Fiziksel/ Ruhsal Bakım/Sağlıklı Beslenme

Günün yorumu;

Güne,dualarımı,olumlamalarımı ve niyetimi yaparak başladım.Lavaboya gidip bakım ritüellerimi gerçekleştirdim.Esmalarımı okumayı unutmadım tabii ki:)

Kahvaltı olarak sadece bir dilim ekmeğe peynir sürüp yedim.Öğlende çorba,kuru fasulye ve bulgur pilavı,akşam ise,çorba ve kıyma kavurması vardı.Suyumu içip sporumu da yaptım

Bugünkü niyetim şükretmekti.Aslında bugün sıkıntı ettiğim bir durum vardı.Ama sanki o sıkıntıyı atlatmış gibi Allah'a şükrettim.Gerçekten de o problem rahatlıkla halloldu:) Olmasını istediğimiz bir şey için,sanki o istek olmuş gibi şükredersek,bilinçaltımız bunu gerçek olarak algılarmış.Bugün de bu metodu denedim ve gerçekten de işe yaradı.Üzerinde daha çok zaman harcamalıyım

Modum hala düşük o yüzden bu aralar eskisi gibi uzun uzun mesajlar yazamayabilirim.İnşallah en kısa zamanda eski enerjime dönerim de,yine bana heyecan veren deneyimlerimi burada yazarım

Herkese iyi geceler

Hayırlı pazarlar:)

Fiziksel aktivitelerim devam ediyor.Ruhsal niyetim yine şükretmek olacak..

Merhaba;

Sizin yazılarınızı okuduktan sonra bir uygulama yaptım.Yemekelri suyu az az yudum yudum yemek ve içmek..Bunu yaparken şükretmek bu nimeti veren Allaha tesekkür etmek..O kadar iyi hissettim ki bu şekilde yaparak...eskiden hop hop yutuyordum ne yediğimin tadını anlıyorum ne miktarını amac sadece açlık gitsin...ama artık nimetleri hisstemeye çalışıyorum öyle kolay olmuyor daha çok çalışmam lazım:)egzersiz yapmam gerek...

bize örnek olduğun için Allah razı olsun,içinden huzur hiç bitmesin

Amin, Allah hepimizle razı olsun insallah:)

Kendinizde bir şeyleri değiştirmeniz ve bundan haz almaniz çok güzel.:)Yemek yeme şeklimiz gerçekten çok önemli. Büyükçe koparilan ve doğru düzgün cignemeden yutulan lokmalar, kilo alımında da ciddi bir etken.Bu sebeple yeme stilimiz hayati önem taşıyor bana göre. Siz bunun farkına varmişsiniz ve uygulamaya baslamissiniz.Biraz daha egzersizle tamamen alışkanlık haline getirebileceginize inanıyorum:)

Günün yorumu;

Bugün biraz geç kalktım:) Yataktan doğrulmadan dualarımı,olumlamalarımı ve niyetimi yaptım her zamanki gibi.Lavaboya gidip bakım ritüellerimi gerçekleştirdim.Bu arada saç bakımı için aldığım ürünlerden ilk kullanım için çok memnun kaldığımı söyleyebilirim.Tabii bakalım bir kaç kullanımdan sonra memnuniyetim devam edecek mi bilmiyorum.

Kahvaltıda peynir,yumurta,bal,kaymak ve yeşil çay vardı.Akşam ise,çorba,kuru fasulye,çiğ köfte ve salata vardı menüde.Bugün çok su tüketmedim maalesef Sporumu günün yorumundan sonra yapacağım inşallah

Bugünkü niyetim şükretmekti.Mümkün mertebe şükretmeye çalıştım.Dua ve şükür eylemimi halen bırakmış değilim:) Bu hafta benim için fazlasıyla durgun ve düşük modda geçti.Mevsimsel olabilir,üzerimde olumsuz enerji olabilir,her şey olabilir İnşallah bundan sonra çok daha yükselir enerjim

İyi geceler

Merhaba:)

Fiziksel aktivitelerim hızla devam ediyor:) Bugünkü ruhsal niyetim pozitifte kalmak olacak.

Günün yorumu;

Bugün güne geç başladım ama tabii ki yataktan kalkmadan dualarımı,olumlamalarımı ve niyetimi yaptım:) Lavaboya gidip bakım ritüellerimi gerçekleştirdim.Buzlarım bitti,artık biraz da biberiye suyundan buz kalıpları yapıp deneyeceğim bir müddet.

Kahvaltıda klasik kahvaltılık,domatesli yumurta ve yeşil çay,akşam ise,yoğurtlu çorba ve kuru fasulye vardı.Suyumu içtim,sporum günün yorumundan sonra inşallah

Bugünkü ruhsal niyetim pozitifte kalmaktı.Çok şükür negatif diyebileceğim bir durum hiç yaşamadım.Ha enerji dersek, cok düşük değildi ama çok yüksek de sayilmazdi Ama olsun, yine de bugünüme sukrediyorum

Iyi geceler

Gunaydin:)

Fiziksel aktivitelerim devam ediyor.Ruhsal niyetim yine pozitifte kalmak olacak...

kuzumm maşallah sana bi ben devam ettiremıyorum enerjimi pozitifliğimi şu yaşadğım sıkıntyı bi atlatsam çok iyi olucak

kuzumm maşallah sana bi ben devam ettiremıyorum enerjimi pozitifliğimi şu yaşadğım sıkıntyı bi atlatsam çok iyi olucak
Biliyor musun, pozitif olmak için bir şeylerin geçmesini beklersen asla pozitif olamazsın. Zaten asıl başarı, olumsuz durumlarda bile olumlu olabilmekte.Bu da ancak "An" in farkına varmakla mümkün. Sıkıntın her neyse pozitifte kalmaya çalışırsan ve tevekkulle sıkıntını Allah'a havale edip senin yerine sıkıntını halletmesini dilersen, eminim ki problemin çok daha çabuk hallolacak.Hatta şöyle bir şey tavsiye edeyim, problemin hallolmus ve sen rahata kavuşmuşsun gibi sukret.Inan çok faydasını göreceksin:)

Günün yorumu;

Güne dualarla,olumlamalarla ve niyetle başladım.Lavaboya gidip bütün bakım rituellerimi gerçekleştirdim:)

Kahvaltıyı tost ve yeşil çayla geçiştirdim. Öğlen sebze çorbası, mantar sote ve yoğurt vardı. Akşam ise, yoğurtlu çorba taze fasulye ve bulgur pilavı vardı nasipte. Suyumu ictim, sporumu da yaptım.

Bugünkü niyetim pozitifte kalmaktı.Cok şükür hep pozitif haldeydim. Önceki günlere göre de enerjim yuksekti:) Inşallah bundan sonra daha da yüksek olur:)

Bu günlük de bu kadar, iyi geceler:)

canım benim tamm. aynı dediklerini bugun yapıcam Allah senden razı olsun ne güzelde hemencik içimi rahatlatıyosun :))

Selam, geçen hafta yoğun, depresyonlu ve hastalıklı; bunun yanında bir çok iş yapmış olarak bir hafta geçirirken, bu hafta sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hafta geçiriyorum. Çok şükür. Fiziksel ve ruhsal aktivitelerim ve değişimlerim devam ediyor..

Her zamanımız bol pozitifli gecmiyor elbet.Ben de bir haftadır çok düşük moddayim.Dun biraz daha enerjim yuksekti.Insallah bugün enerjimin daha da yükselecegini ümit ediyorum. Ama mühim olan, negatifin içinde de olsak, negatiflige kapılmamaya çalışmak. Geçen haftaya göre bu hafta iyi olman harika bir sonuç,kendini bırakmayışinin getirdiği bir nimet:) Inşallah çok daha iyi olursun..

Fiziksel aktivitelerim tabii ki devam ediyor:) Bugünkü ruhsal niyetim yine pozitifte kalmak olacak.Bu aralar bütün odağımi pozitife yöneltmemde epey bir fayda var.

Selamlar 10 gundur issizim .baska zaman olsa modum dusmus yataktan cikmadan gunlerim geciyor olurdu.ama tabiki oyle yapmadim.birakmadim kendimi.bakim rituellerim aynen devam etti hatta eklemelerim de oldu.ve ben kendimi cok iyi hissediyorum.
10 gundur yaptigim ve faydasini gordugum bi uygulamam var.su icmek.cok sevsemde bazen unutuyordum simdi saat basi 12den aksam 8 e 1 su bardagi su iciyorum.ama suya niyet ediyorum pozitif enerji yuklemesi yaparak esmaul husna esliginde farkindalikla iciyorum.sizlerde deneyin pisman olmazsiniz

Bu konuda size katılıyorum. Vücudumuzun yüzde yetmisi sudan olustuğu icin suyun bize pozitif enerji vermesine hiç de sasirmamak lazım. Merak ettiğim, hangi esmaları okuyorsunuz?

Tam olarak sunu okuyorum diyemem o an ihtiyacim sevilmekse Ya Vedud.maddi olaral endisem varsa Ya Rezzak.Ya Fettah.ihtiyacima gore o an hangi esma aklima gelirse onu okuyorum.
Haa bide unutmadan Ya Kuddus esmasi mucize gibi.Buyuleyici olmak isterseniz guzel gorunmek isterseniz tavsiye ederim.kendime guvenmedigim zamanlarda yada bi ortama girerken okurum genelde.cok faydasini gordum.hani yuzumuze Ya Hayy sacimiza Ya Bedi esmasini okuyoruzya Ya Kuddus u de dahil ettim.sanki kendimle daha barisik oldum.
Ayrica esmalara o kadar cok bagliyimki yemek yaparken bile okuduklarim oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…