Fiziğini Beğendiğimiz Ünlüler (Resimli)

Geçen gün nette tesadüf eseri görünce şaşırmıştım ve bir kaç arkadaşın beğeni yorumlarını görünce buraya yazmak istedim.Kim Kardasihan'ın yüzünde botox,kalçasında da dolgu var.Resimlerini yüklüyorum.Sanırım Jennifer Lopeze çok özenmiş zamanında... :)

Uploaded with ImageShack.us

Geçen gün nette tesadüf eseri görünce şaşırmıştım ve bir kaç arkadaşın beğeni yorumlarını görünce buraya yazmak istedim.Kim Kardasihan'ın yüzünde botox,kalçasında da dolgu var.Resimlerini yüklüyorum.Sanırım Jennifer Lopeze çok özenmiş zamanında... :)

dolguyu abartmışlar ama belli :KK1:

berbat duruyo zaten.kim böyle bi kalça ister ki ya .. her şeyin bi dozu var tamam ben de dolgun kalça beğenirim ama:KK53::KK53::KK53: ...

$taylormomsen2.jpg $taylormomsen8.jpg

............taylor momsen...............

Su kızın vucuduna hastayım

çağLa şikelin fiziği çok güzel ya çocuğu oldu ama kendine bakmayı ihmal etmedi harika bir vücudu var :97:

Bu kadına hastayım KİM KARDASHİAN bayılıyorummmmm onu çok beğeniyorum harika bir vücuda sahip bence. Favorilerimin başındasın kimmm...tatlım.:KK1:ESMER GÜZELİM BENİMM

Son düzenleme:
kardashian mı :KK61: bana çok garip geliyor o kadar büyük bir popoyu nasıl taşıdığını merak ediyorum.

Poposundan ziyade ben kendisini beğeniyorum tümüyle yani bilmem bana çok güzel ve tatlı geliyor.(acep esmer diyemi esmerleri çok beğenirimde):KK1:

Anladım canım seni ama ben hastayım o kadına ya inan o ve bir kaçı daha var normalde türk bayanlarını daha çok beğenirim ama yabancı ünlülerden sadece bir kaçı mükemmel bana göre :)))::):):):KK1:

kim kardashian denen o kadından nefret ediyorum
kocaman bir poposu ve basenleri var vücudu çok kötü
yüz deseniz çok çirkin meymenet yok yav
bir de türk düşmanı o kadın
türklere kin besleyen o kadının hala nesini seversiniz merak ediyorum

Zevk meselesi canım kocaman poposu ağzı burnu veya göğüsleri olabilir ama bana göre tam bir seksi kadın herşeyiyle beğeniyorum onu ayrıca bir çok yabancı ünlüyede güzelliğİyle fark atar.seviyorum seni kim kardashian esmer bombam benim :):):)::):):

Son düzenleme:
Maria Menounos'un vücut hatları özellikle bel kıvrımı çok güzel...Böyle bir vücudumun olması en büyük hayallerimden biri.Simit yok,selülit yok,çatlak yok,kıvrımları belirgin bir vücudum olsun,offf offf :))))

X