Fiziğini Beğendiğimiz Ünlüler (Resimli)

Aaaaa jeniffer ve beyonceme laf söyletmem.:dilcikar:

Orantısız vücut başka bir şey. Onların vücutları muhteşem. Beğenmiyorum deseniz tamam sonuçta herkesin zevki başka ama orantısız değil vücutları.sempatiksalakcinni

rihanna nın fiziğini çok beğeniorum kendide güzel
tabi kendi saçlrnı değiştrdği şu son dönmlerde çok kötü oldu bence ama ..

Adriana Lima,Candice Swanepoel,Asuman Krause,Fahriye Evcen'in fiziklerini çok beğeniyorum.:nazar:Kusursuza yakınlar maalesefkaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3

resim koyamıyorum mesaj sayım yeterli değil ama fikrimi söylüyorummm : katre türkay derimmm cok güzell bence.ona benzemeyi isterdim hihoyyyt

bence bel ince göğüsler çok büyük olmamalı..kararında olmalı

natalia oreiro ve brigitte bardot fiziğini çok beğendiğim ünlülerden hem de doğallar..

ama fotoğraf koyamıyorum

ayrıca kilolu sevmem çok zayıf hiç olmıycak hafif etli bel ince basenler olucak ama çok değil..

popo da olcak tabi biraz:kedi:

KRİSTEN STEWARRRRRRRRTTTTTTTTTTTT delikafadulden delikafadulden
kristen-stewart-and-anlo-gallery.jpg
Click on the photo to add a spot [Done]

kristenstewartsk8hi2.jpg

2418610937_1.jpg

0d6da04d1eb8f711_kristen_isabel_marant.jpg

62459132343280147961100.jpg

eskiden beri zaten çok beğendiğim shakira ya bu ara iyice takmış durumdayım :KK70: son klibinde yine muhteşemm...

genıs omuzlar, guzel göğüsler :), ince bel ve ayarlı kalça.......
kadın dedıgın fit ama kıvrımlı olucak, tahta gıbı etsız ve duz vucutları hıc begenmıyorum..
elledıgınde elıne kemık gelır ya o ne oyle... :)

tamamen katılıyorum..sopa gibi bacaklar kalça yok hasta gibi.. :bbo: ama şimdi çoğunluk öyle beğeniyor.medya yönlendirmesi bu biraz da.işlerine öyle geliyo sanırım..

bi natalia bi shakira(bacakları az daha ince olsa diyorum ama ona yakışıyor)..thalia..süperler yaaaaa...kadın dediğin öyle olur hem fit hem ayarında az etli butluu

Son düzenleyen: Moderatör:
X