Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böyle bir topic açılsa asıl kk yıkılır gerçi fazla katılım olmaz herhaldeşakkıdı
başkalarına bu kadar saygısızca davranan birini daha görmedim.!
yeter artık yaa adam gibi özelden msj da attım uğraşma benimle lütfen diye iyilikten güzellikten anlamıyo msn sen?gıcıklığına yapıyosn ama yeter artık bundan sonra uğraşsan da umrumda olmayacak ama sinirimi bozmayı başardın sevinebilirsin.egonu tatmin etmeyi de başarmışsındır umarım..
herkes görüşünü yazıyor ama kimse senin gibi başkalarına laf sokup dokundurmalar yapmıyor..yeter artık yaaa..yettin yanii!!!!
180 msn saçında postiş gözünde lens belin de bu kadınınki gibi mi...e bananeeee ya da bizlere neee....biz böyle değiliz olmak da istemeyenler var..senin hayatın sana bizimkisi bize..ve kendi adıma söyliyim boyum 1.60 kendimden de gayet memnunumm ve seviyorum..ve benim gibi olmayanlara;düşünmeyenlere de saygım var çok şükür ki insanlara gıcık gitme gibi bi amaç gütmüyorum..
Çok bağıran haklıdır size göre belli ki...Katılmamanın da bir adabı vardır.Bugüne kadar burada kimseye hakaret etmedim,çünkü tarzım değil.Bana attığınız hakaret dolu özel mesajı dillendiremezsiniz tabii ki.Görüş yazmak laf sokmak ise siz de aynısını yapıyorsunuz.Bana attığınız hakaret mesajından sonra sizi şikayet ettim ,sonra vazgeçtim şikayetimden.Tarzım değilsiniz çünkü.Engelledim sizi görmüyorum.
Haa,şu da var ben bu topikte ne boyumdan ,ne kilomdan ,ne saçımdan ne de gözümden bahsettim.Konu böyle saptırılır ya da başka boyuta çekilmek istenir ancak!..Kim kimi takip etmiş acaba?!! Boyunuzu ,kilonuzu da soran olmadı ,ama atlamışsınız ilginç geldi doğrusu. Hadi sana kolay gelsin.