Fiziğini Beğendiğimiz Ünlüler (Resimli)

böyle bir topic açılsa asıl kk yıkılır gerçi fazla katılım olmaz herhaldeşakkıdı

başkalarına bu kadar saygısızca davranan birini daha görmedim.!

yeter artık yaa adam gibi özelden msj da attım uğraşma benimle lütfen diye iyilikten güzellikten anlamıyo msn sen?gıcıklığına yapıyosn ama yeter artık bundan sonra uğraşsan da umrumda olmayacak ama sinirimi bozmayı başardın sevinebilirsin.egonu tatmin etmeyi de başarmışsındır umarım..

herkes görüşünü yazıyor ama kimse senin gibi başkalarına laf sokup dokundurmalar yapmıyor..yeter artık yaaa..yettin yanii!!!!

180 msn saçında postiş gözünde lens belin de bu kadınınki gibi mi...e bananeeee ya da bizlere neee....biz böyle değiliz olmak da istemeyenler var..senin hayatın sana bizimkisi bize..ve kendi adıma söyliyim boyum 1.60 kendimden de gayet memnunumm ve seviyorum..ve benim gibi olmayanlara;düşünmeyenlere de saygım var çok şükür ki insanlara gıcık gitme gibi bi amaç gütmüyorum..

Çok bağıran haklıdır size göre belli ki...Katılmamanın da bir adabı vardır.Bugüne kadar burada kimseye hakaret etmedim,çünkü tarzım değil.Bana attığınız hakaret dolu özel mesajı dillendiremezsiniz tabii ki.Görüş yazmak laf sokmak ise siz de aynısını yapıyorsunuz.Bana attığınız hakaret mesajından sonra sizi şikayet ettim ,sonra vazgeçtim şikayetimden.Tarzım değilsiniz çünkü.Engelledim sizi görmüyorum.:KK23:

Haa,şu da var ben bu topikte ne boyumdan ,ne kilomdan ,ne saçımdan ne de gözümden bahsettim.Konu böyle saptırılır ya da başka boyuta çekilmek istenir ancak!..Kim kimi takip etmiş acaba?!! :KK12:Boyunuzu ,kilonuzu da soran olmadı ,ama atlamışsınız ilginç geldi doğrusu.:KK53: Hadi sana kolay gelsin.:KK3:

Anna...
anna_kournikova_47.jpg

Çok bağıran haklıdır size göre belli ki...Katılmamanın da bir adabı vardır.Bugüne kadar burada kimseye hakaret etmedim,çünkü tarzım değil.Bana attığınız hakaret dolu özel mesajı dillendiremezsiniz tabii ki.Görüş yazmak laf sokmak ise siz de aynısını yapıyorsunuz.Bana attığınız hakaret mesajından sonra sizi şikayet ettim ,sonra vazgeçtim şikayetimden.Tarzım değilsiniz çünkü.Engelledim sizi görmüyorum.:KK23:

Haa,şu da var ben bu topikte ne boyumdan ,ne kilomdan ,ne saçımdan ne de gözümden bahsettim.Konu böyle saptırılır ya da başka boyuta çekilmek istenir ancak!..Kim kimi takip etmiş acaba?!! :KK12:Boyunuzu ,kilonuzu da soran olmadı ,ama atlamışsınız ilginç geldi doğrusu.:KK53: Hadi sana kolay gelsin.:KK3:

söylediğim 2 kelime mi hakaretmiş..! etseydin neden vazgeçtin.ben o 2 kelimede hakaret göremiyorum..hatta buraya da ne dediğimi yaz ki insanlar görsünler ne olduğunu.. tabi onu da yalan yanlış yazarsın sen.. 1. mesajda düzgünce uyardım rica ettim anlamadın. 2. mesajda söylediğim söz de hakaret felan değildir senin yaptığın terbiyesizliğin adıdır..ayrıca

istediğimi yazarım.farkındaysan sana cvp olarak yazdım durduk yere değil.bunu bile anlayamıyorsan ben ne yapabilirim..kendine başka uğraşlar bul lütfen :p bundan sonra dilediğini yazabilirsin saygıdan nasibini alamamış varlık!

çünki seni umursamamam gerektiğini biliyorum.2 sayfa önce yazdığın şeye cevap vermek seni takip etmek mi oluyor?daha ne yazdığından haberin yok.konuyu başka yere çekip iğneleme yapmaya çalışan sensin.gelip beğendiklerimi koyuyorum...

yok öyle de böyle de koyduklarıma bi laf sokmalar bi afra tafra...sen kimsin de! kendi yaptığından bile bi haber.söylediklerinden tavrından bi haber.iğnelemelerinden bi haber.bu kadar olur ancak ..son noktasın sen bu konuda son nokta.

istediğini syle konuyu dağıt sonra biri cevap verince aa konuyu dağıtıyo..sen napıyosn acaba?? tahrik senin niyetin sadece bu!!!

artık önüme çıkıp istediğini de yazsan gören gözüm görmeyecek.çünki değmez...

Son düzenleyen: Moderatör:
resim ekleyebilirsem ekliyeceğim .. kim kardasihian ın fiziğini çok beğeniyorum :) özellkle göğüslerini

kilolu haliyle bile ayrı bir güzelliğe sahip olduğuna inandığım aishwarya rai. o kilolu halleri kimse taşıyamazdı..
kilolu halinden;
cosmo1.jpg

normal halleri;

vogueindiahqscan005.jpg

vogueindiahqscan008.jpg

vogueindiahqscan001.jpg

kungfupandapremiere055.jpg

kungfupandaparty019.jpg

indianajones4premiere00.jpg

kungfupandapremiere031.jpg

kungfupandapremiere032.jpg

Son düzenleme:
Aishwarya nin birtek Devdas filmini izledim orda bayilmistim cok guzeldi...
ama kiloda yakismis

Son düzenleme:
X