- 25 Ekim 2015
- 1.235
- 2.817
Teşekkür ederim cevabınız için:)Tonik olarak ancak markette satilan degil ev yapımıben
Evet tonik olarak kullanıyorum,temzilikte çamaşır makinasında yumuşatıcı olarak,evi silerken vs.birçok şeyde sirke benim iksirim diyorum:)
Yazdıklarınız,günlüğünüz öyle iyi geldiki bana anlatamam
özellikle geçmişimiz ailemiz için tövbe etmek hiç duymamıştım...
bana da feyz veriyor yazdıklarınız, bende anladım ki artık şu hayatta ki en en önemli işimiz dua,dua,dua etmek dua ile Allah'la dost olmak...namazda bunun için var namazda duanın hareketlerle yapılanı,oruçta nefsini terbiye için...
Yoksa Rabbimizin haşa ihtiyacımı var bizim namazımıza orucumuza,yine bize faydalı bizi düzelten ibadetler...
Bildiğim,güvenilir bir organik market var.Oradan organik sirke temin edebilirim,zaten daha evvel almıştım ama annem bana haber vermeden turşu kurarken turşuya katmış:))Ben de o zamandan beri almadım hiç:) Market sirkesi her zaman evde bulunuyor ama hiç cildime kullanmadım.En kısa zamanda gidip alacağım inşallah:)
Yazdıklarımın size iyi gelmesine gerçekten çok sevindim.Allah biliyor ya,bu topiği evvela kendim için açtım.Ama size ya da bir başkasına faydam dokunuyorsa ve "Allah razı olsun" diye dua alıyorsam ne kadar mutlu olurum bilemezsiniz.Yer gök dua üzerine diye boşuna demiyorlar.Allah da yarattığı kullarını iyi biliyor ve mutluluğun reçetesi olarak bizlerden ibadet istiyor.Bir gün dua üzerine uzun uzun yazmak isterim ama şu aralar erken olduğunu düşünüyorum ve bazı ufak bilgilerle yetiniyorum:) Ayrıca geçmiş atalarımız için tövbe istiğfar mevzusunu okuduğum kitap bir kişisel gelişim kitabı değil,dini temalı bir kitaptı.
Hayatta o kadar güzel sırlar ve incelikler var ki,ama bizler günlük telaşemize çok fazla odaklanıp algımızın yükselişini engelliyoruz maalesef...