Günün yorumu;
Güne, her zamanki gibi yataktan kalkmadan dualarımı,olumlamalarımı ve niyetimi yaparak başladım.Sabah sporu niyetine Tibet'in beş hareketini yaptım.Bugün biraz tembellik edip bakım aktivitelerimi geciktirdim,ama neticede yaptım
Lavanta sabunuyla yüzümü yıkayıp sıcak suyla duruladım,buzla şok
yaptım
Ya Hayy esmasını çekerek güneş kremini sürdüm.Sonra derin bir "ohh..." çektim:) Saçlarımı sevgiyle ve Ya Bedii esmasını çekerek tararken birazcık gürleştiğini farkettim
Güzellik esmalarını da okudum çok şükür...
Limonlu maydanoz suyu içmeye devam ediyorum.Kahvaltıda peynir çeşitleri,yumurta,tereyağı,yeşil çay vardı.Akşam ise,çorba,İzmir köfte ve salata vardı nasipte
Suyumu içip sporumu da yaptığımı not düşeyim şu köşeye
Bugün kendime ruhsal ve kültürel olmak üzere iki niyet belirlemiştim.Ruhsal niyetim,negatif anılarla yüzleşmekti.Arada yaptığım şeye,yani olumsuz anılarımı yazmaya bugün tekrar start verdim.Olumsuz anıları yazıp o anki duyguları tekrar yaşamaya ve o hali kendimce çözümlemeye çalıştım.O olumsuzlukları nasıl pozitife çevireceğime dair henüz bir karar vermedim.Şimdilik sadece yazıyorum.Kültürel niyetim İngilizce öğrenmeye çalışmaktı.İyi bir öğretmen eşliğinde internetten seviye 1 derslerine başladım.Daha evvel bir kaç ders yapmıştım,şimdi kaldığım yerden devam ediyorum.
Diğer bütün niyetlerimi de, yani dua ve şükür eylemimi,ayna terapimi,konsantrasyon çalışmalarımı,hayalimi yazarak imajine etmeyi ve değerlilik olumlamalarımı yaptım.Bu arada değerlilik olumlamam bu sabah itibariyle yirmi bir günü doldurduğu için bitti.Bir hafta boyunca ara verip yeni bir olumlamaya başlayabilirim.Ama onun dışında günlük olumlamalarım aynen devam ediyor. "An" ı yaşama,kendimi serbest bırakma ve bilincimi uyanık tutmaya çalışma hususunda da bir şeyler yapmaya çalıştım.Ama akşam biraz gerginliklerim oldu.Galiba bazı şeyleri bilinçaltım tam anlamıyla kanıksamadı
Biraz sanki farklı manevralar yapmam gerektiğini hissediyorum...bunun üzerine düşüneceğim.
Gecenin sonuna geldik,herkese iyi ve huzurlu geceler