Fiziğini Beğendiğimiz Ünlüler (Resimli)

iyi sen onlar gibiysen ne mutlu sana..kendi kendine sevin dur kardeşim tamam mı ama beğenmeyenlere laf sokup durmaya çalışma.hele de beni takip edip her msjıma zıt bir şeyler yazmandan sıkıldım artık ve seni şikayet ettim umarım şikayetimin gereği yapılır...

başkalarına bu kadar saygısızca davranan birini daha görmedim.!

yeter artık yaa adam gibi özelden msj da attım uğraşma benimle lütfen diye iyilikten güzellikten anlamıyo msn sen?gıcıklığına yapıyosn ama yeter artık bundan sonra uğraşsan da umrumda olmayacak ama sinirimi bozmayı başardın sevinebilirsin.egonu tatmin etmeyi de başarmışsındır umarım..

herkes görüşünü yazıyor ama kimse senin gibi başkalarına laf sokup dokundurmalar yapmıyor..yeter artık yaaa..yettin yanii!!!!

180 msn saçında postiş gözünde lens belin de bu kadınınki gibi mi...e bananeeee ya da bizlere neee....biz böyle değiliz olmak da istemeyenler var..senin hayatın sana bizimkisi bize..ve kendi adıma söyliyim boyum 1.60 kendimden de gayet memnunumm ve seviyorum..ve benim gibi olmayanlara;düşünmeyenlere de saygım var çok şükür ki insanlara gıcık gitme gibi bi amaç gütmüyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
bende aşırı zayıf vücutları sevmiyorum.blake lively'in fiziğini çok beğeniyorum tam kararında..

LivelyBlake12032359jpg.jpg
Blake-Lively-1285500.jpg
blake-lively-letterman.jpg

hay.png

Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi.Herkes kendine yakın olanı beğenir.İğrenç vs demek çok da etik değil bu noktada.Beğenmeyenler daha güzel fiziğe sahip demek maşallah sizlere.:smiley-cool:

bu dediğiniz çok saçma bence:KK1: ne yani birine beğenmiyoruz diyebilmek için ondan daha güzel mi olmamız lazım:KK1: :KK1: herkes kendine yakın olanı beğenir kısmıda yanlış bence mesela ben adriana limaya bayılırım o esmer ben beyaz tenliyim vanessa hessleri çok beğenirim o sarışın ben koyu renk saçlıyım rihannanın fiziğini beğenirim ama ben ondan daha uzunumyerimseniben beğendiklerim hiç biri kendime yakın değila.s

Topik fazla şaşmış amacından boshayallersmile

malesef yazmak istemezdim bunları ama özelden msj attım anlayan yok..yetti artık dedim ve yazdım.kusuruma bakmayın arkadaşlar ama her msjım takip edilip karşılığında buna benzer laf dokundurmalara uğruyorum ... malum kişi tarafındann..

neyse yetkililer ilgilenir umarım.konu kapansınnn:eek::1closedeyes:

seninle zevklerimiz çok uyuyor tatlım olumunekankayizsmile takma kafana boşver.. zevkler farklıdır ben de saygı gösteririm herkesin düşüncesine,zevkine..yok neden beğenmedim sen bu kadar güzel değilsin de ondan eleştiriyorsun diyenlere katılmıyorum benim çok beğendiğimi başkası beğenmeyebilir

seninle zevklerimiz çok uyuyor tatlım olumunekankayizsmile takma kafana boşver.. zevkler farklıdır ben de saygı gösteririm herkesin düşüncesine,zevkine..yok neden beğenmedim sen bu kadar güzel değilsin de ondan eleştiriyorsun diyenlere katılmıyorum benim çok beğendiğimi başkası beğenmeyebilir

cnm tahrik durumu oluyo ama daha takmak istemiyorum..ben kimseye bişi de yapmıyorum niye böyle başıma geldi anlamadım..:sinifsinif:

neyse cnm işte önemi yok ama sinir bozucu..

evet cnm ben de fark ettim zevklerimiz uyuşuyor. kadın dediğin azcık dolgun olucakk ne o öyle tahta gibi hiç beğenmem..:bbo:

koyduğun hatunlar benim görüp de beğendiğim maşallah dediğim kişiler oluyo ama aklıma gelmiyo hepsi görünce hatırlıyorumm..taş gibiler taşşş:nazar::kedi:

ayrıca ben bu mevzudan dolayı artık girmiyim buraya dedim.arkadaş listemde olanları da sildim daha da girmem hem de ders çalışmam gerekiyo diye ama geri dayanamadım girmeye karar verdim.o yüzden yeniden arkadaşlık yolladım ..umarım kabul edersinizz:kedi:

evet tatlım bende çubuk gibilerden hoşlanmıyorum fazla dolgunlardan da öyle. tam orta karar olmalı.natalia gibi.
benim de başıma geliyor canım ille ters söz söyleyen oluyor aslında sakin biriyim ama tanıyıp etmeden burada aşağılayıcı söylenen sözlere tahammül edemiyorum..
sınavlara bir ay var o rahatlıkla takılıyorum bende eyvahedigeldismile

bir ay da pat diye geçer senağlama neyse allah yardımcımız olsn.. inşallah hayırlısıyla geçer..

benimki bi kerelik köti bi karşılıkla da kalmadı..hergün takip ediliyodum :S her şeye bi cvp.nyse cnm konuyu dağıtmayalım cezayı yeriz snrakaydirigubbakcemile3

kendi bikinili resmimi koyarım bak dagıtırım buraları natalia heide kimmis be dersinizsempatiksalakcinnilaelaelaelaelae

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm koy beğeniceğime eminim fiziğin gayet müsait.ne eksiğin var nataliadan felana.s

yok kız kendimle dalga geciyom iste:KK1: resim koycagım varsa bile koymam buraya bin tane laf yerim psikolojim bozulurkaydirigubbakcemile3

kk le birlikte bende yıkılırdım heraldekaydirigubbakcemile3
kızlar koymayı cok istedim ama komplekse girmesin insanlar uzulmesinler dedim yoksa koyardım yanidelikafadulden...bi insan bu kadarmı atar delikafadulden

X