- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
-
- Konu Sahibi okyanusunkalbiben
arkadaşlar fikri olan kişiler lütfen cevap yazsın bebeğimin hep bir hafta geriden gidiyor bacak boyu diğer yerlerinde bi sıkıntı yok çok şükür çoğu doktor önemli birşey değil dedi benim içim içimi yiyor böyle bi durum yaşayan varmı aranızda
Canım benim diğer başlığa da yazmıştım ama buraya da yazmadan edemedim. Kalbini ferah tut bol bol dua et ben de edicem ikiniz için de... Doğuma yakın hep böyle şeyler söylüyorlar ultrasona bakıp... benim birçok arkadaşıma da söylediler ama hiçbir şey olmadı çok şükür. Dualarım sizinle... Sevgiler...
benim bebegiminde 1-2 hafta gerıden gelıodu .fl boyu.simdi 7 aylık bi sıkıntımız yok cok sukur.insan hamıleyken cok takıo boyle seylere ama doktor sorun yok dıosa yoktur canını sıkma.51 cm doğmustu bebısımde.
ben de aynı dertten muzdaribim bu ara.. 1 hafta fl geriliği var diyordu dr. bugün kontrolde 33+0 olmama rağmen fl 30+5 çıktı.. yani gerilik artmışş.. buralardan okuduklarım biraz rahatlattı beni.. haftaya detaylı usgmiz olacak.. ama yazılanlar çok iyi geldi, moralimi bozmamaya çalışacağım.. zaten çok az kaldı bebeğimi kucağıma almaya..
daha sonra ihtiyaç duyacaklar için gelişmeleri buraya yazıcam..
ah bu femur kemiği kısalığı hamileliğimi zehir etti bana. gitmedik profda kalmadı. hepsine sinirliyim.hamileliğimin son haftalarıda artık 4haftalık fark çıkıyordu. hep sorunlu bebek diyip duruyorlardı. hamilelik boyunca zeka testlerinin hiç birini yaptırmadım çünkü yanlış çıkan çok tanıdıklarım var. hamilelik boyunca o stresi yaşamayayım diye.ama daha beteri geldi buldu beni neler neler dediler kuzuma hergünüm ağlamakla geçti. hala sorunlu bebekleri görünce katılırcasına ağlıyorum.korkmayın bayanlar. anne karnı kapalı bir kutu yaratandan başkası bişeycik bilmiyor.profmuş hıh.gördük profluğunu. sakın sakın kafanıza takıpta en güzel günlerinizi zehir etmeyin bebişinizide üzmeyin. ama bol bol dua edin. bu arada kızım 1,5 yaşında zehir gibi maşallah onun hızına zekasına yetişmek ne mümkün.proflarımıza kapak olsun. anne adaylarına bişeyi söylemeden bin kere düşünsünler .en güzel günlerime kıydılar.
ben de zeka testlerini yaptırmadım, ne gelirse Allahtan diye.. ama dediğin gibi işte bu fl kısalığı geldi buldu sona doğru.. ben evladımı da kendimi de Allah'a emanet ediyorum.. ve de biliyorum ki bedeniyle, ruhuyla, aklıyla sapasağlam bi oğlum olacak..
paylaşımın için teşekkürler..
ben de aynı dertten muzdaribim bu ara.. 1 hafta fl geriliği var diyordu dr. bugün kontrolde 33+0 olmama rağmen fl 30+5 çıktı.. yani gerilik artmışş.. buralardan okuduklarım biraz rahatlattı beni.. haftaya detaylı usgmiz olacak.. ama yazılanlar çok iyi geldi, moralimi bozmamaya çalışacağım.. zaten çok az kaldı bebeğimi kucağıma almaya..
daha sonra ihtiyaç duyacaklar için gelişmeleri buraya yazıcam..