonra bu işin eğitimini alacam nerdeyse. bende oğlanın etrafında dönüp duruyorum. şu an bile başımda bekliyor. ver diyemiyor. ama öfleyip püflüyor. neyse hepinizi öpüyorum.