Fiziksel/ Ruhsal Bakım/Sağlıklı Beslenme

Tonik olarak ancak markette satilan degil ev yapımıben

Evet tonik olarak kullanıyorum,temzilikte çamaşır makinasında yumuşatıcı olarak,evi silerken vs.birçok şeyde sirke benim iksirim diyorum:)
Yazdıklarınız,günlüğünüz öyle iyi geldiki bana anlatamam

özellikle geçmişimiz ailemiz için tövbe etmek hiç duymamıştım...

bana da feyz veriyor yazdıklarınız, bende anladım ki artık şu hayatta ki en en önemli işimiz dua,dua,dua etmek dua ile Allah'la dost olmak...namazda bunun için var namazda duanın hareketlerle yapılanı,oruçta nefsini terbiye için...

Yoksa Rabbimizin haşa ihtiyacımı var bizim namazımıza orucumuza,yine bize faydalı bizi düzelten ibadetler...
Teşekkür ederim cevabınız için:)

Bildiğim,güvenilir bir organik market var.Oradan organik sirke temin edebilirim,zaten daha evvel almıştım ama annem bana haber vermeden turşu kurarken turşuya katmış:))Ben de o zamandan beri almadım hiç:) Market sirkesi her zaman evde bulunuyor ama hiç cildime kullanmadım.En kısa zamanda gidip alacağım inşallah:)

Yazdıklarımın size iyi gelmesine gerçekten çok sevindim.Allah biliyor ya,bu topiği evvela kendim için açtım.Ama size ya da bir başkasına faydam dokunuyorsa ve "Allah razı olsun" diye dua alıyorsam ne kadar mutlu olurum bilemezsiniz.Yer gök dua üzerine diye boşuna demiyorlar.Allah da yarattığı kullarını iyi biliyor ve mutluluğun reçetesi olarak bizlerden ibadet istiyor.Bir gün dua üzerine uzun uzun yazmak isterim ama şu aralar erken olduğunu düşünüyorum ve bazı ufak bilgilerle yetiniyorum:) Ayrıca geçmiş atalarımız için tövbe istiğfar mevzusunu okuduğum kitap bir kişisel gelişim kitabı değil,dini temalı bir kitaptı.

Hayatta o kadar güzel sırlar ve incelikler var ki,ama bizler günlük telaşemize çok fazla odaklanıp algımızın yükselişini engelliyoruz maalesef...

Günün yorumu;

Yine çok bereketli bir gündü.Sizce güne nasıl başladım? Tabii ki daha yataktan doğrulmadan dualarımı,niyetlerimi ve olumlamaları yaparak başladım:KK71: Lavabonun yolunu tutup lavanta ve esma seanslarımı aynen uyguladım:) Ardından limonlu maydanoz suyumu da hafiften yüzümü buruşturarak içiverdim:63:

Bugün evde olduğum için tereyağı,peynir,reçel,yumurta ve yeşil çaydan oluşan kahvaltımı biraz geç yaptım.Akşam da kuru fasulye,bulgur pilavı ve turşuyla şenlendim:) Ara olarak tarçınlı süt de içmiştim,onu da şuraya not düşeyim.Su içmeyi de unutmadım.Henüz spor yapmadım ama günün yorumunu yazdıktan sonra yapacağım.:spor::KK6:

Dün akşam saçlarıma yağ karışımı sürmüştüm.Sürmeden evvel yağlara üç Fatiha ve Ya Bedii esmasını okudum şifa niyetine.Saçlarımı ne zaman yağlasam her seferinde çok dökülürdü,lavabo saç kılıyla dolardı.Ama bu sefer özellikle saydım,sadece iki tane vardı:) Saçlarımla konuşmaya ve Ya Bedii esmasını okumaya başladığımdan beri saç dökülmem ciddi anlamda durdu.Allah nazardan saklasın inşallah:nazar:

Cildime Ya Hayy esmasını okuyarak masaj yaptım.Ben hiç makyaj yapmıyorum ve çok şükür herhangi bir cilt problemim yok,o yüzden suratıma çok fazla işlem yapmak istemiyorum.Günlük cilt temizliği,buz şoku ve nemlendirici dışında,bir de haftada bir ya da iki haftada bir kil maskesi bana yeterli geliyor.Ya Hayy esmasını da cildim gençliğini korusun diye okuyorum.Ha bir de şunu yapıyorum.Ellerime öpücük kondurup suratıma sürüyorum ve tenime onu ne kadar çok sevdiğimi söylüyorum:KK70:

Bugün yine her hareketimi dua ve şükre dönüştürmeyi başardım.Gerçekten hem zamanım çok bereketlendi ve ben yine normalde yarısını bile yapamayacağım işlerin hepsini yaptım, hem de ruhumun dinginliğini tüm hücrelerimle yaşadım. Defterime hayallerimi yazarak imajine ettim.Dün başladığım ayna terapisine bugün de devam ettim.Nedir ayna terapisi? Bir ayna alıyorsunuz ve aynaya bakarak kendinizle konuşuyorsunuz.Kendinizde olmasını istediğiniz özellikleri,dualarınızı aynaya bakarak söylüyorsunuz.Başta bu fikir çok komik gelebilir.Hatta uygulamayı yaptığınızda kendinizi aptal gibi hissedip kendinize gülebilirsiniz ama bırakmayın,devam edin,alışacaksınız:)) Ayna terapisi için detaylı bilgi için Louise L. Hay'ın kitaplarını okuyabilirsiniz.Israrla tavsiye ederim.

Yeni ruhsal niyetim,"An"ı yaşamaktı.Öncelikle şunu söyleyeyim,her an "An"ı yaşamak hiç kolay değil.Bugün sadece üç kere "An"ı yaşayabildim.İlk hissedişim şöyle oldu.Dışarıdan gelen yoğun gürültüye rağmen kuş cıvıltılarını duydum ve sadece onların ötüşüne odaklanarak onları dinledim,müthiş bir terapi:) İkinci hissedişim maneviydi.Yazmayı pek uygun görmüyorum ama şu kadarını söyleyeyim,göğsüm yerinden fırlayacaktı... Üçüncü hissedişim Türk kahvesi içerken oldu.Kahveyi mutlaka sıcak içerim.Kahvemi içerken gözlerimi kapatıp tüm dikkatimi kahveme verdim.Ağzıma çektiğim o tek yudumun boğazımı yakarak geçtiğini,yine yakarak mideme indiğini tüm hücrelerimle hissettim,harikaydı...:)

Yine çook uzun yazmışım.Halbuki günümü özet geçiyordum:KK70::KK70:

olumlu düşünmeyi nasil basariyorsunuz?
Nikinizi nereden hatırladığımı düşünüyordum.Meğerse bir konunuzu takip ediyormuşum:)

Olumlu düşünmeyi başarmam uzun zamanımı aldı.Ne zaman ki bilinçaltının önemini farkettim,işte o gün benim miladım oldu.Ben yıllar önce çok dua eden ve çok dua ettiği için de çok olumlu olan bir insandım.Ama sonraları o pozitifliğimi kaybettim.Bir seneye yakındır tekrar olumlu olmaya başladım.Şu bir haftadır da olumlulukta zirve yaptım:)) Nasıl olduğunu önceki mesajlarımda yazmıştım.İsterseniz tekrar bir göz atın.Ama dediğim gibi, benim miladım bilinçaltının önemini farketmemle oldu.Bu konuda sevgili arkadaşım pofu'nun topiğini takip edip oradan başlangıç yapabilirsiniz.Orada arkadaşlar çok çok güzel şeyler paylaşıyorlar.Sevgili pofu'nun topiği,kendimi farketmemde ciddi rol oynamıştır.Topiğin linkini aşağıya kopyalıyorum.Mutlaka okuyun,pişman olmazsınız:)

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...unce-gucu-pozitif-dusunce-olumlamalar.825895/

Gunaydin:)

Fiziksel bakım rituellerim aynen devam:)

Ruhsal bakim niyetim,şehrin gürültüsüne rağmen tabiatın sesine odaklanmak...

Bol enerjili, bereketli bir gün olsun insallah:)

Günün yorumu;

Bugün daha kısa anlatmaya çalışacağım:)

Sabah uyandığımda yataktan çıkmadan dua,olumlama,niyet eylemimi gerçekleştirdim.Yataktan kalktıktan sonra da fiziksel bakım rutinimi gerçekleştirdim.Tabii ki esmalarım ve güzel telkinlerim eşliğinde saçlarımı tarayıp cildime masaj yaptım.Sonracığıma limonlu maydanoz suyumu da içtim bir güzel...

Kahvaltıyı sadece peynirli tost ve yeşil çayla yaptım.Öğlen mercimek çorbası,bulgur pilavı ve patates salatası vardı menümde.Akşam az buçuk yaramazlık yaptım:KK70:Umreden dönen akrabalarımızı ziyarete gitmiştik.Akşam yemeğini de orada yedik.Yemekte tavuklu,sebzeli fırın yemeği,makarna,salata ve yine mercimek çorbası vardı.Bir de kurabiye vardı.Çorbanın aynısından gündüz içtiğim için tercih etmedim.Makarna da yemedim ama kurabiyeden birazcık yiyiverdim:oops: Olur canım böyle arada ufak tefek şeyler değil mi:)))
Spor olarak da bugün yürüyüş yaptım.Suyumu da içtim,daha ne olsun:spor:

Bugünkü niyetim,tabiatın sesini dinlemekti.Şehrin gürültüsünden sadece martıların sesine odaklanabildim.Ama olsun,en azından dinleyecek bir "ses" buldum.Her hareketimi dua ve şükre dönüştürme eylemim bugün de aynen devam etti.İnanın çoook hafifim.Ağzımdan hiç bir negatif kelime çıkmıyor.Meğer negatif sözler insanın üzerinde ne kadar yük yapıyormuş. Tahammülüm ve hoşgörüm yükseldi, kendime verdiğim değer arttı. Artık sadece kendimle ilgileniyorum.

Ayna terapisini yapıp, hayal defterime hayalimi yazarak imajinasyonumu da gerceklestirdim."An" ı hissetme konusunda net olarak bir kere başarılı oldum.O da zemzem suyu içerken oldu:)) Bir itirafta bulunayım,"An" da kalma konusunda en çok bir şey yiyip içerken başarılı oluyorum. Ne yapayım, seviyorum yemeyi:))

Kısa yazacaktım değil mi? Yine mi olmadı? Yok yine olmadı. ..:)

Merhaba..:)

Fiziksel bakım aktivitelerim aynen devam.Ruhsal bakım aktivitelerim de aynen devam ama bugün yeni bir şeye niyetlenmiyorum. Bugünkü niyetim bir haftadır yaptıklarımı daha da pekiştirmek olacak:)

Günün yorumu;

Bugün günlüğümü oluşturalı sekiz gün oldu.Firesiz tam sekiz gün:sampiyon::sampiyon: Allah bereket versin ne diyelim:)

Bu pazar evde oluşumun rehavetiyle bayağı geç kalktım.Geç kalktım diye niyetlerimi tam gerçekleştiremediğimi mi zannediyorsunuz? Tamamen yanılıyorsunuz:KK70:

Geç uyanmış bile olsam yataktan kalkmadan dualarımı,olumlamalarımı ve niyetlerimi ettim.Kalktıktan sonra lavaboya gidip fiziksel bakım ritüellerimi gerçekleştirdim.Hatırlayalım neydi bakım ritüellerim?Yüzümü lavanta sabunuyla yıkıyorum,sıcak suyla duruluyorum,lavanta suyundan oluşan buz kalıbını yüzümde gezdirip şok yapıyorum.Böylece kan dolaşımı hızlanmış oluyor.Akabinde Ya Hayy esmasını okuyarak yüzüme eğer dışarı çıkacaksam güneş kremi,çıkmayacaksam normal bir nemlendirici krem sürüyorum.Ohh mis gibi... Ama bir araştırma yapıp organik krem tarifini öğreneceğim.En bitkisel denilen kremler de bile mutlaka kimyasal bulunuyor.Kimyasaldan uzaklaşabildiğim kadar uzaklaşmak istiyorum.

Saç bakımım için de yine saçlarımı tararken onlarla konuştum,sevgilerimi sundum,uçlarını öptüm.Bir yandan da Ya Bedii esmasını çektim.Ya Bedii esmasının faydalarından biri de saç dökülmesini engellemesidir.Sevgiden,şefkatten midir ya da Ya Bedii esmasının hikmetin midir bilmiyorum,saçlarım bir haftadır çok az dökülüyor.:nazar::nazar: :KK70:Cilt yapım normal olmasına rağmen saçlarım bayağı kurudur.Kimyasaldan uzak duracağım diye bir kaç yıl bitkisel sabun kullandım ama bitkisel sabunlar saçlarımın daha da kuruyup dökülmesine sebep oldu.O yüzden mecburen şampuana tekrar geri döndüm.Piyasa şampuanı kullanmıyorum.Yıllar önce bir şampuan kullanıp çok memnun kalmıştım.Şimdi yine onu kullanıyorum.Yıllar önceki kalitesinin olmadığını düşünsem de içeriği açısından pek çok şampuana göre daha iyi diye düşünüyorum.

Yemek menüme gelince,kahvaltıda tereyağı,peynir,reçel,menemen ve yeşil çay vardı.Akşam yemeğin de ise,mantar çorbası ve fasulye kavurması vardı.Bir litrelik suyumu da içmiş bulunmaktayım:) Spor henüz yapmadım.Günün yorumunu bitirdikten sonra yapacağım inşallah.Unutmadan bu gece yatmadan kirpiklerime hint yağı sürme niyetim var.

Bugünkü ruhsal bakım ritüelim bir haftadır yaptıklarımı pekiştirmekti.Zamanım yine çok bereketliydi çok şükür.Evde pek çok iş yaptım.Ama bir itiraf...bugün sanki biraz enerjim düşük gibiydi.Hafiften üzerimde bir gerginlik hissettim ama yine de olumlu olmaya ve olumlu düşünmeye çabaladım.Yani bir şekilde o hali bertaraf edebildim.Zaten o durumum bir-iki saat sürdü.Sonra geçti çok şükür:KK9:Güneş tutulması oldu,acaba o yüzden miydi gerginliğim?:KK70::KK70:

Ayna terapisine aynen devam ediyorum.Galiba biraz daha kanıksadım bu terapi sistemini.En azından artık yaparken kendimi şapşal gibi hissetmiyorum:)) Hayal defterime hayalimi yazarak imajine etmeye devam ediyorum.Bir ara terasa çıkıp gözlerimi kapadım ve "An" ı hissetmeye çalıştım,seslere odaklandım.Duyduğum tek şey gürültü,gürültü,gürültü:KK61: Pazar günü bile çok gürültü var.Ama o yoğun gürültünün içinde gökyüzünde uçan kuşları izleyip, ötüşlerini dinleyebildim.Bu da bardağın dolu tarafı:super:

Evet haftayı da bitirdik.Bakalım yarına nasibimizde neler var:)

Merhaba...:)

Fiziksel bakım aktivitelerime aynen devam.Ama bugün ekstralarım olacak.Ruhsal bakım aktivitelerime de bir yenisini ekliyorum.Bugun gün içinde sürekli tekrarlamak koşuluyla bir olumlamaya başlıyorum. Olumlamam kendine değer verme ve sevme üzerine olacak.Gun içinde olumlamamı yazacağım inşallah.

Hepinize bol kazançlı, nasipli, güzel ve mutlu bir gün diliyorum:))

Olumlama;

Kendimi seviyorum.
Kendime değer veriyorum.
Kendimi her halimle kabul ediyorum.
Kendimi onaylıyorum.
Kendime saygı duyuyorum.

Uzun yıllar önce bir söz okumuştum. "Dünyanın size olan davranışından yüzde doksan siz sorumlusunuzdur. " Gözlemlerime dayanarak söylüyorum, kimse kimseye durup dururken değer vermiyor. Insan degerini kendi belirliyor.Kendimize değer verdigimiz ve saygı gösterdiğimiz oranda insanlardan olumlu karşılık buluyoruz.

Ama benim özellikle altını çizmek istediğim bir nokta var.Degeri nefsimize değil ruhumuza vermeliyiz.Kendimize verdigimiz ve "değer" sandığımız şey bizi kibre düşürüp egomuzu şişiriyorsa o değer ruha değil nefse verilmiştir. Bu da bizi ciddi bir yanılgıya düşürür. Bizim değerimizin ölçüsü hiç bir zaman başkalarından üstünlüğümüz değildir. Yaradılmışların en sereflisi olarak ruhumuza değer vermemiz elzem bana göre. Son olarak şunu da unutmayalım. Makam ve malla gelen üstünlük sadece insanlar nazarındadır. Allah nazarında ise herkes eşittir ve kişinin üstünlüğü takvası oranındadır.:)

Günün yorumu;

Bugün yine niyetlendiğim her şeyi yaptım ama iki gündür anlamadığım bir durgunluk hissediyorum kendimde.Bir arkadaş da aynı şeyi söyledi.İkimiz de işin içinden çıkamayınca olayı mevsim geçişine bağladık:)))

Efendim şöyle anlatayım gün boyu neler yaptığımı.Sabah malum yataktan kalkmadan dualarımı,olumlamalarımı,niyetlerimi yapıverdim.Bir çırpıda yataktan kalkıp seke seke lavaboya gittim:KK70:Lavanta sabunu,lavantalı buz,Ya Hayy ve şokk yapma derken bir haftalık rutinimi aynen tekrar ettim.Dün gece yatmadan kirpiklerime hint yağı sürmüştüm.Sabah yıkadığımda kirpiklerim ışıl ışıldı vallahi:) Bugün ekstra olarak kil maskesi yaptım,onu da unutmadan yazayım. Ha bir de manikür yaptım:)

Sevgili saçlarımı,aşkla,sevgiyle,şefkatle ve güzel telkinlerle taradım,tabii Ya Bedii esması eşliğinde.Bir atasözü var ya,"Bakarsan bağ olur,bakmazsan dağ olur" diye.Belki inanmayacaksınız,abarttığımı düşüneceksiniz ama saçlarımın bir haftada farkedilir bir biçimde uzadığını hissediyorum.Dökülme malum,ciddi oranda azaldı.İnşallah nazar değmez:nazar::nazar:

Günlük yemek menüme gelince,sabah yine limonlu maydanoz suyumu içtim.Tadına da alıştım,ya bağımlılık yaparsa diye korkuyorum:KK70:Kahvaltıda tereyağı,peynir,reçel,yumurta ve domates vardı.Domatesi mevsimi değil diye yemekte tereddüt etmiştim ama tadına bakınca fena değildi.Yine de her şey mevsiminde güzel:) Yeşil çay fix zaten.Akşam menümde,çorba ve fasulye vardı.Bir litrelik suyumu da güç bela içtim:lülülü:

Spor çok şükür vazgeçilmezim:spor::KK6::KK6:

Ruhsal aktivitelerime bugün yenisini eklemiştim.Değerlilik olumlamasına başladım.Gün içerisinde olumlamalarımı
tekrar ettim.Dua-şükür eylemime aynen devam ettim.Tabiatın sesini dinlemeye gelince,maalesef kuş sesinden başka dinleyebileceğim pek bir şey olmuyor.Büyük şehirde ve o şehrin en merkezinde oturmanın dezavantajı işte...Bugün bir ara dışarı çıkmıştım.Gittiğim yerde merdiven çıktım.Herkes gibi benim de merdiven çıkınca biraz kalbim hızlı atıyor:KK48::KK48: İlk defa o atışları dikkatli bir biçimde dinledim.Ne diyordu anlamak isterdim:) Şaka bir yana,bazen bedenimizi dinlemek ve bize ne söylediğini anlamaya çalışmak güzel bir fikir...

Az evvel de yazdığım gibi,iki gündür anlamadığım bir biçimde enerjim düşük.Çok şükür moralimi bozan bir durum da yaşamadım.İşin ilginç tarafı,düşük olan enerjim akşam namazından sonra birden yükseliyor.Gerçekten anlamadım gittio_Oo_O

Ama günün sonunda yine de istikrarımı bozmadığım için fazlasıyla mutluyum:KK71::KK71:

Günaydın:)

Fiziksel aktivitelerim de, ruhsal aktivitelerim de aynı şekilde devam ediyor. Bugün yeni bir aktivite olarak konsantrasyonumu güçlendirmeye niyet ediyorum.

Bol bereketli günler hepimize. ..:)

Olumlama;

Kendimi seviyorum.
Kendime değer veriyorum.
Kendimi her halimle kabul ediyorum.
Kendimi onaylıyorum.
Kendime saygı duyuyorum.

Uzun yıllar önce bir söz okumuştum. "Dünyanın size olan davranışından yüzde doksan siz sorumlusunuzdur. " Gözlemlerime dayanarak söylüyorum, kimse kimseye durup dururken değer vermiyor. Insan degerini kendi belirliyor.Kendimize değer verdigimiz ve saygı gösterdiğimiz oranda insanlardan olumlu karşılık buluyoruz.

Ama benim özellikle altını çizmek istediğim bir nokta var.Degeri nefsimize değil ruhumuza vermeliyiz.Kendimize verdigimiz ve "değer" sandığımız şey bizi kibre düşürüp egomuzu şişiriyorsa o değer ruha değil nefse verilmiştir. Bu da bizi ciddi bir yanılgıya düşürür. Bizim değerimizin ölçüsü hiç bir zaman başkalarından üstünlüğümüz değildir. Yaradılmışların en sereflisi olarak ruhumuza değer vermemiz elzem bana göre. Son olarak şunu da unutmayalım. Makam ve malla gelen üstünlük sadece insanlar nazarındadır. Allah nazarında ise herkes eşittir ve kişinin üstünlüğü takvası oranındadır.:)
Doğru tespit.
Verilene razı olup çok şükretmek lazım.
yerinde saymakla da olmuyor, birilerinin makam ve mevkisi yükselirken, siz geri kalınca olmuyor bazı meslekler için. insanlar eziyor, kendi nefislerini öne koyup, adil davranmıyor.

Günün yorumu;

Bugün ne hissettim biliyor musunuz? Bir hafta öncekinden çok daha güzel olduğumu hissettim:) Aynaya yansıyan görüntümü gerçekten çok sevdim:KK36:İnsanın kendisiyle hem içten hem de dıştan ilgilenmesi inanılmaz güzel bir şey.Benden tavsiye, siz,siz olun tüm dikkatinizi kendinize çevirin.Zaten dikkatinizi kendinize yoğunlaştırdığınızda bir süre sonra insanların neler yaptığıyla ilgilemeyi bırakacaksınız.Boşverin başkaları sizin hakkınızda ne düşünürse düşünsün.Mühim olan sizin kendinize olan güzel zannınız.:super: Ama, güzel zan beslemek adı altında kibre düşmekten de Allah muhafaza etsin diyerekten şuraya bir dua düşeyim:dua:

Evet,neler yaptığıma gelecek olursak,sabah uyandığımda yine dualarımı,olumlamalarımı ve niyetlerimi ettim.Bu sabah düne göre daha enerjiktim:) Rutin sabah bakımımı gerçekleştirdim.Saçlarıma,cildime esmalarımla ilgi gösterip onları bir güzel sevdim:KK200: Saçlarımı kişileştirip onlarla konuşuyorum ya,dışarıdan biri görse "Ne yapıyor bu deli?" der kesin:KK70::KK70:Allah'tan tek başınayken yapıyorum:) Buraya hiç yazmamıştım ama ben aynı zamanda yüz egzersizleri yapmaya başladım.Yüz yogası olarak da geçiyor.Bugün yüz egzersizlerimi Ya Hayy esması eşliğinde yaptım.Halbuki önceden sadece krem sürerken Ya Hayy esmasını çekiyordum.Gece yatarken kirpiklerime hint yağı sürsem mi,sürmesem mi diye düşünüyorum ama henüz karar vermedim.:KK43:

Yemek menümde neler vardı? Sabah aç karnına yine limonlu maydanoz suyumu içtim.Kahvaltım önceki kahvaltılardan farklı değildi.Öğlen mercimek çorbası,patlıcan yemeği ve azıcık makarna yedim.Evet yaramazlık yaptım ama pişman değilim:KK12::KK70:Akşam sadece küçük bir tost yedim.Bugünlük de böyle olsun:) Suyumu içmediğimi düşünmeyin,lıkır lıkır içtim valla:) Sporumu günün yorumundan sonra yapacağım...

Bugünkü ruhsal niyetim konsantrasyon üzerineydi.Evvela dua-şükür eylemime aynen devam ettiğimi söyleyeyim."An" ı hissetme hususunda ise,bitter çikolata yerken bir deneyimim oldu.Çikolata ağzımdayken dilimle damağıma bastırdım.Tamamen tadına odaklandım.Çikolatanın tadı bütün damağıma yayıldı.Sonra boğazımı yakarak mideme doğru yol aldı:) Bu "An" ı yaşama hususunda daha çok çalışmalıyım:) Dünkü başladığım değerlilik olumlamasına bugün de aynen devam ettim,hatta ayna terapisiyle birleştirdim:)Hayallerimi,hayal defterime yazarak imajine ettiğimi de not düşeyim hemen:super:

Konsantrasyon çalışmasına gelince,benim en büyük problemim konsantrasyonumun çabuk dağılması.Hiç bir şeye en başından konsantre olamam.Bu,kendimi bildim bileli böyle.Bugün şöyle bir çalışma yaptım.Bir tuzluk vardı,onu karşıma aldım.Önce bir baktım ve desenini aklıma kazımaya çalıştım.Sonra gözlerimi kapatıp tuzluğun desenini gözümün önüne getirmeye çalıştım.Tabii ki ilk görüntüde net bir şey yok.Çok az desene ait detayları hatırlıyorum.Sonra tekrar gözlerimi açıp tuzluğun desenine baktım.Bu sefer bir tık daha net hatırladım.Böylece bir kaç kez tekrar ettim.En sonunda deseni büyük oranda hatırladım:) Bu tekniğe aynen devam etmeye niyetliyim,çok güzel bir yöntem:)

Yaa işte böyle...:KK52:Aklıma gelmişken, son iki gündür neden enerjimin düşük olduğunu anladım.Aslında çok basit bir sebebi varmış.Bütün bu enerji düşüklüğüne sebep olan şey, geç kalkmammış meğer,bunu da bugün farkettim:KK70::KK70:

Hepinize iyi ve mutlu geceler...:dua:

Son düzenleme:
X